.

Den:2010-04-30 Kl: 18:06:29 / Min vardag / Kommentarer: 1

Allt och alla är bara skit just nu!


helvettesjäklaskit!

Den:2010-04-30 Kl: 17:43:53 / Min vardag / Kommentarer: 0
Dagen har inte varit så bra som jag hoppats, har bara hänt massa skit! Först så pajjas en dans i musikalen, så om vi blir tvugna att göra om den hinner vi inte och vi kommer få hoppa av två av oss och då måste de göra om hela dasen och om vi tar bort hela dansen så kommer alla bli skit arga, för den här dansen är höjdpunkten verkligen! Alla går igång på den, så fan om de inte kan fixa det här nu! Och nu är även min kväll förstörd! Skulle dragit på en fest, men på grund av en otroligt omogen kille så får vi inte! Så vi vet inte vart vi ska va längre, woho... Så hela min kväll kanske är förstörd nu! Jävla skit rent ut sagt! Så vi får se vad som händer, kanske stannar hemma hela kvällen och tjurar.. Hah! Skulle sitta fint (eller ABSOLUT inte!)

it hurts so bad

Den:2010-04-29 Kl: 20:16:22 / Min vardag / Kommentarer: 0
Nuduschad tjej här (som vanligt nu för tiden) Ska nog kolla lite på tv snart skulle jag tro :D Känner att det var ett tag sen, haha! Funderar även på att äta något, äter så sjukt mycket nu när jag dansar dag ut och dag in, jobbigt med stort J! Mina lår värker oerhört kan jag säga om ni inte redan visste, kan inte böja mig eller sitta utan att det gör otroligt ont, hah! Kan inte ens gå på toa utan att bete mig som en gammal tant! Måste ta tag i handfatet för att kunna sätta mig! HAHA! DET ÄR ILLA! Måste verkligen börja stretsha (stavas hur?) för jag kommer absolut inte klara av denna smärta om jag ska göra alla danser en vecka till! :o Det är plågsamt, haha!

Nu ska jag ha maaat! Hihihihihihiihh

you and me

Den:2010-04-29 Kl: 16:48:15 / Min vardag / Kommentarer: 0
Kom hem för ett tag sedan :) Har hunnit äta och kolla på My super sweet 16 :) Så ska snart hoppa in i duschen. Dagen har varit ganska skön, har mest hållt på med en dans bara och nu är den klar :D Så nu har jag alla mina danser färdiga, så nu är det bara att träna, träna, träna tills de sitter perfekt! Dock gör mina lår hur ont som helst, så kan inte sätta mig eller böja mig, så får kämpa under danserna hela tiden, haha! Men det ska nog bli bra :) Imorn är det fredag, dvs helg! :D OCH det är valborg! WOHO! Då blir det massa ös! Kommer bli skit roligt! Hoppas verkligen att kvällen blir lyckad :D Woho! Johanna tog massor av bilder idag, så om jag ber extra snällt kanske jag kan få några av henne :) Så då får ni äntligen se, haha! PUSS!

quite happy :)

Den:2010-04-28 Kl: 20:59:14 / Min vardag / Kommentarer: 0
Har inte hittat några bilder till er, så ni får allt vänta i någon dag :) Men till jeansen nu då :D De duger faktiskt! Provade dem tillsammans med det jag ska ha på mig och det ser riktigt bra ut! Så är ganska nöjd faktiskt :) Nu ska iallafall jag fixa macka och sen kolla Grey's Anatomy, PUSS!

hoooooooome

Den:2010-04-28 Kl: 19:04:32 / Min vardag / Kommentarer: 0
Nu är jag hemma igen :) Och fick med mig tre par jeans med mig hem :D Och sen en skinnjacka, så nu ska jag fixa lite hål i ett av jeansen så jag kan använda dem :) Sen måste jag måla på nytt nagellack och duscha! Så min kväll är lite stressig, haha! Så bäst jag sätter igång nu! :D

just love and nothing else

Den:2010-04-28 Kl: 17:29:01 / Min vardag / Kommentarer: 0
Kom hem för en timme sen ungefär :) Så har ätit och kollat på tv nu i en timme, så antar att mamma och jag ska dra iväg till Alice snart :D Måste låna lite kläder av henne till en dans i musikalen :) Sexyyyyy på hög nivå! Dock måste jag ha klackar till den dansen, så lär bli 1,85 cm? Kanske, men jag ska vara stolt över min längd ;) A real model! Så ska absolut inte klaga och det är ändå bara en dans, så spela roll :D Måste även duscha sen, måste ju göra det varje dag nu för tiden, huh.... Men ska kolla om jag kan hitta på mig lite bilder från någon som jag kan visa :D Skriver då självklart vart bilden kommer ifrån och vem som fotat :) Vill inte ta någon bild och låtsas som den är min direkt ;) Så om ni kollar in snart igen så ska ni nog hitta på några bilder :D PUSS!

hugs&kisses

Den:2010-04-27 Kl: 21:16:26 / Min vardag / Kommentarer: 0
Har precis kollat på Ugly Betty och Desperate Housewives :D Skit bra! Älskar när en serie har nystart! Avsnitten är alltid så bra då, hah! Och DH är alltid lika bra, så då spelar det ingen roll hur det börjar, hihi :) Nu ska jag nog.. Käka en godisbit som jag har kvar sen idag, haha! Nej, jag vet faktiskt inte, blir väl att sitta vid datan en stund och sen sova :) Behöver all energi jag kan få! Så vi hörs imorn, PUSS!

Buhu

Den:2010-04-27 Kl: 19:34:28 / Min vardag / Kommentarer: 0

Jag låg ute och solade förut i bara bikini för det var så varmt, nu ös regnar det och är hur svart som helst på himlen :( Jag gillar inte dessa humörsvängningar Moder Natur har :(


bästa bloggen!

Den:2010-04-27 Kl: 19:29:05 / / Kommentarer: 0
Tänkte bara tipsa om den seriöst bästa bloggen!
http://sodersmusikal.blogg.se/

.

Den:2010-04-27 Kl: 18:09:38 / Min vardag / Kommentarer: 0
Har precis tagit en dusch! Skit skönt :) Så nu ska jag ta något att äta, är hur hungrig som helst och sen måste jag göra rent åt kaninen -.- Men det är sånt som måste göras :) Juste! Fytusan vilken blodsprängd höft jag har! Och tusan vad ont den gör! Bu :( Kommer göra skit ont imorn! :( Men men, nu ska jag ha maat! PUSS!

tredje dagen

Den:2010-04-27 Kl: 17:17:05 / Shopping / Kommentarer: 0

Kom precis in från att ha solat :) Skit skönt ute verkligen! Så ska försöka samla på mig lite färg :) Fick även en del av H&M leveransen idag :) Fick jeansen och klänningen :D Brillorna kommer dock inte förren om 2 veckor (löjligt!) men sånt är livet! Jeansen satt skit bra och det gjorde även klänningen (tack och lov!)  Så är på riktigt bra humör nu :) Dagen har gått ut på dansande, igen :) Vi har blivit färdiga med finallåten nu :D Och den blev riktigt bra till slut :) Vi har även nästan blivit klara med en till låt! Den kommer bli skit bra! Måste bara träna lite på stegen så ska det nog sitta sen! Är hur nöjd som helst över den dansen :D Dock har jag fått ett blåmärke på höftbenet på grund av den dansen, hah! Men jag får stå ut ;) Så efter dessa två veckor kommer min höft vara helt sönder sprängd av blåmärken kan jag lova! Nu ska jag träna lite på dansen, så skriver senare :D PUSS!

Såhår ser jeansen ut:


intressant fakta på hög nivå!

Den:2010-04-26 Kl: 22:12:55 / Min vardag / Kommentarer: 1
Känner att alla älskar mitt inlägg här under :D Så sjukt intressant, lärorikt och nödvändigt! Gud! Det var precis vad alla hade tänkt sig att jag skulle skriva om idag! Sånna inlägg borde jag köra på lite oftare :) Haha!

Nu ska jag snart sova, är DÖDS trött och då skojar jag inte! Skulle kunna döda för att få sova (okej, jag kan luta mig bakåt och somna, men ändå) Så trött är jag! ELLER INTE!! Jag är övertrött, woho! För jag är inte trött alls nu :D:D Mina ben värker! Mina armar värker! Min mage värker! Mina fötter värker! Min rygg värker! MIN RUMPA VÄRKER! Nej Öhem...... Jag.... Tänker gå och borsta tänderna nu! ÄNNU MER INTRESSANTA SAKER NI FÅR VETA! WOHO! FÖR EN INTRESSANT KVÄLL! verkligen inte Huh.. SOV GOTT!

äpple

Den:2010-04-26 Kl: 22:06:33 / Min vardag / Kommentarer: 0
har jag nyss ätit

HAHA! Gud..

Den:2010-04-26 Kl: 20:35:06 / Min vardag / Kommentarer: 0
Haha, man känner sig otroligt snäll när man får ett sms där det står "Har fått tillbaka min mobil nu :D Så jävla skönt :P" och man bara ser ett nummer och måste säga "Haha och vem är du?". Jag är alltid lika elak, haha! Nej, men man kan ju inte bara säga "Ohmengud vad bra! Är skit glad för din skull!" och så är det en helt random person som skickat fel eller något? Man vet ju aldrig, haha!

Det var tydligen PW :D Haha! Så någon random person var det inte, utan det var killen som jag sa åt Stefan att ge ett nackslag på :))))) HAHAHAHA! Och han gjorde det ♥ Det är min Stefan det! HAHAHA! Gör allt för min skull, även om han inte känner personen (dock visste han vem PW var, men kände honom inte xd) Hahaha!

musikalvecka - dag 2

Den:2010-04-26 Kl: 17:23:12 / Min vardag / Kommentarer: 0
Kom hem vid lite över fyra -.- Har dansat HELA dagen! Är helt slut i kroppen verkligen! Så fatta värken i kroppen imorn :( Ush! Aja, det är bra träning det här iallafall :) Vi har nästan blivit klara med en av danserna, imorn ska vi göra klart hela, skit skönt! Sen får vi börja på den lugna låten, ännu bättre! Den dansen tänker jag satsa mest på verkligen :) Dock är det förbannat jobbigt att dansa i 8-9 timmar per dag! Haha! skit jobbigt! :o Men skit samma, det är bara till nästa torsdag så :) har iallafall precis tagit en dusch, så nu ska jag hämta lite mat och sen lägga mig och sova! Jag är helt sluuut! Gud! Känns som jag bara klagar och klagar, hah! Juste, hade ju med system idag, men det blev inte så många bilder, så lägger upp bilder i slutet av veckan istället då jag samlat på mig lite fler, hah! Fan, det kommer bli SKIT roligt när väl musikalen är :D Längtar verkligen! Hoppas bara man får kolla på när skådespelarna kör xd Så vi kan kolla innan vi ska upp och dansa :D För jag vill se hur den blir, hah! :D Nej, nu kurrar min lilla mage, så nu ska jag hämta mat, PUSS!

Juste, vi skrev upp idag också om man skulle ha muskaltröja :) SJÄLVKLART LIKSOM! Fan, skulle aldrig någonsin falla mig in att tacka nej till den ;)

lalalala

Den:2010-04-26 Kl: 07:31:46 / Min vardag / Kommentarer: 0
Hej hej! Klockan är ca halv 8 och om lite mindre än en halvtimme skjussar pappa iväg mig till DUD :) Ska träffas där och så ska vi dansa och lära oss lite där :) Sen drar vi väl tillbaka till skolan igen? Antagligen, haha! :) Systemkameran får åka med idag, så det blir lite skoj :D Vi hörs efter skolan, PUSS!


-

Den:2010-04-25 Kl: 13:14:34 / / Kommentarer: 0
 
 

your world, is my world

Den:2010-04-25 Kl: 11:47:32 / Min vardag / Kommentarer: 0
Nu har Erika åkt hem :) Hon är tvungen att plugga hela dagen idag, tycker lite synd om henne faktiskt! Igår låg vi iallafall hela kvällen i min säng och snackade och lyssnade på musik i ett mörker, haha! Skit mysigt verkligen :D Och så sov vi lite då och då och vaknade sen igen :) Idag har vi hunnit kolla på en film, haha! Vi såg på Bolt! :D Fett bra ju, haha! Men nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen fixa mig :) Ska troligtvis träffa en idag, så bäst jag sätter lite fart, hah! Men skriver lite senare, PUSS!

Erika vs Erika

Den:2010-04-24 Kl: 23:07:57 / Min vardag / Kommentarer: 0
Två trötta tjejer ligger i min säng, därbland jag! Hoho! Nej, men Erika och jag har verkligen "skit" roligt ;) Vi kör en ordlek :D Djuuuuur! Hahah! Men vi fastnade på E :( Och ingen vill hjälpa mig, hah! Så vi står still -.- Vi ligger typ i mörkret i min säng och snackar och lyssnar på musik, skit mysigt! Och super skönt! :D Vi lär väl ligga såhär i någon timme till kanske? Haha! Om vi inte hittar på något annat vill säga, det vet man ju inte nu? :) Och nu orkar jag inte skriva mer för jag är trött, hihi :D PUSS!

Hahah!

Den:2010-04-24 Kl: 20:52:19 / Min vardag / Kommentarer: 3
Sitter här med Erika :D Vi var till Coop förut och köpte godis, så just nu mumsar vi på det ;) Ska väl sätta igång en film snart kanske? Vi får se :) Emma kom även nyss in med en bild på pappa från när han var u lumpen och jag måste vara ärlig (förlåt pappa) men tusan vad ful han var! ♥


När man ändå är igång..

Den:2010-04-24 Kl: 16:37:16 / Mina bilder / Kommentarer: 0
..kan jag lägga upp en bild från idag :)


HAHAH! Extremt "nybörjar" stil på bilden alltså!
Men den får duga, för tog inte så många mer xd

gottegris på G

Den:2010-04-24 Kl: 16:32:14 / Min vardag / Kommentarer: 0

Maränger och chokladsås :*
(vi hade ingen glass, så det blev bara tillbehören, hehehe)

+ KOLLA VILKEN NJUTAR BILD! HAHAHA!

pics

Den:2010-04-24 Kl: 16:27:37 / Mina bilder / Kommentarer: 1





                                                      klänningen la sig liiite cp ↑

'cause he is the one

Den:2010-04-24 Kl: 12:27:12 / Min vardag / Kommentarer: 0
Hejsan hoppsan! Vaknade vid tio men gick till tv:n istället för att sätta mig vid datan :) Där fann jag en film som jag ville se, hoho! Nu däremot sitter jag vid datan, haha! (WOW) Så ska nog fixa mig snart, för ska va med Erika idag och sen ska hon sova här inatt :D Woho! Juste, har även dammsugit rummet! ;) Fett grym jag är, JAG VET! Men ska nog plocka undan lite kläder också och rengöra spegeln, den börjar bli liiite skitig den, hah! Och om jag kan få tag på Erika snart nog kanske hon kan skicka lite bilder från gårdagen till mig :D Så om det blir av, så ska ni få se! :)


when I met you boy my heart went knock knock
now them butterflies in my stomach wont stop stop
and even though its a struggle love is all we got
so we gon' keep keep climbin' till the mountain top

back on track

Den:2010-04-24 Kl: 00:26:04 / Min vardag / Kommentarer: 0
Nu har Erika och hennes familj dragit sig hemåt :) Har haft riktigt trevligt och sjukt roligt ikväll, haha! Fytusan, det roligaste var nog min random mening! Vi kollade på Ice Age och så sa Erika något och jag låg typ och sov men vakna precis och svarar "måste jag gå på den toaletten?" HAHAHA! Vart i helvette fick jag det ifrån? Egentligen! Det är helt sjukt! Hahahahaha! Men jag har gjort sånt förut, att jag somnar och sedan vaknar av att jag säger en mening som jag tydligen borde säga I drömmen, inte utanför, haha! Så det var lite roligt :) Har även moffat i mig massor av lasagne, jordgubbar med glass och maränger och massor av godis! Så jag har varit riktigt tjock ikväll ;) Men det får man vara ibland! Hihihihihihihihihihihihihi! Nu ska jag försöka få igång Vampire Diaries och sen ska jag nog sova :) Är sjukt trött! Så puss och godnatt!

home :)

Den:2010-04-23 Kl: 15:01:47 / Min vardag / Kommentarer: 0
Har kommit hem från skolan nu och det var som sagt första dagen på musikalveckorna. Och det var inte så roligt som jag hade trott dock. Hoppas verkligen det blir roligare nästa vecka! Men ikväll får vi besök :) Det blir roligare hoppas jag :)

Just nu sitter jag och snackar med Stefan i telefon :D Haha! Så efter det ska jag duscha och sen fixa mig inför kvällen :D Mamma kom även nyss in med en underklänning till mig :D Så visar den strax, skit söt verkligen! Kommer nog sitta bra under min skolavslutningsklänningen :)

dagens:

Den:2010-04-23 Kl: 07:42:52 / Mina bilder / Kommentarer: 0



Musikalveckor nuva!

Den:2010-04-23 Kl: 07:31:18 / Min vardag / Kommentarer: 0
Typ hur bra slut på skolveckan? Det är sjukt fint väder och ingen jäkla snöstorm och musikalveckorna börjar idag! Liksom WOHO! Kan det bli bättre? Fytusan vad jag ska ta vara på dessa två veckor vi har framför oss! Om jag får för syrran, ska jag kolla om jag får ta med mig systemkameran till skolan och fota under veckorna :) Skulle vara sjukt trevligt att få lite fina minnen ifrån tiden! Nu ska jag ta en dagens outfit bild, så jag lägger upp den strax, PUSS!

your lips, my biggest weakness

Den:2010-04-22 Kl: 19:59:00 / Musik/video / Kommentarer: 1
Sitter just nu och njuter av massor av Justin Biebers låtar! Det finns verkligen inga finare låtar än hans! De är verkligen otroliga :) Dock finns det vissa som är så knepiga att de inte tycker om honom, vilket jag inte kan förstå? Haha!


your lips, my biggest weakness
shouldn't have let you know
I'm always gonna do what they say
if you need me
I'll come running
from a thousand miles away
when you smile I smile

love

Den:2010-04-22 Kl: 19:49:25 / Musik/video / Kommentarer: 0
I'm running out of time
where is my runaway love
I'm searching low and high
know that I'm not giving up
I'd give it all up for us
but it'll never be enough
I won't stop until I find
my runaway love

we belong to the music

Den:2010-04-22 Kl: 16:35:46 / Shopping / Kommentarer: 0
Woho! Fick min leverans i brevlådan idag :D Och allt var skit snyggt! Dock var skolavslutningsklänningen lite kort, men man kanske man fixa det med något, det lär vi märka, haha! Den var iallafall skit snygg :D

Just nu sitter jag och kollar igenom vilka av bilderna jag ska visa på kläderna :) Har även på mig mina läsglasögon!! Det visste inte många av er att jag hade ;) Men nu gör ni! :D Har även nyss ätit makaroner och falukorv! Mums! Juste, fick även veta att jag var godkänd i svenskan och samhällskunskapen idag :D Woho! Klarade båda proven (y) Och nationella proven i matte gick väl sådär, haha! Känner mig hyfsat säker, men ändå inte -.- Så vi lär märka hur det gått senare :D Nu ska jag längta massor tills imorn för då börjar musikalveckorna, wohooo! Kommer bli hur roligt som helst!









time to sleep!

Den:2010-04-21 Kl: 22:25:12 / Min vardag / Kommentarer: 0
Nu ska jag hoppa i säng och sova så jag kan vara tillräckligt pigg till nationella imorn! Så sov gott allihop och vi hörs imorn bitti! PUSSAR!

freschhhh

Den:2010-04-21 Kl: 20:18:27 / Min vardag / Kommentarer: 0
Nyduschad, nyrakade ben, peelad, insmörjd och riktigt fräääsch! ;) Haha! Nu fattar bara nymålade naglar, sen är jag klar! Woho!

The last song

Den:2010-04-21 Kl: 19:13:39 / Erika tipsar / Kommentarer: 2
Har precis kollat på den och tror aldrig jag gråtit så pass många gånger under en film! Så himla sorglig alltså, men samtidigt så underbar! Den kommer på bio 7 Maj, så om jag har pengar senare måste jag gå på den på bio! Det är en film som måste ses igen, så himla bra! Gud!


better then I thought

Den:2010-04-21 Kl: 15:04:57 / Min vardag / Kommentarer: 0
Hemma nu då och helvette vad dåligt väder det är! Var dyngsur när jag kom hem! Så det första jag gjorde var att hänga upp alla bröta kläder och tvätta bort sminket :) Skönt! Sen berättade jag massa bra saker som jag fått reda på :D Börjar bli hyfsat okej i skolan faktiskt! (y) Men iallafall, fick med mig min t-shirt, så ni ska strax få se den! :D Men dock...... Jag har inte fått något sms om leveransen än :( Så hoppas jag får ett snart! Annars kommer jag bli as deppig! För den ska komma idag :( Nu har det gått 3 dagar och det skulle ju ta mellan 2-3 dagar... Så jag HOPPAS för deras skull den kommer idag!! Nu ska jag nog ta något att äta, är riktigt hungrig faktiskt :) Juste, imorn är det nationella i matte igen, så det blir väl lika svårt som förra gången? Fast tydligen gick det ganska okej för mig :D Iallafall så långt hon rättat hitills, haha! Vi får se hur jag ligger när allt är rättat, kanske ligger på G- då? Vem vet xd Men nu ska ni få se t-shirten sen måste jag ha mat! PUSS!



Kommer nog inte slänga den som jag trodde ;) Den sitter bra på mig och är super skön! Så den lär jag idrotta och sova i! :D (y)

Onsdag 21/4

Den:2010-04-21 Kl: 08:18:50 / Min vardag / Kommentarer: 0

Jamen hejsan! Jag är fixad och klar nu, så om 10 minuter ska jag sticka ut i snöstormen (hör min ironi) Nej, men det snöade förut och jag var inte lika arg som jag brukar bli, hah! Men besviken var jag däremot! Men nu är det nästan borta! :D Så vi får hoppas det blir som sist det snöa, då det snöa på förmiddagen och eftermiddagen blev skit skön med sol och värme! :D *hoppas* Hoppas även på att jag får det där jäkla smset så jag kan hämta ut min leverans! Vill ha kläderna nuuuu!

Dagens look:




Sjukt dålig kvalité! Haha! Men tog med webbcamen ;)


just another beautiful song

Den:2010-04-20 Kl: 22:17:28 / Musik/video / Kommentarer: 0
just a fraction of your love fills the air
and I fall in love with you all over again
you're the light that faced the sun in my world
I'd face a thousand years of pain for my boy

out of all the things in life that I could fear
the only thing that would hurt me is if you weren't here

love is in the air

Den:2010-04-20 Kl: 22:03:28 / Min vardag / Kommentarer: 0
Längtar faktiskt till morgondagen! :o Först och främst är det en liten sovmorgon, massa skönt det! Sen är det slöjd direkt och då får jag min t-shirt och sen får ni se den! :D Den blev riktigt riktigt bra faktiskt! Sen är det en ganska skön dag faktiskt :) Visst, lite tråkiga lektioner, men hellre det än prov och massa skit! Sen efter skolan SKA jag ha fått min Nelly leverans! Så hoppas att allt kommer passa! :D Fast jag längtar mest till fredag (självklart!) DÅ BÖRJAR MUSIKALVECKORNA! Woho! Kommer bli hur sjukt kul som helst! Jag ska ju dansa och det är ju någpt jag älskar, så tusan om jag inte får bestämma, haha! För vi ska ju komma på alla steg själva, så en sak är säker, de danser jag ska vara med och dansa, jag tänker INTE gå med på töntiga och fula saker, för jag vill absolut INTE behöva skämmas! Så jag tänker inte ge mig i första taget ;) Smell ya later boys and girls!

Mummmmms

Den:2010-04-20 Kl: 20:21:26 / Min vardag / Kommentarer: 0
Mackor, dating in the dark och senare desperate housewives! Kan det bli bättre? :D

skyll dig själv!

Den:2010-04-20 Kl: 19:21:14 / Mina bilder / Kommentarer: 1
Såhär går det när man använder skor som har för hård kant :(
två bajs vattenblåsor på båda fötterna...


like it or leave it

Den:2010-04-20 Kl: 17:05:19 / Shopping / Kommentarer: 0
Nu är jag hemma från stan :D Fick med mig lite saker hem, visar strax :) Hann även med en fika på Coffehouse (heter det så?) skit samma, haha! Gott var det iallafall :) Hade tänkt köpa ett rött läppstift, men hittade inget billigt, eftersom jag känner att det är onödigt att lägga ner 150 kr på ett läppstift man kanske inte ens passar i och sen aldrig använder? Då köper jag hellre ett skit läppstift som jag kan prova (första gången) men hittade inget, så det blev bara:

* Foundation
* Puder
* Mascara
* Sminksampar
* Present till mamma



Och jag har lite kvar också :) Så jag har råd med något litet, godis eller vad tusan som helst! Haha! Nu ska jag tvätta bort sminket och prova det nya så jag fått en bra färg, PUSS!

Juste, fick inte Nelly leveransen, så imorn SKA den komma :D För det skulle ta 2-3 dagar och jag skickade efter i söndags, så då skickades den ut igår, och då ska den ha kommit idag eller imorn :) Så nu hoppas jag innerligt! Villha nya klädeeer! :D Sen nästa vecka kommer mina jeans och brillor, woho!

goodmorning sunshines

Den:2010-04-20 Kl: 08:07:00 / Min vardag / Kommentarer: 0
Hejsan hejsan! Om en halvtimme? drar jag iväg till skolan :) Nästan direkt blir det samhällsekonomiprov och jag har pluggat! Woho! Sen lunch och det blir as härligt! Få ha 1 ½ timmes rast efter prov, gud! Och rasten spenderas med massa härliga människor som vanligt, så det kan inte bli bättre :D Fan vad positiv jag ör idag? FETT SKUMT! Haha! Sen blir det matte och no, sen slut :D Efter skolan drar jag och Alice ner på stan och shoppar ((: Sen ikväll drar pappa och jag till gymmet, så ser min dag ut ;) Nu ska jag ta något att dricka och sen slå mig ner vid tv:n, många pussar!

Juste! Min beställning från Nelly kanske kommer idag :D Eller imorn? xd

ändrade planer:

Den:2010-04-19 Kl: 22:21:47 / Min vardag / Kommentarer: 0

Blir stan med Alice imorn istället, blir lika bra det :D Inte varit med den tjejen på riktigt länge! Så det blir riktigt roligt det :) Men nu så! Godnatt ♥


sleep tight

Den:2010-04-19 Kl: 22:05:43 / Min vardag / Kommentarer: 0
Bu! Life unexpected uppdaterar visst inte förren imorn.. Så det blir inte det ikväll, så jag ska nog sova istället :D Så jag kan vara helt utvilad imorn, wohoo! :D Så sov gott allihop! PUSS!

when I close my eyes

Den:2010-04-19 Kl: 21:31:58 / Min vardag / Kommentarer: 1

Kollade på Top Model förut och nu Svenska Hollywood fruar :D Fett grymt faktiskt, haha! Ska nog kolla på Life unexpected sen efter det, för har en liten sovmorgon imorn :) Så det ska jag nog klara av :D Imorn blir det troligtvis att dra ner på stan med Felicia och köpa massa nödvändiga grejer och sen efter det ska pappa och jag dra till gymmet och den här gången blir det av! Har inte varit där på snart två veckor! Det är sjukt.. Så det behövs enormt mycket! Men vi hörs imorn :D Många pussar!


Rekord!

Den:2010-04-19 Kl: 16:11:10 / Min vardag / Kommentarer: 0
Hade tydligen rekord igår :D Det är ju inte "woho!" över antalet läsare, fortfarande ganska lågt, men vad tusan, det går ändå bra för mig för att vara en småstadsbloggare :)

Tack alla söta läsare! ♥


me plus you

Den:2010-04-19 Kl: 16:05:58 / Min vardag / Kommentarer: 0
Kom hem för en halvtimme sen ungefär :) Har hunnit äta en toast, kände att jag var tvungen efter min avundsjuka igår, haha! Men gud vad gott det var! Mums! Nu ska jag lägga mig ocg lyssna på Justin Bieber och sen plugga :D Skriver lite senare, PUSS!

Mondaay

Den:2010-04-19 Kl: 07:36:08 / Min vardag / Kommentarer: 0

Hejsan alla morgontrötta läsare eller eftermiddagströtta? Haha, när ni nu läser bloggen :D Haha! Jag ska iallafall sticka till skolan om ca 10 minuter :) Har verkligen ingen ork för skola, speciellt inte en måndag.. Så sjukt lång dag och bara massa jobbiga lektioner, haha! Men jag ska vara duktig idag, så jag ska faktiskt försöka fixa min låt nu på musiken :) Så jag har den gjort, för jag kan den riktigt bra nu, vilket är toppen! Så måste försöka fixa den nu, haha! Nej, nu ska jag sätta på mig ytterkläder, så vi hörs i eftermiddag, PUSS!


Bu för bilden, men nu måste jag dra!


Hemma igen :)

Den:2010-04-18 Kl: 20:26:40 / Min vardag / Kommentarer: 0
Sådär! Nu är jag hemma ifrån en skit härlig promenad :) Har även laggt märke till att jag börjar få ont i magen, inte ont ont i magen, utan mensvärk! Så antar att det snart är dax för min härliga vecka! :D Jippi (n) Men hellre nu än under musikalveckorna! Verkligen hellre nu isåfall. Men nu ska jag nog ta det lite lugnt och sen sova ganska tidigt, är riktigt trött faktiskt :) Så ha en fortsatt trevlig söndags kväll! PUSS!

let's walk

Den:2010-04-18 Kl: 18:57:49 / Min vardag / Kommentarer: 0

Har precis kollat på FlashForward, glömde det i fredags, haha! Men fyfan vad bra det var! Nu ska jag ta och gå ut och gå med Emma, så skriver senare igen :D PUSS!


pics

Den:2010-04-18 Kl: 15:47:57 / Mina bilder / Kommentarer: 1





min otroligt översnygga tjej! Älskar dig!






3/4 av alla bilder på kameran var jag med på, därför jag är med på de flesta här, haha! :D

Kvällens händelser:
Kvällen började vid sex-tiden och då satte "lekarna" igång, haha! Nej, men syrran och Erika hade fixat en liten musik tävling för att få igång kvällen :D SJälvklart vann de grymma tjejerna, jag och Frida, hoho! Sen käkade vi tacos, skit gott! Efter det kollade vi på film, den första hette Tokyo gore police och vi kollade 10 minuter? om ens det, FYFAN vad usel, hahah! Så jävla överdriven och dålig alltså, fyfan! Sen kollade vi på I love you, Beth Cooper, den dög väl, men den var inte bra, haha! Sen blev det Sing Star i några timmar :D Skit roligt att shakea lite granna, haha! Men tack för en underbart trevlig kväll tjejer! ♥

Beställt:

Den:2010-04-18 Kl: 13:59:30 / Shopping / Kommentarer: 1





Hellooo

Den:2010-04-18 Kl: 11:45:23 / Min vardag / Kommentarer: 0
Vaknade för någon timma sen, så ni ligger jag och kollar på film :) Sen blir det att försöka plugga lite, fett svårt dock, men jag måste! Tror jag även tar och duschar lite senare. Skriver lite senare sen igen, PUSS!

Bilder från igår kommer senare!

home sweet home

Den:2010-04-18 Kl: 01:22:42 / Min vardag / Kommentarer: 1
Hemma! :D Har haft GRYMT trevligt! Berättar imorn vad vi gjorde och sånt och bilder kommer även imorn :) Nu ska jag sitta och trycka lite framför msn, sen sova! Är riktigt trött alltså, kvällen har tärt på min energi, hihi :D Tack för en underbar kväll tjejer! ♥

you'll make it!

Den:2010-04-17 Kl: 13:33:03 / Min vardag / Kommentarer: 1
Nu har pappa och jag varit till affären och köpt lite grejer tills ikväll :) Blev lite godis för min del, är inte lika sugen på godis nu för tiden (skumt, men bra!) men kommer dock att komma hem ikväll/inatt, för jag kommer inte sova kvar där :) Så det blir nog ett inlägg senare :) Fick även reda på att min fina lilla sak inte mår så bra :(♥ Så tycker synd om honom! Så nu ska jag sitta och vara lite social över sms med honom :) Ska även ta och börja plugga samhälls ekonomi nu -.- Men måste man så måste man! Och jag ska ju som sagt försöka kämpa lite nu innan vi slutar skolan :) Woho! (y) Men jag skriver sen igen, PUSS!

-

Den:2010-04-17 Kl: 10:58:25 / Min vardag / Kommentarer: 1
Godmorgon, pappa ringde och väckte mig halv elva, liiite tidigt, men jag måste fixa lunch innan tolv så -.- What ever! Så nu ska jag försöka masa mig upp ur min säng och ta mig ut i köket snart :)

Dagens planer: Fixa lunch, plugga, tjejkväll (kommer hem imorn)

pics

Den:2010-04-16 Kl: 23:02:53 / Mina bilder / Kommentarer: 0

Haha! Nej, de strular inte, de gjorde en snyyyyygg bild bara ;)

Haha! Snygg (NOT)


De andra bilderna blev inge bra, så dessa tre får duga :)

this time

Den:2010-04-16 Kl: 20:46:31 / Min vardag / Kommentarer: 0
Nu är jag hemma :D Drog till Amanda vid sex tiden och där väntade hon och Johanna :) Var riktigt mysigt att sitta och snacka och sånt! Sånna stunder gillar jag :) Så tack för kvällen! :D ♥ Nu sitter jag istället och moffar godis och dricker cola ((: Ska kolla FlashForward snart, så det blir myys! Imor måste jag plugga! -.- Ska även på tjejkväll hos Erika Thelin med massa underbara tjejer! :D Sover nog kvar där sen också, så inga uppdateringar imorn kväll, så ni är medvetna ;) Men nu ska jag nog fortsätta dunka musik, moffa och dricka colaaa! PUSS!

you're the best I ever had

Den:2010-04-16 Kl: 16:31:03 / Min vardag / Kommentarer: 1
Nu har jag duschat, rakat benen och smörjt in benen :) Har även kollat på Vampire Diaries :D Alltid lika bra! Ska nog ta och fixa mig snart, ska bort ikväll :) Länge sen sist, haha! Ska även grilla, så det blir massa gott! Uppdaterar senare! PUSS!

Hoome

Den:2010-04-16 Kl: 13:57:30 / Min vardag / Kommentarer: 0
Puh! Är hur trött som helst och jag skojar inte! Har precis haft värsta hårdpasset på idrotten! Kom någon tjej från Friskhuset eller något och körde AS hårt med oss! Massa typ boxningsgrejer, kickar, hoppande, armhävningar, situps och MASSA MER!! As jobbigt! Men iallafall, hade som sagt två nationella idag :) Matten var skit svår! Men tror faktiskt jag klarar mig på den :) Sen hade jag muntligt i engelska och vi blev filmade! As jobigt, haha! Men det fick bra, kommer nog behålla mitt VG :D Sen fick jag se mitt svenska prov och det gick ganska bra ju! :D Woho! JAG KLARA DET!! Men nu måste jag duscha! Kan säga att det behövs, haha! PUSS SÅ LÄNGE!

VAD FAN ?!?!?!?!

Den:2010-04-16 Kl: 07:01:32 / Min vardag / Kommentarer: 0
Kan någon vara snäll och förklara vad det är för ett jävla väder ute?!?! DET SNÖAR OCH REGNAR!! Jag vaknade halv 6 imorse av att det lät mot fönstret och självklart tänker jag "fan.. Det regnar!" Men sen kommer syrran in och säger "HAR DU SETT VÄDRET?" och hon lyfter på rullgardinen och jag ser snö! MASSOR AV SNÖ!!! Så jävla arg nu alltså! Jag vill inte till skolan!!! Men måste :( Har nationella i både matte och engelska............. Så vi hörs väl i eftermiddag om jag fortfarande har medvetandet kvar efter den här skit dagen!

den här får det bli!

Den:2010-04-15 Kl: 22:14:42 / Shopping / Kommentarer: 1
Nu har jag bestämt mig och tänker inte ändra mig! Den här klänningen kommer jag ha på skolavslutningen :) Vill inte ha någon som är för mycket, för dyr eller en som jag aldrig kommer använda mer än en gång, därför kommer jag inte köpa 1:an som ni alla ville. Kommer istället köpa den här :D Den är enkel, skit snygg och det kommer jag definitivt använda ofta i sommar!


Såhär! :D


Den ser mycket bättre ut på! ;)

stupid! just stupid..

Den:2010-04-15 Kl: 18:53:36 / Min vardag / Kommentarer: 0
Har precis tagit en dusch och så har jag nekat till en chokladkaka! Wow! Nej, men det va sån där 5 kr choklad och det smakar billigt och äckligt bara.. Plus att jag inte vill ha något eftersom jag ska förösöka bli lite nyttigare. Dock skulle vi egentligen inte ens haft någon choklad, men tydligen förklarade jag inte så pass bra att de förstod, för när man säger:
Jag) - Nu ska ni köpa godis till mig!
Mamma) - Varför det?
Jag) - För jag har nationella prov imorn.
Då brukar man inte förstå när man ska ha själva godiset ;) Så de köpte fyra 5 kr chokladkakor och kom in med en till mig "här har du" och då blev jag paff och fråga "ska jag ha den HÄR tills imorn? bara en?!" och då säger hon "vadå imorn? du sa ju att du förtjänade choklad ikväll, så då köpte vi till ikväll". Hm.. inte lite missförstådd alltså...... Så nu får jag inget tills imorn.. :( Känns lite trist eftersom jag alltid haft det på alla nationella och sen för jag behöver ha något för energin och tänkandet, annars kommer jag inte klara pressen.. Så vi får väl se hur det går :/ Och sen har jag märkt en till sak! Jag har blivit FETT känslig senaste veckan :o Har säkert gråtit 3-4 gånger! På fyra dagar -.- Gråter för ingenting verkligen och jag känner mig fett nere hela tiden! Det är värsta konstigt ju :( Och jag blev fett deppig för att jag inte fick något tills imorn nu.. Kanske var därför jag inte ville ha chokladen heller? Vet inte.. Den är äcklig också, så :/

Nej, nu måste jag sluta skriva så tjuriga/deppiga inlägg hela tiden! Jag tråkar ut er ju!
Vet inte vad jag ska göra ikväll, så blir väl att fortsätta sitta vid datan och kanske slå på tv:n någon gång :) PUSS!

JAG ÄR GLAAD!

Den:2010-04-15 Kl: 15:42:12 / Min vardag / Kommentarer: 2

Idag fick jag mitt preliminära besked!! :D OCH JAG KOM IN! WOHO! Så nu är mina chanser att jag kommer in as stora ju! :D Är skit glad! För liksom den som kom in med lägst hade 90 poäng och jag har 180 poäng, men kommer ha höjt mig till slutbetygen :D Så jag är nästan säker på en garanterad plats! :D Woho! Den har dagen har varit lite sådär, men ändå ganska skön :) Drog på gymnasiemässa i slutet av dagen för att skippa idrotten, heh och där spelade Neo, ni vet han från Melodifestivalen :D Det var väl okej, men jag gillar inte honom, haha! Annar har det inte hänt så mycket :) Eller jo, fick tillbaka ett no-prov och blev godkänd på det, så det duger väl, men nu har jag inget mer att skriva, see ya later!


Torsdag 15 April

Den:2010-04-15 Kl: 07:30:53 / Min vardag / Kommentarer: 0
Hejsan! Ska sticka iväg om tio minuter så hinner skriva ett litet inlägg innan jag drar iväg :) Har sovit som en stock inatt! Gud vad skönt det var! Och jag vaknade självmant 5 minuter innan alarmet slog igång, haha! (y) Nu är jag iallafall klar, men ska kolla efter vilka skor jag ska ha idag :) Så måste nog ut i hallen nu, haha! PUSS!


Woho! :D

Den:2010-04-14 Kl: 19:19:23 / Min vardag / Kommentarer: 0
Nu är mitt humör på topp igen :D Och det kanske blir bättre snart, det får vi se ((: Försökte kolla på The last song nyss, men kvalitén sög verkligen (du hade rätt Frida!) så får vänta tills det kommer fler med bättre kvalité :D Orkar ju inte direkt vänta tills den kommer på bio, haha! Och! Jag känner att jag har bra vänner :D Alltid när man mår som sämst så ställer de alltid upp! Det är så underbart att ha sånna vänner! Skulle verkligen aldrig någonsin klara mig utan er! ♥

Så jävla dåligt humör nu!

Den:2010-04-14 Kl: 17:06:12 / Min vardag / Kommentarer: 0
Fyfan.. Nu är min dag helt förstörd. Fick nyss reda på att min klänning jag skickade tillbaka inte kommer förren vecka 21.. Vecka 21?!?!?! Liksom är de helt jävla dumma i huvet eller? Jag har för fan betalt för den och jag ska fan ha den då! Jag skiter fullständigt i om de inte har den i lager eller vad fan det nu är, jag har betalt för den och då ska de fan se till att skicka den tillbaka till mig! Jag ska fan inte behöva vänta 2 jävla månader på den! Så jävla dåligt..

Är på piss humör nu efter min jävla misslyckade dag

Min då? :(

Den:2010-04-14 Kl: 15:50:10 / Min vardag / Kommentarer: 0
Men vatusan... Har märkt att många fått sina preliminiära besked från gymnasiet idag och alla har kommit in.. Visst, skit glad för deras skull, för det preliminära stärker ju förtroendet om att komma in, men det enda jag riktigt kan tänka på är, min då? Borde inte jag också fått en om alla andra får? Liksom jag har sökt i Norrköping, visst, men Erika Thelin gjorde också det och hon fick idag, så då borde jag med få! Fett avundsjuk.. Jag är avundsjuk på allt nu för tiden :( T ex 93:orna som får sommarjobb? Avundsjuk? JAA! Det här suger.. Så kommer det inte imorn kommer jag tro att de glömt bort mig! Nejdå, men jag vill ha det nuuu!


Jävla sopa!

Den:2010-04-14 Kl: 14:43:02 / Min vardag / Kommentarer: 0
Gud, man kan säga att jag haft en sopig slutspurt på min dag! Fyy! Hade grammatiksprov och fyfan vad usel jag var! Dock svarade jag på allt vilket är bra, men fan, räknar inte med mer än ett svagt G alltså, haha! Fast det har jag redan i vanliga fall med, men det här gjorde inte betyget någon nytta (N) Men dagens positiva var att jag blev klar med min t-shirt i syslöjden :D Alla sa till mig "fan, det ser ut som en köp tröja :o!". Så snygg var den, haha! :D Seriöst alltså den här gången ;) Jag är gaaanska grym i syslöjd förstår ni ;) Så nästa vecka får ni se den då jag får ta hem den :D DOCK har jag en mega skit stor negativ skit sak som hänt idag!!! Det värsta som kan hända ett klädesplagg hände mig idag.. Jag satte mig på ett jävla fitt tuggummi som några i klassen kastat runt på, haha! OCH JAG HAR VÄRLDENS FLÄCK I ARSLET NU!! Och det värsta är ju att det inte går bort? Så lika bra att slänga dem då? :( Tur att jag beställde nya jeans alltså :o Får dem nästa vecka eller veckan därpå, OCH mina brillor! Woho! :D Nu ska jag gotta mig lite i solen! Känner att DET skulle vara förbannat skönt efter en skit dag, haha :D PUSS!


Tänk er att det satt ett blaffigt tuggummi där som jag fick dra bort också..
Och bilden gör inte fläcken så tydlig, men den är SKIT stor irl :(

just suck it up

Den:2010-04-13 Kl: 22:15:17 / Min vardag / Kommentarer: 0
Kollade precis på Desperate Housewives och så Life unexpected :) Riktigt grymma serier båda två! Så ska nog sova snart, ska bara skaka av mig det dåliga humöret, det sjönk nyss ganska lågt, så känner mig lite nere.. Men får väl skylla mig själv antar jag? Men tack för alla kommentarer i förra inlägger, men fortsätt kommentera och välja vilken ni tycker bäst om! Nej, nu ska jag borsta tänderna och sen smörja in benen, de är bara liiite torra, hah! Så vi hörs imorn :) PUSS!

Ni väljer!

Den:2010-04-13 Kl: 18:31:31 / Shopping / Kommentarer: 11
Vilken är snyggast som skolavslutningsklänning? :D Alla svarar, kom igen!

1:


2:


3:

just so you know

Den:2010-04-13 Kl: 15:52:06 / Min vardag / Kommentarer: 0

Kom hem för ca en timme sen :) Så har käkat nu, så nu är jag nöjd, haha! Kollar på Simpsons just nu, sen får vi se vad som händer :) Kanske lägger mig ute i solen en liten stund strax också, annars blir det att bädda ner mig i sängen och kolla på massa tv, hihi! Vi får se! :D PUSS!


Tisdag 13 April

Den:2010-04-13 Kl: 08:03:48 / Min vardag / Kommentarer: 0
Ja, då var man uppe (y) Eller gick upp halv sju, skulle duscha, men ändå :) Så nu är jag klar och det är 1½ timme kvar, ha ha ha......... Jag går alltid upp för tidigt :( Jäkla otur, haha! Men iallafall, nu sitter jag med yoghurt och mjölk :D Såg att de köpt en mellan mjölk nu, dvs laktosfri :) Det var våran lilla chansning på mina problem. Liksom syrran är laktosintolerant och därför använder vi bara sånna produkter i mat och allt och då är den enda laktosen jag får i mig ur min mjölk och det blir som en laktosbomb kan man säga och det kan vara det som gör att jag blir dålig :) Så vi får se om det blir bättre om jag kör laktosfritt på heltid ;) Men nu ska jag nog ta en bild, sen blir det att sitta vid tv:n en timme, haha! PUSS!

couldn't be better

Den:2010-04-12 Kl: 22:12:32 / Min vardag / Kommentarer: 1
Nu har jag kollat på CSI :) Lite konstigt avsnitt under själva handlingen, men självklart så ordnade allt upp sig i slutet, haha! Chockerande ;) Nej, men det var bra :) Har även kört ett tio tal sit ups och andra magövningar :) Hade ingen ord för att köra mycket, eftersom jag inte tränat på as länge! Blev liksom inget idag heller, hah! Så pappa och jag får börja i veckan igen :D Nu vet jag inte vad jag ska göra :) Ska först och främst vänta på en fråga jag missade att svara på, heh! Sen blir det sängen tror jag :) Ändå skola imorn, men låång sovmorgon så det är lugnt ;) PUSS!

O M G (låååångt inlägg)

Den:2010-04-12 Kl: 20:22:23 / Mina bilder / Kommentarer: 3
Haha! HERREGUD! Hämtade den bärbara hårddisken och tänkte kolla igenom bilderna på den och fan, nog kollar jag igenom! SÅ JÄVLA FULA! HAHAHAHA! Det är bilder från 2008 och jag har skit kort hår, skojar VERKLIGEN inte! HAHAHA! Oh gud! Tänker faktiskt bjuda på några bilder, liksom 2 år sen ändå, så det gör inget, hahah! Shit alltså.. Jag har verkligen fått mig ett gott skratt ;) Det lär ni också få, hihi!

  
 

Kommer ihåg den här bilden EXTRA väl, fan vad nöjd jag var med den efter den var tagen xd Haha! Känner att jag tycker samma nu också (N)

 
 

 


Nyare bilder (något nyare iallafall)

Ganska snygga (vi vet!)

Bild från min dåliga tid, hade svinkoppor i ansiktet :(

ÄNNU ÄLDRE BILDER!!
 
2005   /   Turkiet 2003-04? Står 04 på bilden, men mappen heter 03 xd

Turkiet 2005, gaaanska snygga måste jag erkänna ;)

NI FÅR INTE SE FRÅN MIN BLONDA/PERMANENTADE PERIOD!!
Hahahahahahahahahha! gud.........

don't let me go

Den:2010-04-12 Kl: 17:57:17 / Min vardag / Kommentarer: 0
Gud, det börjar kännas att det är sista dagen av lovet idag.. Riktigt jobbigt faktiskt! Men jag får göra det bästa av den, eller okej, jag har slösat bort den, haha! Men det gör inte så mycket :) Har haft lite tid för mig själv att tänka och massor och det känns bra :) Ska nog ta och duscha sen, efter det får vi se vad som händer. Klockan 21:00 är det iallafall CSI och det ska jag ju självklart se på :) Men nu ska jag kolla runt lite så jag kan bestämma mig vad jag ska köpa till mamma i födelsedags present eftersom hon fyller 8 Maj :) Sen när jag tagit reda på det ska jag kolla runt efter något jag SKA köpa den här månaden och sen får det lov att bli så! Jag blir bara stressig när jag inte vet vad jag ska köpa, haha! Patetiskt, jag vet! Men sån är jag :) Men om jag hittar något så lägger jag upp bild sen, så vi hörs senare! PUSS!

vädret är underbart

Den:2010-04-12 Kl: 16:08:17 / Min vardag / Kommentarer: 0

Kom precis in :) Har legat ute på gräsmattan på en filt och tryckt i solen, underbart! Brände nästan lite grann på ryggen, hihi! Och premiäranvändningen gick till en början skit men sen toppen! :D Först försvann solen hela tiden, vilket var jätte irriterande, haha! Sen kom den fram och höll sig framme as länge! Det tackar jag för! Har även läst ut boken Syskonkärlek :D Alltid lika bra den alltså ;) Så nu måste jag börja samla ihop information om författaren och sånt -.- Men det gör jag senare :) Så.. Vad ska man göra nu? Funderar på att ta något att äta eftersom jag inte fick i mig speciellt mycket förut :/ Men känner mig inte speciellt hungrig ändå.. Fortfarande ett lätt illamående, men ska försöka äta en macka eller yoghurt iallafall :) Blir nog att kolla på tv sen också, så det blir nog bra! :D Nej, nu drar jag mig ut till köket för något att äta och sen vidare till vardagsrummet :) Ha en fortsatt trevlig solig dag! :D PUSS!


Monday

Den:2010-04-12 Kl: 13:29:31 / Min vardag / Kommentarer: 1
Hejsan! Idag vaknade jag halv tio (wow!) men gick dock inte upp förren elva, hehe :D Satte mig vid tv:n (UNDERBART!) och kollade runt lite, hittade inte så mycket, så det fick bli MTV :) Sen gjorde jag iordning spagetti och köttfärssås :) Blev inte det bästa jag gjort, är lite ringrostig, haha! Inte lagat mat på evigheter! Kunde dock inte äta så mycket :/ Mådde fett illa efter 7 tuggor typ, så fick slänga hälften.. Men vi har kanske kommit på en lösning till mina problem :) Så vi får se om det kommer få mig att må bättre! Nu ska iallafall jag köra premiär för bikini överdelen och sola! Super skönt och fint ute! PUSS!

ett ord: kärlek!

Den:2010-04-12 Kl: 00:22:10 / Shopping / Kommentarer: 0

199:- här OCH JAG VILL HA DEN!!

I never thought that it be easy

Den:2010-04-11 Kl: 23:45:37 / Min vardag / Kommentarer: 2
Typ woho? Ibumetinen har börjat värka och jag mår mycket bättre! Känner mig dock fortfarande varm, men inte lika mycket :) Vi får se hur jag mår imorn om det gått över eller om det är något jäkla skit jag drabbats av? Hoppas jag innerligt att jag inte har! Och jag skulle egentligen sovit nu, men jag är inte trött längre :( Blir väl det inom kort skulle jag nog tro :) Något som jag suttit och tänkt på några dagar är att jag inte gymmat i veckan? Varför!? Måste verkligen försöka få pappa att ta med mig imorn! Måste verkligen träna! Känner mig så himla slö i kroppen när jag inte gör det!


So its up to to you and its up to me
That we meet in our middle way
On our way back down to earth

Klänning

Den:2010-04-11 Kl: 22:06:48 / Shopping / Kommentarer: 3
Hm.. Kanske skulle kunna ha något sånt här på skolavslutningen? :D 399 :-
Vad skulle ni tycka om det?


Helvette också! :(

Den:2010-04-11 Kl: 20:28:17 / Min vardag / Kommentarer: 0
Jaha! Tusan vad jag är elak, haha! Fick lov att skicka iväg Stefan för jag inte mådde bra.. Har typ kramp i magen och så visade det sig att jag har feber, liksom lyckat! Varför just idag? Bu!! Så han och jag får väl träffas snart igen och ta igen det vi inte riktigt hann ;) Nu ska jag nog lägga mig och läsa lite (om jag orkar) sen tänker jag sova! Är skit trött, varm, magont.. Fyy! Om det går över lite sen så uppdaterar jag igen senare :) Så ha det bra, JUSTE! Imorn är sista dagen på lovet :( Buhu alltså! Men nu, PUSS!

down to earth

Den:2010-04-11 Kl: 16:33:19 / Min vardag / Kommentarer: 0

Ska snart dra och möta Stefan vid bussen :D Äntligen! Har bara strosat fram och tillbaka idag känns det som, haha! Det blir väl film, Paranormal Entity? tror jag det heter :) Ska bli roligt! Men jag är en mes, eller jag är inte rädd, älskar skräckfilmer, men jag hoppar lätt till, haha! Så lär säkert gör adet ett antal gånger ;) Sen får vi se vad som händer, vi kanske bara sitter som två pensionärer, nejdå :D Jag tänker iallafall tvinga med honom ut på en promenad! Det är ju underbart väder!! Så han kommer absolut inte kunna säga nej ;) PUSS!


nyttnyttnytt

Den:2010-04-11 Kl: 16:09:19 / Mina bloggdesigner / Kommentarer: 0

Blev precis klar med Emmas header :) Ganska nöjd faktiskt och självklart, enkel! Haha! Jag hatar att göra avancerade, de tar så lång tid :( Så lättare att göra en lite enklare! Så vill du ha en helt ny header? Kontakta mig bara, så ska jag nog kunna ordna upp det :D Har gjort massvis av headers till vänner och främlingar, haha! Men det är lika roligt varje gång :)


Klicka på bilden för att komma till Emmas blogg!


wohooooooooooooo

Den:2010-04-11 Kl: 13:38:54 / Musik/video / Kommentarer: 0
Pappa har äntligen fått igång tv:n! GO SUPER PAPPA! Haha :D Nej, men han är ju grym, så man förväntar sig inget annat ;) Men iallafall, nu har jag städat någolunda bra på rummet :) Inga kläder framme, dammsugit, haha! Det räcker gott och väl! Han är inte någon jäkla VIP som inte klarar lite smuts, hahah! :D Eller okej, det är inte smutsigt, men ni fattar, haha! Har även hunnit fixa mig :) Så ni lär få en bild eller två, men sen ska jag sticka ut till tv:n och kolla om jag får titta lite, hihi!




grattis bästa vän!

Den:2010-04-11 Kl: 11:53:16 / Min vardag / Kommentarer: 2
Wow! Idag vaknade jag tidigt! Eller innan tolv räknas som tidigt nu, men ändå inte tidigt, men tidigare än vanligt, haha! SPELA ROLL! Idag ska jag först städa mitt rum, det är lite stökigt och så kommer Stefan hit ikväll, så vill ju inte ha stökigt då, haha! OCH Erika fyller 16 idag! :D Grattis bästa vän! Hoppas du får en underbar dag! ♥ Nej, nu orkar jag inte skriva mer, ska sätta igång med städningen direkt, så jag hinner, haha! PUSS!

hur cool som helst!

Den:2010-04-11 Kl: 01:20:03 / / Kommentarer: 0


Tänkte att ni säkert var en aning avundsjuka eftersom jag har Maks autograf! Liksom kolla bara in den!! Hur grym som helst ju! OCH han är en man och lyssnar på Cannibal Corpse! WOW

old pic!

Den:2010-04-10 Kl: 23:45:03 / Mina bilder / Kommentarer: 1
Guud! Jag saknar verkligen att känna mig brun! Visst, bilden är lite grå aktig, men man ser ju på mig att jag är skit brun! Gud vad jag saknar sommaren nu! OCH MITT HÅR!


never back down

Den:2010-04-10 Kl: 23:28:47 / Min vardag / Kommentarer: 0
Kollade nyss på den filmen :) Grym var den verkligen!! Helt klart en sevärd film på hög nivå! :D Vet iinte riktigt vad jag ska hitta på nu, men det löser sig väl, haha! Ska nog kolla lite bloggar och kanske sover sen? MÅSTE vända på dygnet nu, eller iallafall somna tidigare än 3-4 haha! Kanske är uppe till 1-2 inatt istället :D Känns bättre, så tar vi kanske 11-12 imorn ;) Då klarar jag att somna tidigare på måndag skulle jag nog tro :D För på tisdag börjar skiten igen ;) Haha! Funderar på att skicka med en låt? Eller det gör jag snart förresten :D


Haha! Trött tjej!

såhär roar jag & Erika oss ((:

Den:2010-04-10 Kl: 21:14:59 / Min vardag / Kommentarer: 0


Har man tråkigt så har man ;) Men jag vann ju, så... Eller okej, Erika visste inte hur man spelade, MEN DET SPELAR INGEN ROLL! JAG VANN ÄNDÅ! Hahaha!

somebody saaave me!

Den:2010-04-10 Kl: 20:48:39 / Min vardag / Kommentarer: 0

Jag skulle skriva om något jag nyss gjort, men jag, JO! Nu kom jag på vad det var :D Jag har börjat läsa Syskonkärlek nu :D Lika underbar som vanligt! Visst, lite sjuk handling, men så sjukt sött! Har även hämtat "lite" lördags godis, kände att jag inte klarar av mer efter min otroligt onyttiga vecka och min dåliga dag.. Så får se om jag ens äter upp allt, tror faktiskt inte det.. Men nu sitter jag iallafall och dunkar musik!! Woho! Ny musik också, det gillas skapligt!



Haha! Jävligt lite för att vara mig.. Men klarar inte mer! Har käkat hälften nu och känner att det börjar ta emot :/ Skapligt dåligt alltså!


all we need is some love

Den:2010-04-10 Kl: 18:58:20 / Min vardag / Kommentarer: 0

Hejsan hejsan :) Nu mår jag mycket bättre och det är super skönt! Har mått riktigt risigt idag rent ut sagt.. Men nu har jag iallafall tagit en dusch och passade på att rakabenen och köra peeling :D Riktigt skönt de (y) Tv:n funkar inte än, men vi får hoppas på att min super pappa får igång den snart :D Haha! Och vi ska käka paj idag! Hur gott som helst med ost och skink paj alltså! Mums :) Imorn blir det troligtvis att träffa Stefan :D Blir nog att kolla på filmen vi tänkte se i lördags :) Vi får se vad som händer mer, men det märker vi imorn! Men ikväll.. Hm.. Vad ska jag göra? Om tv:n går igång, knarka alla möjliga nya kanalen vi kommer ha (LOVE) om inte, så ska jag nog kolla på Never back down, som jag skulle sett igår, men läste istället, haha! Boken är utläst förresten och HELVETTE vad bra den var!!! Grymt, så läs den serien! Hunger spelen och Fatta eld! LÄS OCH NJUUT! :D Har även min andra bok jag måste läsa som jag också borde ta tag i snart, haha! Syskonkärlek heter den :) Riktigt fin histora det alltså! :) Men nu ska jag nog äta paaaaaj! Så se upp, för här kommer jag! ;) PUSS!


Bilden är inte tagen idag


H&M

Den:2010-04-10 Kl: 16:09:24 / Shopping / Kommentarer: 0
Kikade runt lite på H&Ms hemsida som jag brukar göra dagligen och hittade på mig lite grejer jag absolut inte skulle tacka nej till att ha i garderoben och detta fick mig att må lite bättre :) Dock är det tre jackor och den första är den jag hade tänkt köpa men som försvann :( Är hur ledsen som helst för det eftersom jag vill ha den mer än något annat.. Men det verkar inte bli så :/ Har dock 600 den här månaden att handla för, så kanske kan beställa en gång till? :) Men ska köpa present till mamma också så får se hur mycket det blir över efter det;



Har ett par boyfriend jeans i min lilla samling som ni kanske ser och det är seriöst ett par av de snyggaste jeansen jag sett! Älskar hur de sitter på och att de sitter löst! Det kan inte bli snyggare enligt mig! Och sen linnebyxorna precis här över är också gudomligt snygga! Såg de på en lite större blogg och de sitter hur bra som helst på henne! Blir nästan lite deprimerad av att man inte kan köpa allt :( Eftersom man vill ha så mycket, haha! Fasan att mina föräldrar inte är miljonärer! Haha! Då hade jag kunnat bett om lite ur min samling, heh (A)

yeah, if I had you

Den:2010-04-10 Kl: 15:24:47 / Min vardag / Kommentarer: 2

Hm.. Satte nyss på datan, så första uppdateringen, great (Y) Nae.. Jag är på dåligt humör idag, för jag mår inte så jätte bra :/ Så blir nog en ganska dåligt uppdaterad dag idag, som ni säkert redan märkt, så jag skriver senare ikväll eller imorn :) Hoppas ni mår bättre och ha en trevlig lördag! ♥


Mmmh.. Skapligt sent!

Den:2010-04-10 Kl: 03:50:33 / Min vardag / Kommentarer: 0
Nu har jag läst i ett par timmar :) Har kanske 3 kapitell kvar, om ens det :D Och boken är skit bra! Men jag ska nog sova snart, för det börjar bli lite sent, haha! Klockan är för fan nästan 04:00! Hahah! Här sitter jag och säger att jag måste vända på gygnet och fan, nog gör jag det, men på helt fel sätt, haha! :) Men nu ska jag sova, så godnatt!

Min rygg gör ont :(

Den:2010-04-10 Kl: 01:21:57 / Min vardag / Kommentarer: 0

Haha! Så blir det när man sitter vid datan för länge :) Men jag är trött nu också, så kanske skulle sova? Måste försöka vända på dygnet snart nog, haha! Eller nej!! Jag ska läsa! Nu blev jag sugen på det, sen sover jag :D Så vi hörs imorn, puss och godnatt! ♥


Men!

Den:2010-04-09 Kl: 21:27:43 / Min vardag / Kommentarer: 2
Vatusan ska alla serier sluta så dåligt för? Vampire Diaries slutade i katastrof enligt mig! Är skit tjurig på det avsnittet :( Och Flashforward, om jag inte uppfattade det fel, som inte skulle förvåna mig, slutade chockerande! Blev lite paff där i slutet, så jag hoppas inte jag uppfatta allt fel, för då blir det ju lite knäppt, haha! Men tusan! Jag stör mig på seriers slut alltså -.-

Tacksam för hjälp! :D

Den:2010-04-09 Kl: 20:31:25 / / Kommentarer: 0
Hallå hallå :) Nu har jag en fråga till er läsare :) Är det någon av er som kan det här med kinesiska tecken? :D För jag har hittat en sida, men vet inte om tecknen stämmer så skulle va otroligt tacksam om någon kunde något om det :) Så om det är någon av er som vet, vet ni då om dessa tecken betyder:


= believe?




= Erika?

love of my life

Den:2010-04-09 Kl: 19:17:16 / Min vardag / Kommentarer: 1
Nu har Fridis åkt hem :( Vi gjorde inte så jätte mycket, haha! Bakade cupcakes och kollade på två filmer :) Men det var massa trevligt ändå! Finns mer man kan göra på sommaren, haha! Blev inga bilder heller :( Men jag kan slänga in en några månader gammal bild istället :) Den är fin! Älskar dig Fridis! OCH idag får vi tv!! Pappa och mamma är till Stockholm och fixar lite med det, så ikväll kaanske den sätts igång! :D Eller imorn, haha! Vi får se :) Men jag ska iallafall kolla på Vampire Diaries och Flashforward! Woho! ;) Kan bjussa på lite bilder från idag också :D

 
 

I'm in love!

Den:2010-04-09 Kl: 12:27:28 / Shopping / Kommentarer: 5


Jag har blivit kär och jag har fallit ganska hårt! Är den inte FÖR underbar för att kunna vara sann? Hur jävla vackra får klänningar bli!? Det är elakt! Och med priset, som jag antar är gaanska så högt blir ju inte känslan bättre.. Liksom €5,810.22 det är nog ganska mycket......


Men jag tror ändå jag håller mig till min fina sak från H&M :) Men även den kan jag inte få.. Har man inte pengar så har man inte :( Och jag kan inte be om den heller! Eftersom jag redan får hela barnbidraget -.- Livet kan vara förbannat surt ibland!


Ögon orgasm på hög nivå enligt mig!

Morsning Korsning

Den:2010-04-09 Kl: 12:06:12 / Min vardag / Kommentarer: 0
Mmmh... Vaknade för ca 5 minuter sen och jag är dödstrött! Men enligt pappa måste jag börja vänja mig vid att gå upp tidigt nu igen :( Det är skola på tisdag.. (hata tisdag!) Men iallafall, idag ska jag träffa Fridis, ska bara se hur jag får tag på henne, haha! Vet inte om hennes mobil börjat funka igen, annars kanske hon ser det här :) Vi får hoppas på något av det, haha! Nej, nu ska jag gå och fixa ordning lite frukost åt mig och sen fråga pappa om tv grejen även om jag redan vet att han inte vet något än xd Men jag måste hålla hoppet uppe! :D PUSS!

okejokej!

Den:2010-04-09 Kl: 01:27:28 / Mina bilder / Kommentarer: 0
Ett till, haha! Hittade liksom på några bilder jag var grymt nöjd över när de togs :D Och jag saknar verkligen mitt hår när jag set bilderna :(


Okej, håret ser liiite fejk ut på den, men tog min gamla hårförlängning och lockade lite snabbt bara, men annars är den fin :D




fandå!

Den:2010-04-09 Kl: 00:47:20 / Min vardag / Kommentarer: 0
Jäkla Emma! Vampire Diaries laddades inte alls upp efter midnatt! Det är som jag trodde att det laddas upp under dagen! Och det är väl detsamma med Flashforward -.- Men nu ska jag gå och hämta något att äta och tror inte det blir fler uppdateringar nu ikväll/inatt, men vi får se :D Morgondagen kommer iallafall spenderas med sötaste Frida, så då blir det nog lite bilder också :D PUSS!

Längtar enormt mycket!

Den:2010-04-08 Kl: 22:17:12 / Min vardag / Kommentarer: 1
Woho! Om mindre än 2 timmar så kommer det ett nytt avsnitt av både Vampire Diaries och Flashforward! :D:D Kan det bli bättre eller? Nej! Skulle INTE tro det ;) Haha! Så nu ska vi bara hitta på något att göra under de här 2 timmarna och eftersom vi inte fick skit tv grejen idag kan jag inte se på tv direkt! Fan då! Kanske kan... Inte läsa för det har jag redan gjort nu... Kanske kan ta någon bild? Njae, det vet jag inte om jag orkar xd Vi får se :) Hörs senare iallafall :*

Hittat på lite smått och gott

Den:2010-04-08 Kl: 21:01:56 / Mina bilder / Kommentarer: 2
Haha! Erika och jag kollade igenom våra gamla skolfoton sen Sandbäcken och hittade på lite snygga bilder, ni kommer dock bara få se den från sexårs ;) Den är lite speciell, haha! Sen hittade vi på mina fina brevpapper, HAHA! Och min dagbok!!!!!! Har inte skrivit så mycket privat i den dock, men helvette vad mycket konstigt jag skrivit! Och fult!! Så ni ska få se några sidor ur den :D Tänk på att den är skriven 2006! Hahah! Så var elva? Tror jag xd


Mitt ursnygga brevpapper ;)


Min fiiina dagbok -.-


Hoppas ni ser vad det står! Fick göra den mycket mörkare så man kunde så hyfsat bra iallafall. Det är iallafall SKIT patetiskt, haha!


HAHAH! Jag åt upp den iallafall tydligen xd För inte fan har jag kvar den nu!?


Lycka till att läsa detta...... N blir M -.- HAHAHA! Så jävla dåligt!


Mitt myycket fina skolfoto från sexårs :) Haha! Om man tar bort öronen är den hyfsat söt faktiskt, haha :D Dock liknar det inte alls mig, heh!

.

Den:2010-04-08 Kl: 19:00:58 / Min vardag / Kommentarer: 1
Sitter här med Erika just nu :D Vi har kollat på Avatar och snackat massor! Riktigt skönt att bara snacka massor ibland :) Men nu ska vi återgå till vår konversation, haha! PUSS!

tidig eftermiddag var det här!

Den:2010-04-08 Kl: 13:53:25 / Min vardag / Kommentarer: 0
Haha, vaknade för ca en timme sen :) Var uppe till 4 igår! Det är inte klokt! Men har man trevligt sällskap så har man :D! Idag ska jag iallafall träffa Erika, så ska se till att messa henne strax :) Pappa har även bakat bröd och det doftar underbart! Så ska sno åt mig en eller två, hihi! Mums! Är verkligen jätte hungrig :D Men jag skriver snart, så vi hörs! ♥

Ashh!

Den:2010-04-08 Kl: 02:01:23 / Min vardag / Kommentarer: 3

Ni gjorde nästan ett nytt rekord söta människor! 3 till läsare och det hade varit rekord! 3 till! Det känns nästan lite tragiskt, haha! Men jag gillar er ändå :D Nu har jag iallafall kollat på Grey's Anatomy :) As bra (som vanligt)! Så borde nog sova snart, haha! Men det enda problemet är att jag inte ens känner mig minsta sömnig? Hur kommer det sig att det blir så!? Haha, sjukt! :D Men ni som ska sova, godnatt, ni som sover, fortsätt sova gott och ni som tänker vara lika vakna som jag, woho! :D Nej.. Jag har dålig humor -.-


I love it!

Den:2010-04-07 Kl: 23:01:19 / Min vardag / Kommentarer: 4
Älskar min statistik! :D Eller rättare sagt, jag älskar mina läsare! Det enda som saknas är kommentarerna, haha! Skulle verkligen uppskatta lite sånt då och då :) Har nåstan gått på rekord idag, men ligger fortfarande 10 under eller något, men nästan! :D När jag går på rekord ska jag visa er min statistik, om ni inte ber om att få se den, nejdå :D Hihi! Men det känns riktigt bra faktiskt, för den äkar alltid med några dag för dag :) Och det känns riktigt underbart att många gillar att läsa min blogg :) Så är det något speciellt ni vill se mer av, snälla! Säg till så ska jag försöka se till att det blir mer av det! MASSA MASSA PUSSAR!

lalalala

Den:2010-04-07 Kl: 22:46:41 / Musik/video / Kommentarer: 0


I swear to tell the truth, the whole truth and nothin' but the truth


in my head, you fulfill my fantasy

Den:2010-04-07 Kl: 22:37:02 / Min vardag / Kommentarer: 0
Nu har jag läst 3/4 av boken Fatta eld och den är GRYMT bra! Otroligt spännande faktiskt! Första boken handlade om Hungerspelen då, ett spel på liv och död och huvudpersonen Kattniss blev en av de två segrarna, den andra blev Peeta och de är "kärleksparet" typ, haha! Och då tror man självklart att det ska bli en fortsättning på det i andra, men nu ska de tillbaka in i spelet!?! Liksom vafan? De har nyss vunnit ju! Fast det blir ju värsta spänningen men nu vet man ju att någon av de kommer dö och det vill man ju inte? Så är liiite tjurig på händelserna i boken! Men jag hoppas verkligen verkligen att den slutar bra och inte totalt misslyckat! Kanske hinner läsa ut den imorn kväll, för ska va med Erika under dagen :D Eller på fredag kväll, för ska va med Frida på dagen :D Så, kvällarna är lästid för mig, haha! Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Orkar inte läsa mer, så ska försöka vara lite social med någon nu, haha! Pussar och kramar från Erikaaa! Den var ny ;) Men kommer ALDRIG köra den igen, HAHAH!

H&M

Den:2010-04-07 Kl: 20:46:45 / Shopping / Kommentarer: 0
Haha, nu jäklar blir det massa H&M grejer som jag gillar :D Så kan lika gärna lägga ut en bild på H&Ms ringar som är meer än underbara! Bara kolla på dem, helt underbart!


H&M

Den:2010-04-07 Kl: 20:39:24 / Shopping / Kommentarer: 0
Älskar H&Ms prylar till hemmet! Brukar kika in där då och då och blir alltid kär på nytt i vissa grejer :D T ex dessa:



shine your light, down on me

Den:2010-04-07 Kl: 19:24:14 / Musik/video / Kommentarer: 0


Ladder 49

Den:2010-04-07 Kl: 18:09:50 / Min vardag / Kommentarer: 0
Sitter just nu och kollar på den filmen. Den är verkligen as bra! Och så sjukt sorglig i slutet! På grund av den här filmen så har jag en sak som jag aldrig någonsin kommer göra och det är att gifta mig med en brandman! Visst, brandmän är snygga, hoho, det borde alla veta ;) Men fan heller att jag skulle gifta mig eller ens bli tillsammans med en! Skulle aldrig klara av att varje dag oroa mig för att han inte kommer komma hem för han brunnit upp eller något liknande i en brand, aldrig aldrig aldrig! Det är något som står på min "att-inte-göra-lista"! Men filmen är bra ändå :D Haha!


jag har tråkigt så ni får en bild!!

Den:2010-04-07 Kl: 15:06:19 / / Kommentarer: 1

Såhär roligt, eller roligt vet jag inte, men iallafall, så "roligt" har jag när jag har tråkigt att jag tar cambilder när jag har uppsatt morgonfrilla! :D Känner verkligen att jag ger något till världen genom det, haha! -.-
JAG SAKNAR DIG TV MED ALLA KANALER! KOM TILLBAKA!!

rubrik

Den:2010-04-07 Kl: 15:02:55 / Min vardag / Kommentarer: 0
Ligger och läser Fatta eld och den är faktiskt riktigt bra :) Dock är första boken bättre, men jag har bara läst halva än så länge, så den andra kanske blir bättre när jag kommit lite längre? :D Det vet man aldrig :) Orkar dock inte läsa så mycket mer nu, så jag funderar på om jag ska göra något jag inte gjort på säkert ett år eller mer! Ta fram pennor och papper och rita :D Haha! Det lockar enormt mycket, för man kan få ur sig så mycket känslor med hjälp av enstaka streck! Det är otroligt :) Och eftersom jag är så snäll kanske jag t o m visar mina skapelser, haha!


-

Den:2010-04-07 Kl: 11:22:53 / / Kommentarer: 0
for you, I would have done whatever
and I just can't believe we ain't together

wazap earth

Den:2010-04-07 Kl: 11:11:34 / Min vardag / Kommentarer: 2
Godmorgon :) Vaknade precis, så ska väl ta och resa på mig snart, heh! Idag har jag absolut ingen aning om vad jag ska göra, men vi märker väl om det blir hemma dag eller om jag hittar på något :) Jag har iallafall resten av veckan planerad (ungefär) för på fredag ska jag vara med Fridis! Saknar henne enormt! Och sen är det två till jag ska träffa under lovet men inte bestämt dag med, och det är ju ändå 6 dagar kvar, så jag får ju plats med några fler i min planering ;) Haha! Nu ska jag gå ut och kolla om vi får tv grejen idag, PUSS!

älska hotpants!!

Den:2010-04-07 Kl: 00:06:41 / Min vardag / Kommentarer: 0

Haha, jag älskar hotoants! Det är underbart skönt! Det känns ju seriöst inte att man har dem på sig! Haha! Har gjort tabben att sätta på mig jeans över för jag glömt bort att jag hade dem på mig! :D

För ävrigt så är jag skit usel på en grej, vilket en person lärt sig ganska bra vid det här laget och det börjar bli skit störande att jag alltid sumpar det! :( Fan, jag suger verkligen! Haha! Gud..

Jag har även kollat på 3 avsnitt på Gossip Girl för jag har fortfarande ingen tv, men det visste ni nog redan! För jag har nog sagt det flera gånger redan, haha!

Och nu har jag inget mer att skriva, så kan berätta vad jag har på mig :) HAHA! Hotpants, linne och vita strumpor :) Och underkläder såklart, men iallafall, haha! Nu ve ni ifall ni brydde er, det gjorde inte jag, men nu fick jag ett sms som jag ska lära mig lite ifrån så jag slutar suga så jävla mycket :( Det börjar bli riktigt irriterande att vara usel, hahah!

Lägg märke till att jag gjorde varannan kursiv och fet!! :D Hihohahe........... Hejdå


Love ♥

Den:2010-04-06 Kl: 21:18:01 / Mina bilder / Kommentarer: 0


I swear to tell the truth

Den:2010-04-06 Kl: 19:24:49 / Min vardag / Kommentarer: 0

Tjabba! Nu har jag och mamma haft oss ett litet vuxet snack, haha! Nejdå :D Men det var skönt att sitta och snacka lite faktiskt, har varit lite konstigt mellan oss på senaste tiden så kände att det var bäst för vår relation att börja snacka igen :) Och det kändes riktigt bra! Gjorde även rent åt min knäppa lilla kanin, hih :) Hon är söt hon! Och nu, åter igen, har jag inget, absolut inget att göra :( Jävla bajs tv som inte funkar!! Haha ;) Men jag kanske kan läsa lite? Eller något :) Haha! Esh, nu orkar jag inte tråka ut er mer med mitt urtr¨kiga skrivande :) Se, jag kan också vara snäll ibland, hih! PUSS SÅ LÄNGE!


Nu gör vi om det igen, haha!

Den:2010-04-06 Kl: 18:20:07 / Min vardag / Kommentarer: 1
Haha! Jag är så patetisk.. Jag kan inte bestämma mig för ETT nagellack! -.- Jag hade blått i måndags, rött idag och nu vill jag byta igen! Haha! Så ska nog fixa fransk manikyr så kanske jag kan behålla det ett tag! För det passar ju till allt, så :D Det får det bli :)



NU FÅR DET FÖRBLI SÅHÄR!!

Tröjan

Den:2010-04-06 Kl: 17:25:33 / Shopping / Kommentarer: 0


Vill ha den så grymt mycket :( Den var inte ens dyr!!

I'm hoome! :)

Den:2010-04-06 Kl: 17:21:23 / Min vardag / Kommentarer: 0

Nu är jag hemma från stan :D Felicia och jag gick ett ärende först, sen drog vi och köpte en Dust It till henne och sen drog vi till Torino och kökade pizza :) Mums! Haha! Och vi va lite elaka, vi bad dem baka bröd, för det inte fanns något och så skulle vi precis gå när de ställde fram och då frågade de om vi inte skulle ha och vi sa nej, de bara "men vi bakade ju till er.." så vi var SKIT snälla och tog varsin bit, heh! :D Men det var gott :) Sen drog vi till H&M och kollade lite, Felicia köpte en grej och jag hittade världens snyggaste tröja! Ska se om jag hittar den på hemsidan så ska ni få se!! Underbar! Den vill jag verkligen verkligen ha! Men har inga pengar... :( Sen tog jag bussen hem och nu sitter jag här :D

Hittade inte tröjan, men tog kort på den i affären :) Så ska lägga in den, så den kommer strax!


Lalala

Den:2010-04-06 Kl: 13:31:00 / Min vardag / Kommentarer: 1
Okej, om mindre än en halvtimme tar jag bussen mot stan :D Där väntar Felicia och så ska vi fixa lite grejer :) Så jag skriver sen ikväll, ha det bra! PUSS!

+ & -

Den:2010-04-06 Kl: 12:55:49 / / Kommentarer: 1

Haha, jag har så sjukt tråkigt just nu, så jag tänker göra en lista på saker jag gillar och saker jag inte gillar hos killar :) Då kanske ni lär er något ni inte redan visste om mig ;)


Erika gillar:

• Mörkt hår är ett stort plus!
• En snygg kropp, dvs vältränad!
• Du spelar antingen innebandy eller fotboll
(inget måste, men jag gillar det)
• Lockigt hår får mig på fall direkt! (inte ett affro, utan fina, mjuka lockar)
Du ska vara längre än mig
• Du ska ha ett fint leende
• Du ska gilla att bara ligga och mysa
• Du ska säga att jag är vacker även de stunder jag inte är det
• Du ska inte vara på för mycket, dvs gå för fort fram
• Du ska kunna välja mig före dina vänner
(dock inte hela tiden, men ibland)
• Ett STORT plus är om du inte är helsvensk, utan halvt utländsk
• Du ska ha en snygg stil
• Kan du sjunga, skriv en låt till mig, det får mig på fall!
• Du ska få mig att känna mig liten!
• Och till sist, jag älskar att höra "jag älskar dig"


Erika gillar inte:

• Snusare eller rökare!
• Flottigt hår
(blä!)
• Du använder samma kläder en HEL vecka
• Du luktar svett hela tiden
(vidrigt)
• Du väljer dina vänner före mig
Du rakar benen! (gör en kille det måste han vara bög!)
• Du bryr dig inte om din kropp, dvs du tränar inget alls!
• Du har ihopväxta ögonbryn.................
• Du super varje helg och gör misstag på varje fest!
• Du är en player
(HATAR SÅNNA!)
• Vill du träffas VARJE dag tröttnar jag snart nog på dig
• Du har en mustach eller skägg!
(GÅ OCH RAKA DIG!)


done!

Den:2010-04-06 Kl: 12:14:35 / / Kommentarer: 0
Sådär ja, nu är allt klappat och klart :) Nu ska jag bara vänta på att Felicia loggar in på msn, men gör hon inte det innan ett, då tänker jag göra något annat, tänker inte vänta hela dagen, haha :D




haha! bjuder på den sista ;)

Nyvaken tjej här!

Den:2010-04-06 Kl: 10:49:06 / Min vardag / Kommentarer: 2
Vaknade precis! Så mina ögon vill inte riktigt hålla sig öppna än, heh. Men idag ska jag hänga med Felicia ner på stan för lite ärenden, sen får vi se vart dagen leder :) Kanske drar till gymmet? Inte varit där sen torsdags! Så jag måste verkligen ner snart! Jag kan ju inte titta på tv idag heller eftersom tv skiten inte finns... Kommer imorn eller på torsdag får vi hoppas på! :) Men nu måste jag hoppa in i duschen och börja fixa mig :D Idag är jag på mycket bättre humör än igår, så idag blir det inget sängliggande inte! ;) Hörs snart! ♥

nails:

Den:2010-04-06 Kl: 00:01:13 / / Kommentarer: 2
Innan


Utan


Efter

ostmacka + tomat + ruckolasallad

Den:2010-04-05 Kl: 23:14:31 / Erika tipsar / Kommentarer: 0
Stavas det så? Iallafall, så fick min macka bli :) Grönsakerna vi hade var inte så speciellt fräscha........ Haha! Blä ;) Så det fick bli två små saker :) Ruckolasalladen (stavning) är inte så jätte god, men det ska nog smaka gott tillsammans med tomat, ost, macka och obo'y, woho! :D Här får ni en bild på min mumsiga skapelse!


bild tagen med webbcamen, HUR BRA?!




Tagit två tuggor nu och det är gudomligt gott!!! MUMS! GÖR EN SÅDAN HÄR MACKA NI OCKSÅ!! ♥

baby you're the best of the best

Den:2010-04-05 Kl: 22:58:29 / Min vardag / Kommentarer: 0

Har precis kollat på några avsnitt av Cougar Town, men tankarna var på helt andra ställen, haha! Hur svårt ska det vara att sluta tänka på det?! Gud! Det borde gått över vid det här laget tycker jag nog :o Men det är skit svårt att sluta tänka på det här! Men iallafall, ska nog hämta något att äta eller något, är lite smått hungrig och sugen på något.. Heela tiden idag.. Fan vad jag kommer gå upp i vikt om jag fortsätter såhär bara för vi inte har någon tv! Fy Erika! Sluta äta så mycket onyttigt! Men nu ska det bli mackor och det är INTE onyttigt ;) Inte om man gör min lilla specialare, MASSA grönsaker på, woho! Det finns absolut inga godare mackor än mina när jag är klar med dem ;) Sen ska jag måla naglarna på nytt :) Har ju blått med vita streck nu, men det ska bli sexigt röda sen ;) HAHA! Nejdå :D Men nu måste jag ha mackor!! Skriver sen!


känslan av fräsch het!

Den:2010-04-05 Kl: 21:29:32 / / Kommentarer: 1
Gud vad jag älskar känslan av fräsch het! Har nyss kört peeling i ansiktet och gjort rent och massa :) Smörjde även in sen och det känns sjukt underbart! Så himla skönt :) Och nu med mitt fräscha ansikte och extremt snygga frisyr tänker jag bjuda på massa snygga cambilder ;)



bara liiite söt alltså! Hohehahi.

Herregud..

Den:2010-04-05 Kl: 19:56:10 / Min vardag / Kommentarer: 0
Jag har suttit och tryckt framför datan HELA dagen! För vi har ingen tv.... Så jag kan inte kolla :( Bara på film, vilket jag inte vill, eftersom jag redan sett alla.. Och jag orkar inte med datan längre! Så nu måste jag göra något, så jag gick nyss ut och hämtade glass, vilket jag redan gjort idag OCH käkat en stor bulle :( Och det är inte bra! För när man har tråkigt, går man alltid till kylskåpet och rotar! Det kom vi fram till idag och det är inte bra!! :( Och nu har jag skrivit jätte konsitigt tror jag men jag orkar inte ändra för jag är för trött och nu ramlar mina armar ner, hejdå! HAHA! Fyy.. Min tråkighet borde vara olaglig :( Nu ska jag messa någon och be den personen komma hem till mig och göra mig sällskap i min tråkighet :) Och käka upp min strösseldränkta glass :D

bytte, igen!

Den:2010-04-05 Kl: 19:05:31 / Mina bloggdesigner / Kommentarer: 2
Haha! Fixade en ny igen.. Jag är rolig ja :) Men nu blev det tydligen en med no face on? Hm.. Men den duger, iallafall, haha! Jag gillar ju gult, så, heh ((:


(klicka på bilden för att se i större format)


skolavslutnings klänningar :)

Den:2010-04-05 Kl: 17:38:51 / Shopping / Kommentarer: 0
Haha, mamma säger att jag har för många klänningar jag inte använder redan, eftersom jag alltid köper ny till skolavslutningarna men nu är det ändå ett speciellt tillfälle :) Så det är nödvändigt att skaffa ny, hehe! Så jag har kikat runt lite efter en och jag har hittat på några stychen urgulligt klänningar!

ASOS Twisted Slinky Bandeau Dress

ASOS Ruched Blocking Draped Bandeau Dress

TFNC Jacquard Bandeau Dress

Gillar bäst den första som är hur snygg som helst verkligen! Gud!

Den:2010-04-05 Kl: 17:08:39 / Musik/video / Kommentarer: 0
baby I don’t know what it is but you drive me crazy,
and every time I’m around you boy it feels amazing,
and I’m on my best behaviour when I’m with my baby,
'cause I can’t lose my baby.

I've met a lot of boys in my life but they not like you,
nooooooooooo
I've been with the best thing,
baby you're the best of the best,
you're the greatest.

I don’t know what it is but,
I love you, I love you, I love you.
I don’t know what you do but,
I love you, I love you, I love you.

Lite annorlunda

Den:2010-04-05 Kl: 16:33:14 / Mina bloggdesigner / Kommentarer: 0
Har ändrat om bloggen lite och har ÄNTLIGEN fått bort den jäkla reklamskiten som förut fanns öven headern.. Har varit så sjukt arg på den de senaste veckorna och bara velat haft bort den och nu äntligen, är den borta :) Dock är headern bara tillfällig, tills jag tar någon bättre bild jag kan fixa något liknande med :) Kanske ändrar lite mer, det får vi se senare :) Men det duger för tillfället iallafall :D


(klicka på bilden för att se den i större format)

Dear John

Den:2010-04-05 Kl: 15:16:41 / Erika tipsar / Kommentarer: 0
Kollade på den filmen igår, hann dock inte se klart hela men det fick jag tillfälle till nu :) Helt underbar var den! Kanske mer en tjejfilm än en killfilm, men ändå, den är värd att se, om inte mer! Den är iallafall helt underbar.


How to train your dragon

Den:2010-04-05 Kl: 11:55:41 / Erika tipsar / Kommentarer: 0
Har precis kollat på den filmen :D Riktigt grym faktiskt! Skit rolig, spännande och sorglig, haha! Det var verkligen en film värd att se :) Så jag kan rekomendera den till er som inte redan sett den!


Helvette! VAD ÄR DET HÄR?!?!

Den:2010-04-05 Kl: 10:05:42 / Mina bilder / Kommentarer: 0
Vafan! Det snöar för fan för fullt utomhus just nu!! Vad fan är det här för skit? Det var för fan sommar igår!?!?! Nej, nu kommer jag tjura resten av den här dagen och jag tänker göra som Alice nu, gömma mig under mitt varma täcke tills solen börjar lysa och sommaren kommer igen! FAAN!

Igår <3 då kunde man sitta i linne utan att frysa fan! :(


IDAG :@:@:@:@ jävla........................

måndag, men ingen skola, woho!

Den:2010-04-05 Kl: 09:35:39 / Min vardag / Kommentarer: 1
Godmorgon alla söta rara läsare :) Idag är det måndag för er som inte redan visste, haha, och det är ingen skola vilket är super skönt! Idag blir det som sagt att träffa Alexander, så skriver mer om det ikväll :) Vi har ingen tv kvar heller ifall ni bryr er och ville veta ;) Vi ska byta till Viasat så vi har ingen tv på kanske hela veckan? Ingen vet..... Det suger hårt! Det är tv man går till när man inte har nägot att göra eller tröttnat på datan! Nu kan jag inte det.. Bara se på film, men har ju redan sett alla, haha! Nej, nu ska jag sova lite till, så, godnatt!

För trött!

Den:2010-04-04 Kl: 23:17:54 / Min vardag / Kommentarer: 0
Bilder kommer imorn istället, orkar absolut inte lägga in dem! Är för trött helt enkelt.. Somnar nästan hela tiden, haha! Så ni får stå ut tills imorn :) Jag tänker iallafall sova inom närmsta timmen, så sov sött allihopp, godnatt!

Hemma igen :D

Den:2010-04-04 Kl: 19:19:22 / Min vardag / Kommentarer: 1
Haha, har inte hunnit eller ens kunnat uppdatera idag pågrund av att Alice och jag varit ute precis hela dagen :) Vi vaknade runt 12 och vid halv två gick vi ut och gick, först drog vi till Specce och lämnade tillbaka filmerna Trubbel i paradiset och New moon :) Sen traskade vi vidare till Djulö där vi gick runt lite grann och sedan la oss på bryggan, dock blåste det ganska kallt där så vi gick därifrån ganska tidigt och gick hemmåt igen :) Vi var hemma vid 16 tiden skulle jag tro och då tog vi varsinn pizza bit från gårdagen och sen varsinn solstol och tryckte, heh! Grymt skönt var det :) Tog t o m av mig till bh bara! Så pass varmt var det, helt underbart verkligen :) Så där satt vi en lång stund också :) Sen drog vi oss in när solen försvann och vi kollade på film, sen kom pappa och hämtade mig och nu sitter jag här :) Så tack för en underbar kväll Alice!

Nu ska jag nog duscha snart och en sak är säker, idag kommer jag absolut inte kunna vara uppe till två inatt, haha! Är helt slut! :( Men ska försöka kämpa ett tag iallafall :) Morgondagen kommer spenderas med Alexander, länge sen jag träffade den killen alltså! Säkert sen Oktober/November? Herregud alltså, så det ska bli riktigt roligt :) Och sen ska jag vinna över honom i armbrytning, för jag har blivit grymt stark, det är sjukt :D Satt hela igårkväll och spände mig för Alice, hahah! Var skit stark verkligen! :D Skit roligt! Men nu ska jag dra mig mot duschen och sen kommer lite bilder från dagen :D Så håll ut! PUSS!

hejhejhej

Den:2010-04-04 Kl: 02:09:46 / Min vardag / Kommentarer: 0
Nu har lilla jag kollat på nyaste avsnittet av Flashforward medan söta lilla Alice låg och sov, hihi :) Men nu är sötan vaken igen, så nu har vi bäddat iordning så nu ligger hon i sin säng och ska snart sova igen antar jag, haha! Själv ska jag nog sitta här ett litet tag till, eller så blir det att messa :) Vi får se, haha! Hm.. Nu ska jag se till att va social på msn och va social med Alice så att hon inte somnar igen ;) Så sov sött allihopp!

pics:

Den:2010-04-04 Kl: 00:54:03 / Mina bilder / Kommentarer: 0

snygg tjej, skojar inte!

hjärta!

snygg, HAHAH!

typ massa mums!

pizzan + bearnesås = UNDERBART GOTT!!

@ Alice place

Den:2010-04-03 Kl: 23:56:22 / Min vardag / Kommentarer: 0

Nu sitter vi nere i Alice rum och myser :) Har fått igång min härliga dator och anslutit mig till internet, haha! Fan om det inte funkat, då hade det varit liiite onödigt att släpa med datan ;) Men iallafall, vi har ätit pizza, Bella Donna att vara helt exakt, hur god som helst! Oxfilé, bacon och bearnesås = mmmmmmmh!! Hur gott som helst! Sen har vi ätit massa chips och massa choklad, heh! Och druckit upp en två liters cola :) Det gillar vi starkt! Men nu ska vi sätta oss vid två olika datorer och lana (eller inte) och så lär vi dunka musik och bara gotta oss massor! Ska nog lägga in lite bilder från kvällen sen också, men vi får se, det lär vi märka :) Så ha det bra everybody! See ya later alligator, in a while crocodile! WOHO!


Tjena tjena!

Den:2010-04-03 Kl: 18:34:34 / Min vardag / Kommentarer: 0
Sitter just nu hos Alice :) Vi har varit till Specce och hyrt två filmer och köpt massa onyttigheter, heh! Så det blir en riktigt onyttig kväll det här och att vi nyss ringt och beställt en familjepizza gör ju inte kvällen nyttigare, haha! Men ibland får man göra sånt här :) Tog även med mig datan som ni redan visste, men just nu siotter jag vid Alice data, men ikväll blir det vid min istället :) Men nu har jag inget mer att skriva, ELLER JO! Jag såg nyss en "bekant" från nyår, hahahaha! Och blev GANSKA chockad när jag såg personen, eftersom Alice tydligen känner personen!! Skumt på hög nivå alltså! Haha!




:( men ändå :)

Den:2010-04-03 Kl: 15:42:07 / Min vardag / Kommentarer: 0

Fy! Kollade på andra halvlek på utd-chelsea men det gick skit rent ut sagt! Jävla offside och massa jävla dåligt spel! Även om jag, en tjej som inte bryr sig alls om fotboll satt förstenad och as nervös, hahah! Det är ovanligt! Dock slutade det skit dåligt, men antar att det är sånt som händer ibland.. Men iallafall, nu ska jag packa :) Sen drar jag till Alice och sover där :D Funderar faktiskt på ifall jag ska ta med mig datan? Skulle vara ganska nice det ju :) Så.. Det blir nog så :) Heh, så vi hörs senare ikväll :D PUSS!


Patetiskt som tusan!

Den:2010-04-03 Kl: 13:54:00 / Min vardag / Kommentarer: 0
Haha, körde igång med att filma rummet eftersom jag skulle göra en liten rundvisning, men när jag kommit en liten bit la skit kameran av för att den hade slut på batteri! Så jäkla patetiskt alltså! OTUR PÅ HÖG NIVÅ! Ska prova om mobilen funkar lite bra, annars får jag vänta 15 minuter kanske :)

våååååååår!

Den:2010-04-03 Kl: 11:40:41 / Min vardag / Kommentarer: 0
Härligt! Det första jag ser när jag öppnar dörren från mitt rum är att altan dörren är öppen! Kan det bli mer vårigt än det? Alla tecken har kommit! Det är varmt, snön smälter, blommor kommer, man grillar, fjärilar, fågelkvitter och man har altan dörren öppen, hahah! Nej, men det är ju skit härligt! :D


Just nu hör jag även en fågel som "sjunger" på baksidan, fett mysigt!

yo yo everybody!

Den:2010-04-03 Kl: 11:07:52 / Min vardag / Kommentarer: 0
Hm, godmorgon på er :) Jag vaknade för ca 5 minuter sen.. Så är skit trött, haha! Vill gärna lägga mig mer igen under täcket där det är massa varmt! Hur skönt som helst! Men, måste komma upp någon gång och klockan är ändå 11 och det är ganska sent, så det blir nog bra nu ändå :) Ska nog strax hoppa in i duschen, för tydligen blev det inget med gymmet idag, pappa väckte mig inte som han sa att han skulle? Så vi får ta det på måndag istället :) För idag ska jag till Alice och sen sova där :) Skit mysigt, heh. Vi läg väl glo på massa filmer och proppa i oss massa onyttigheter, hehe! Så.. Jag skriver mer sen, men nu blir det duschen, puss så länge!

Nej, vad dum!

Den:2010-04-03 Kl: 01:37:36 / Min vardag / Kommentarer: 0

Mitt rum:

Anonym om Dagens::
kan du inte ta kort på ditt rum å säga vart du köpt alla saker osv ? :D skulle varit jätte kul


Svar: Självklart att jag kan! Kan fixa med bilder och kan faktiskt även fixa en video rundvisning :) Så du, ikväll kommer den komma upp, det lovar jag dig! :D Många kramar!



Haha, fan! Glömde helt bort det där! Fan vad dum jag är :( Men imorn måste jag ändå städa eftersom jag ska få besök, så passar på då, när inte rummet är fullt med kläder, haha! :) Hoppas verkligen det är okej! Kram!

jag vet, jag är rätt grym, ELLER INTE

Den:2010-04-02 Kl: 22:48:49 / Min vardag / Kommentarer: 0
Fixade till naglarna lite extra nu när man ändå skaffat nytt nagellack :) Så blev lite streck hit och dit, hoho! Vad tycks?


Raawr! Se hur jag spänner ut klorna åt er ;) NEJDÅ! HAHAH!

Videobloggarna.se!

Den:2010-04-02 Kl: 20:18:34 / Musik/video / Kommentarer: 1
Haha! Nu jävlar kör Alice och jag på för fullt! Så vi bjuder på en grymt cool video, hahah! NJUT!



lägg märke till den otroligt söta, men dock arga tjejen brevid mig, hoho!

jag igen..

Den:2010-04-02 Kl: 17:40:14 / Min vardag / Kommentarer: 0
Haha nej ni slipper mig inte! Var tvungen att skriva lite igen på erikas blogg riktigt roligt ju, HAHA!
Men ialllafall nu sitter vi här och äter lite godis, usch säger jag bara jag som har lovat att va lite nyttig nu men aja jag är ju släkt med erika som älskar godis så Haha ;) Men godis är gott och det är ju faktiskt PÅSKLOV fan vad skönt säger jag bara :D
Ja nu vet jag inte vad erika och jag ska göra, antingen blir det att sitt här vid datorn eller att gå ut en sväng. Det får vi se senare ;)
Men nu ska jag nog gå ut till erika och kolla på hennes söta och tjocka kanin. HAHA ;)

Bye bye /alice

alice gästbloggar

Den:2010-04-02 Kl: 17:21:16 / Min vardag / Kommentarer: 0
Tja alice här!

Ja nu sitter jag här i erikas rum och dunkar musik, erika gick och hämta något tror jag. Så nu sitter jag här ;)
Vi har iallafall vart i norrköping, kom hem därifrån för typ 40 minuter sen. Jag köpte iallafall skor och en vår jacka och erika köpte ett jätte fint nagellack som hon nyss har målat på   :)
Ja nu vet jag inte riktigt om jag har något mer att skriva så

Tja då!
                     /alice

Mitt rum:

Den:2010-04-02 Kl: 17:04:54 / Min vardag / Kommentarer: 0
Anonym om Dagens::
kan du inte ta kort på ditt rum å säga vart du köpt alla saker osv ? :D skulle varit jätte kul



Svar: Självklart att jag kan! Kan fixa med bilder och kan faktiskt även fixa en video rundvisning :) Så du, ikväll kommer den komma upp, det lovar jag dig! :D Många kramar!

Norrköping idag :)

Den:2010-04-02 Kl: 12:00:50 / / Kommentarer: 0
Alice kommer hit om 5-10 minuter och hämtar mig :) Ska hänga med henne till Norrköping :) Så har fixat mig lite snabbt och jag använder mitt nya blåa linne, woho! :D Men om ni vill mig något nås jag på mobilen under dagen, annars, ha en fortsatt trevlig fredag! PUSS!



godmorgon

Den:2010-04-02 Kl: 10:37:58 / Min vardag / Kommentarer: 0
Är as trött, men är ändå vaken :) Idag vet jag inte vad jag ska göra, men ska allt se till att det blir något! :D Skriver mer senare :)

Usch!

Den:2010-04-02 Kl: 01:02:33 / Min vardag / Kommentarer: 0
Är super duper duper trött! Men jag tog fram påskägget och nu sitter jag och mumsar på det :) Vilket gjorde mig piggare, för stunden iallafall :D Haha! Ska försöka vara uppe läänge ((: Men ska nog hämta den sista colan också :D Så det ska nog göra susen :) Heh! Så kommer strax!



Sådär ja :) Nu har jag fått ihop ett halvt glas cola, haha! Fanns inte mycket mer :( Men men, det är så det är ibland :( Och kan ju inte göra ny heller, eftersom resten av familjen sover och lär väcka dem ifall jag fixar ny -.- Haha! Lite surt faktiskt :) Men men! Så.. Vad ska man göra nu? Lyssnar på musik, skriver med två sociala små pojkar på msn, annars inte ett dugg! Väntar dock på att min tredje pojke ska messa :) Haha! Fan vad illa det här låter, men en av dem är en gammal bästa vän som jag fått tillbaka kontakten med, den andra en "valborgs" kompis, hahah! Och den tredje, min söta och rara lilla trissel och trassel vän :D Men nu ser jag att alla tre skrivit! Woho! Nu blir det fullt upp och absolut ingen tid att sova ;) Så ha en trevlig 2:a April nu va! :D PUSS!

Ingen rubrik!

Den:2010-04-01 Kl: 19:59:04 / Min vardag / Kommentarer: 0
Huh, har stoor lust att sova just nu! Är verkligen hur trött som helst! en det orkar jag absolut inte och det tänker jag inte heller! För imorn är det lov och då kan jag vara uppe sent :) Så då ska man passa på! Så jag får hälla i mig lite cola till så ska jag se till att jag klarar det! Annars får jag väl ta en jävla äcklig kaffe....... Eller ABSOLUT INTE! Kanske skulle messa någon och kolla om någon har lust att hitta på något? Hm.. Vi får se hur det blir :) Ha det bra!

Leveransen:

Den:2010-04-01 Kl: 18:13:27 / Shopping / Kommentarer: 0








Allt satt perfekt, förutom klänningen som var överdrivet stor, haha! Det är M på det liksom de andra kläderna, men den var tydligen jätte stor, haha! Så blir att byta den på lördag :) Bikinin kunde inte suttit bättre rent ut sagt! Och så sjukt snygg den var på :D Helt förälskad i den verkligen, men det blåa linnet är favoriten! Underbart underbart underbart!

Sådär ja!

Den:2010-04-01 Kl: 17:18:19 / Min vardag / Kommentarer: 0
Nu har pappa och jag varit på gymmet och det var extremt skönt! Dock väldigt trött i kroppen och känner nu hur min axel skakar när jag skriver, HAHAH! Onormalt.se!!! Men iallafall, hämtade även ut leveransen och det ser bra ut :D Så ska först hoppa in i duschen och sen prova allt, sen får ni se :)

Lovely day

Den:2010-04-01 Kl: 15:45:51 / Min vardag / Kommentarer: 0
Hejsan! Den här dagen har varit riktigt bra faktiskt :D Inte så jobbig som jag trodde :) Han t o m sova en liten stund på lunchen, eftersom vi hade håltimme från matten :D Så Helena och jag passade på att sova i Gruvan, heh!

Men det kommer inte bli något av det där som jag sa igår :( Ska istället hämta ut min beställning från H&M som kom idag :D Så det jag ska göra händer runt 20:e April istället :D Det går lika bra då :) Fick även ett stoort påskägg av mamma och pappa idag :) Hur fint som helst och massa godis i, hihi! Mums! Så nu kan jag mumsa hela helgen lång, haha!



Ni får även se bilder på allt från leveransen sen :D Hoppas verkligen allt passar nu bara! Speciellt bikinin!

HUR KUNDE JAG GLÖMMA?!

Den:2010-04-01 Kl: 07:29:51 / Min vardag / Kommentarer: 1

Hur i helvette kan man glömma att det här är sista skoldagen? IMORN BÖRJAR LOVET!! :D Äntligen... Vet inte hur mycket mer skola jag hade orkar, hahah! Så pass aktiv och smart jag varit den här veckan :D Det här är nog min mest aktiva, smartaste och bästa vecka på.. 3 år? Haha! Fan, svarar på seriöst ALLT! Är hur aktiv som helst på idrotten! Jag är grym rent ut sagt! :) Och det bästa är att när jag svarat på något på t ex sv/so:n och det är rätt, fan vad stolt jag blir då, hah! Och det märker Emma av som sigtter brevid mig, hon brukar skratta åt mig, hahah! :D Men det är bra att känna sig stolt för att man kan lite grann :) Det borde alla göra lite oftare tycker jag :) Men nu ska jag dra, hahah!


the gift becomes the fire

Den:2010-04-01 Kl: 07:23:28 / Min vardag / Kommentarer: 0
Godmorgon alla solstrålar :) Ni får vara mina solstrålar idag eftersom det är ett jädrans skitväder utomhus! :( Idag är det den vääldigt långa och tråkiga skoldagen som är varje torsdag.. Jobbigt som attans! Men... Idag har jag något att längta till :D Så något mellan 17:30-18:00 får ni veta vad det är! :D Woho! Men nu ska jag äta upp min macka och kolla runt på lite bloggar, så jag har det gjort :) Så vi hörs ikväll! PUSS!

RSS 2.0