tidinställt inlägg

Den:2010-10-30 Kl: 17:30:00 / Min vardag / Kommentarer: 0
Kände mig tvungen att prova på detta :)
Just nu sitter jag hemma hos Alice och antingen käkar något gott eller skrattar arslet av mig!

red lips

Den:2010-10-30 Kl: 16:13:52 / Min vardag / Kommentarer: 0
I'm done, so let's party! Eller inte, vi ska fira morbror som sagt :) Men klar är jag och idag fick det faktiskt bli premiär för röda läppstiftet :) Stod säkert i badrummet 1 1/2 timme och fixade mig ^^ Kanske 45-60 min på håret då ;) Kan ju se båda bak och fram nu så nu kan jag vara noga :D Great! Men vi ska nog strax åka så vi hörs!

wanted

Den:2010-10-30 Kl: 12:37:47 / Shopping / Kommentarer: 1

the first day on my weekend

Den:2010-10-30 Kl: 12:30:14 / Min vardag / Kommentarer: 0
Första dagen på 12-dagars lovet då :) Förbaskat härligt! Jag duschade precis och när jag skulle kamma ur håret så stod jag vid stora spegeln i badrummet och hade badrumsskåpet bakom mig. Jag har nog aldrig varit så glad som nu! Fan, man ser ju allt bakifrån ur 3 vinklar :o Jag har inte sett mitt hår bakifrån på jag vet inte hur länge, så det här är toppen! :D Nu vet jag att håret ser bra ut efter klippningen :) Visst, alla har sagt till mig at det blev bra men jag har inte sett hur det blev själv. Så det är toppen det här! Ska lå ta håret självtorka idag tror jag, sen ska jag börja fixa mig :) För halv 5 drar familjen mot andra familjen Staaf och firar min morbror :) Självklart kommer det bli skit kul (som vanligt) hela Staaf släktet är tokiga och Alice pappa Tya, hans sida är ju också skapligt tokiga så vi matchar ;) Haha! Nej, men det är alltid jätte roligt när alla kommer ihop såhär :) Syrrans pojkvän (Danne) ska få följa med också, för om jag inte minns fel så firar de ett halvår idag? Så om det är rätt; GRATTIS! :D ♥ Men nu ska jag ta och göra något annat, så vi hörs senare :)
Kisses

a picture

Den:2010-10-29 Kl: 18:50:54 / Mina bilder / Kommentarer: 0

TVD - Masquerade

Den:2010-10-29 Kl: 18:26:51 / Erika tipsar / Kommentarer: 0

höstlov

Den:2010-10-29 Kl: 16:04:23 / Min vardag / Kommentarer: 0
Sista skoldagen idag innan höstlovet :) Kommer bli grymt skönt att vila upp sig inför skolan igen under 12 dagar ;) Men lovet kommer absolut inte bli lugnt, har massor planerat :) Kommer bli toppen!
Mamma och pappa har nu äntligen fixat och satt upp badrumsskåpet i stora badrummet :D Så nu är det enda som fattas ett badkar, sen är det klart! :D Och spegeln är grym, för man ser sig själv tre gånger :) Den är typ lite sne i vinklarna, as nice! Sen är belysningen as bra! :D Så jag har paxat den varje morgon när jag ska fixa mig, haha! :)
Mamma köpte fyra par strumpbyxor till mig idag :) Tack ♥ Så nu har jag nya svarta och ett par vita till maskeraden, sen även ett par prickiga tydligen, så vi får se om de kommer till användning eller om syrran får ta över dem :)

gjorde om lite

Den:2010-10-28 Kl: 22:43:08 / Mina bloggdesigner / Kommentarer: 0
Ändrade lite på designen, för som ni visste (om ni kommer ihåg) så skrev jag efter den omgjorda designen att jag inte va så nöjd med header bilden :) Så nu kände jag att jag inte orkade med den längre så tog helt enkelt bort den och flyttade ner arkivsidan lite grann så den kom i samma höjd som mittfältet :) Så nu är jag mycket mer nöjd än vad jag var innan!
Före:


Efter:


Den:2010-10-28 Kl: 22:31:49 / Musik/video / Kommentarer: 0
So we've already established the fact that
things are gonna be different in the future baby.
And you've reiterated the fact that you don't
want to get into something that's just gonna have to end later.
Now I know our lives are changing and I've seen
it coming for a while too, don't get me wrong.
And I've been going outta town baby it's gonna happen more,
we gotta be strong but now

While I'm gone
Just be a fly on the wall
You know
I'm thinking about you

Just wait and see
You gotta hear what I say
I'm in love with you
I'm not so far away

beställning

Den:2010-10-28 Kl: 16:09:43 / Shopping / Kommentarer: 0
HAHAHAHA! Fick med två "skit snygga" string.....
Måste dock spänna den i midjan, för den är för stor och jag måste köpa strumpbyxor för den är för kort, haha! Och den är inte den snyggaste, men den får lov att duga :)

the shoes

Den:2010-10-27 Kl: 17:06:05 / Shopping / Kommentarer: 0
Mina nya älsklingar ♥

it's raining outside

Den:2010-10-27 Kl: 16:45:44 / Min vardag / Kommentarer: 0
Kom nyss hem, så har hunnit packa upp och sånt nu :) Ska alldeles strax ta kort på skorna ;) De blir bara snyggare och snyggare ju mer jag kollar och klämmer på dem :))) Ska även ta en dusch snart, måste fräscha upp mig och allt sånt för imorn har jag skolfoto :o Oh herregud! Jag vet inte hur jag ska se ut alls! Har inget klädval, hårval eller ens sminkval!!! Vet inte! Men jag ska iallafall ha de nya skorna vet jag ;) Så hoppas jag får sitta så jag inte ser överdrivet lång ut :D Juste, imorn troligtvis kommer min maskeradkostym ^^ Hoppas den passar och att den ser bra ut :D Är riktigt taggad på fest nu så det är inte klokt!! Men vi hörs, tar bild strax! :)

new shoes

Den:2010-10-27 Kl: 12:50:06 / Min vardag / Kommentarer: 0
Köpte precis ett par skor :) De är så fula så de blir riktigt snygga! Så nu är jag på toppen humör och som grädden på moset köpte jag även godis ^^ Om ca 1 timme så har vi matte och då ska vi ha prov.. Så vi får se hur det går ;) Hoppas att det går dugligt iallafall, men är dyng trött så kommer absolut inte kunna koncentrera mig eller ens tänka någorlunda bra -.- Men jag ska försöka :) Annars då? Har inga direkta planer till eftermiddagen, så bli väl att dra hem och sova ^^ Kanske se på tv (som vanligt) och ikväll blir det Arga snickaren och Grey's Anatomy :D Men nu ska jag göra något annat, så vi hörs!
(visar skorna när jag kommer hem, men kan visa bild från butiken så länge)


Mina nya älsklingar ♥

love me or love me not

Den:2010-10-26 Kl: 07:53:18 / Min vardag / Kommentarer: 0
Gud vad det är kallt ute! Nästan hela -5 grader! :o Usch.. Så idag blir det premiär att se om jackan håller värmen ;) Annars då? Ska dra till skolan lite tidigare än tänkt med Evelina och plugga och sådant :) Måste ta igen lite grann som jag inte gjort än, så idag passar utmärkt :) Annars har jag inget mer att göra idag förutom att jag ska dra till Ingelsta köpcentrum med familjen efter skolan, de kommer och hämtar mig :) Vi ska åka och kolla efter skor. Vi är alla i behov av nya, haha! Så ett par varma vinterskor ska inhandlas nu då :) Hoppas det finns några snygga! Men nu har jag inte mycket mer att skriva, så vi hörs!
Kisses


I know, I'm too sexy to be shown (haha!)

godisfantasten

Den:2010-10-25 Kl: 18:02:55 / Min vardag / Kommentarer: 0
Köpte precis en enorm godispåse på Willy's, för vet ni? Det kostar bara 36,90 kr/kg där idag!!! Kan inte bli bättre, så nu ska jag äta äta äta äta äta massor av godis!

makeup

Den:2010-10-25 Kl: 14:49:01 / Mina bilder / Kommentarer: 0
lila, rosa, gult

Idag skulle vi sminka efter en bild, dvs efterlikna en redan gjord makeup :) Och detta var vad Evelina gjorde på mig :) Själv gjorde jag en knallrosa makeup på henne, men det blev fint ^^ Haha!
Och bry er inte så mycket om mitt ovårdade ögonbryn, haha! Har inte gjort ett dugg med det på vet inte hur länge och jag har ingen ögonbrynspenna på heller för den delen! Annars hade det väl kunnat se dugligt ut :)

all new

Den:2010-10-25 Kl: 14:33:10 / Min vardag / Kommentarer: 0
Kom hem för en halvtimme sen kanske :) Och jag har nu köpt ny jacka, vilket är skit roligt! Och den är as snygg :D Sen köpte jag även busskort, så nu är jag en stolt ägare av mitt första busskort ^^ Sen har det kommit mycket annat nytt som jag sett, t ex mamma har köpt ny bur till Tufsan och den är enorm!! Hon kan inte ens hoppa in eller ut ur den! Haha! Så söt :* Sen har jag även sett några betyg som jag fått :) Och alla ligger på G och VG :) Så det duger väl antar jag, men hoppas jag inte bara hamnar på massa G:n utan flest VG:n och kanske ett MVG? Why not ;) Men det är mycket som jag inte är så bra på så varför ens hoppas? Haha!
Nya jackan, bilden är dock dålig men här ser ni iallafall hur den ser ut :)

25 Oktober 2010

Den:2010-10-25 Kl: 06:33:04 / Min vardag / Kommentarer: 0
Godmorgon :) Om ca 10-15 minuter ska jag dra mig mot bussen, så det får bli en lite kort och snabb uppdatering nu. Vad händer idag då? Jo, skola först nu då och det är stylist dag som ni säkert lärt er vid det här laget eftersom jag skriver det varje måndag ;) Sen ska jag köpa jackan idag, är skit glad för det! Är verkligen kär i jackan, så det känns kanon! :D Sen när jag kommer hem till Katrineholm igen i eftermiddag drar jag mot Pressbyrån och köper mig ett busskort :) Annars vet jag faktiskt inte vad som kommer hända idag :o Men det löser sig nog! :D Och ifall ni vill veta så är det så äckligt jäkla kallt inomhus, så undra hur kallt det är ute? Så en tjock vinterjacka, det säger jag verkligen inte nej till!! Men nu får uppdateringen vara klar, så vi hörs!
Kisses

en lite seg uppdatering

Den:2010-10-24 Kl: 12:17:07 / Min vardag / Kommentarer: 0
Sitter just nu vid datorn med tv:n på bakom mig :) Ska käka snart, tror det blir makaroner och falukorv. Senare ska jag kanske träffa Julia, vet dock inte vad vi ska göra men det blir säkert skit bra iallafall :)
Juste, jag tänkte ju beställa maskerad dräkt imorn men den finns inte kvar längre :( Så nu måste jag hitta en ny.. Vi får se hur det går -.- Sen blir det att köpa jackan imorn och busskort, kanon! ;)
Men nu ska jag nog fixa mig lite, så vi hörs snyggingar!

neuLash

Den:2010-10-23 Kl: 19:16:00 / Min vardag / Kommentarer: 0
Jag har ganska stora problem med mina ögonfransar, de går av och de lossnar! Okej, alla pillar väl lite med dem när man har mascara så det lossnar några stycken då och då, men mina är verkligen överdrivet korta och det är som "hål" lite här och där :o Så något jag har bestämt mig för att prova är neuLash, så jag ska be mamma och pappa köpa det till mig i julklapp :) Ska ta en bild strax så ska ni få se hur ena ögats ögonfransar ser ut! Det är hemskt verkligen, så jag är fan villig att lägga ut nästan 1000 kr på en produkt jag VET fungerar! Jag tänker inte gå runt med bara ett fåtal ögonfransar! Fan heller!
Här ser ni ju:

Och bry er inte om alla blanka områden tack, haha!

I cut it

Den:2010-10-23 Kl: 18:33:07 / Min vardag / Kommentarer: 0
Oups.. Blev kanske liiite mer än 3 cm, haha!
Före:

Bilden är dock inte tagen idag, men här ser ni hur långt det var innan.

Efter:

Det här är  nog den snyggaste bilden ni någonsin kommer få se på mig, hahahaha!

Ser ni skillnanden? ;D

rackartyg på gång

Den:2010-10-23 Kl: 17:54:08 / Min vardag / Kommentarer: 0
Hehe, gjorde nyss en lite busig sak ^^ Klippte av 3 cm själv på håret!!! Och det blev ganska så bra :) Men måste fortfarande klippa mig, men nu har jag fått bort lite grann iallafall ^^ Kanske tar tag i saxen igen snart och hugger av några cm till, vem vet? ;) Det slitna måste bort iallafall!

I'll never let you go

Den:2010-10-23 Kl: 12:55:07 / Min vardag / Kommentarer: 0
Godmorgon kära läsare! Jag var uppe med tuppen (typ) eller kanske mer framåt 8-9 :) Men det är nästan samma tid ju ;) Idag vaknade jag upp med en otrolig smärta i armväck och i vänstra axeln, så går det om man har två tunga väskor att bära runt på dag ut och dag in! Som tur är börjar det gå över vilket är underbart! Men något jag skulle vilja göra för min kropp är nog att få en helkropps massage eller typ gå till en ortoped? Skulle vara grymt skönt att knäcka hela ryggen! Fan, den knäcker bara jag rör på den! Så att få gå till en specialist skulle nog vara super för min rygg :) Annars då? Ska ta en dusch snarast, skulle hellre vilja ta ett långt bad men har man inget badkar får man stå ut med dusch :) Men snart så ska vi skaffa ett, eller det vet jag inte.. Det har gått några år redan, så snart och snart ^^ Innan jag flyttar hemifrån iallafall! Annars kommer jag bo kvar till badkaret kommer på plats ;) (not) Sen ska jag kanske ta kontakt med någon snygg brud eller varför inte en kille? Hm.. ;) Måste iallafall ta och göra något idag, kan inte ligga hemma varje dag och sova eller titta på tv, haha! Föräldrarna ska dra iväg till några ikväll och Emma får besök av sitt gäng, men vad ska jag göra?! Fan, att inte ha planer kan vara riktigt uselt ibland! Men om jag inte hittar på något stannar jag hemma och käkar pizza med "the gang" och softar i sängen med en film och kanske något gott? Men egentligen, tänk er mig utan planer? HAHA! Osch, den tanken var lätt.. Jag har aldrig planer :( Jag är en tråkig liten mes som inte har något liv (som vi märker med detta onödigt långa inlägget). Men nu ska jag ta och duscha, så vi hörs snyggingar!
Kisses

TVD - Plan B

Den:2010-10-22 Kl: 17:02:08 / Erika tipsar / Kommentarer: 0

fuck

Den:2010-10-21 Kl: 22:24:20 / Min vardag / Kommentarer: 1
Men helvete också!!!!! Jag skrev ett skit långt inlägg och blev riktigt nöjd med det (för en gångs skull!) och så dampar blogg.se och stänger ner sig själv till startsidan?! VAFAN!!!!

maskerad

Den:2010-10-21 Kl: 17:42:43 / Min vardag / Kommentarer: 0
Som jag redan skrivit tidigare så är det halloween snart :D Och jag ska på en fest där man måste klä ut sig och jag letar som en galning efter en utklädnad och jag har haft idéer hit och dit, men äntligen tror jag att jag hittat vad jag ska ha! Tänker dock inte visa eftersom några som ska dit kanske läser min blogg ;) Så det får bli en överraskning dagen då jag får hem beställningen :) Dock har jag inte beställt än eftersom jag inte har några pengar än, men på måndag så! Och jag hoppas bara att någon av dem finns kvar då! Annars blir det ett helvete!

-

Den:2010-10-21 Kl: 17:40:28 / / Kommentarer: 0
Boy, I need you here with me
We can't go on this way
I'm falling hard for you
And all I can say
We're going round and round
We're never gonna stop
Going round and round
We'll never get where
We are going
Round and round
Well your gonna miss me
Cause im getting dizzy
Going round and round
Round and round

-

Den:2010-10-20 Kl: 23:12:14 / Min vardag / Kommentarer: 0
if you take it from me, I'll never forgive you

OTH - Not afrain

Den:2010-10-20 Kl: 19:49:13 / Erika tipsar / Kommentarer: 0

next week

Den:2010-10-19 Kl: 21:28:21 / Shopping / Kommentarer: 0
På måndag nästa vecka kommer jag att köpa den här jackan! Är super taggad på en varm och skön vinter jacka ♥

this day will be remembered

Den:2010-10-19 Kl: 16:16:48 / Min vardag / Kommentarer: 0
Kom hem för ett tag sedan :) Så nu sitter jag i soffan framför kamin med en varm brasa tänd :* Snart blir det käk också! Kan inte bli bättre :D Dock vet jag inte om det blir gott! Pappa gör rotfruktsplättar? Verkar lite sådär, men antar att man ska klaga efter att man smakat och inte innan ;) Och jag har inte glömt bort det jag skrev igår, jag vill till gymmet! Så vi får se om jag kanske kan få med mig pappa? För jag orkar INTE åka ner själv! Annars får det bli någon annan dag :) Funderar även på att fråga föräldrarna om jag får sno alla burkar och flaskor och panta och tjäna lite cash, men även där behöver jag skjuts ^^ Men nu ska jag ägna mig åt annat, så vi hörs!
Kisses


Snyggt med skugga i halva ansiktet så allt på vänstra sidan ser as mörkt ut -.-

they should be able to choose more wisely

Den:2010-10-18 Kl: 22:21:52 / Min vardag / Kommentarer: 0
Idag följde Alice och Monika med mig till skolan och det enda jag kan säga om det är; AWESOME! ♥ Nästan synd att brudarna inte kunde varit antingen 94:or eller valt Stylist linjen -.- Varför ska allt vara så krångligt? Kan inte alla bara vara lika smarta som jag? Haha! Nej, nu tillbaka till verkligheten ;) Dagen har varit super bra, har sminkat och fixat massor på brudarna och blev väl nöjd med vissa av tillfixen, dock inte allt! Men en sak är säker; jag älskar Alice uppsättning/toffs som jag fixade! Grymt snygg så det är inte klokt! Nästan värd att döda för :D Käkade även min första riktiga hamburgare idag på över 1 år (!) I know, hur kan jag ha klarat av det? ETT ÅR!! Men ärligt talat har det inte varit så svårt alls, endast nu på senaste tiden då jag intalat mig själv att jag ska prova en Mcfeast och se om jag tål, men inte gjort det än... Det har gjort mig grymt sugen :) Så idag fick det dock bli en QP Cheese, men jag är glad ändå! För fytusan vad jag njöt, haha! Imorn blir det att ta en tillpiggande dusch direkt på morgonkvisten, si sådär runt... 5, halv 6? Låter kanon i mina öron, haha! Nej, men jag måste duscha och fräscha till mig lite imorn ;) Måste se överdrivet bra ut, dofta underbart och vara på topp helt enkelt! Annars då? Ska tamejfan se till att ta mig till gymmet imorn! Jag ska, jag ska, jag ska!För jag känner att jag måste ta en liten vända på cykel och bandet, måste få igång konditionen som verkligen bara försvinner mer och mer. Så imorn ska jag försöka, så jag har inte lovat något, men jag ska försöka ta mig till gymmet och tillbringa åtminstone en timme där! Annars har jag inga planer inplanerade :) Kanske drar förbi en maskeradbutik med Felicia efter skolan? Vi måste ju checka ut kostymer till partyt den 5:e ;) Kommer bli super nice! Men nu ska jag sova så vi hörs imorn fellows!
Kisses

today is the day

Den:2010-10-17 Kl: 16:16:11 / Min vardag / Kommentarer: 1
Söndag idag då :) Och självklart lika tråkig som vanligt ;) Men har iallafall försökt fördröja tiden med filmer och tydligen har jag lyckats hittills (y) Ikväll vet jag inte riktigt vad jag kommer att hitta på, kanske drar ut och går? Kanske stannar inne och kollar på fler filmer? Kanske träffar någon? Nej.. Jag tycker att filmidén låter bäst! Imorn då? Då är det skola igen och det är heldag inom Stylist, lika roligt som vanligt! Och det kommer nog bli ännu roligare imorn jämfört med alla andra måndagar! För.... ALICE OCH MONIKA SKA FÖLJA MED MIG! Ja, ni läste rätt, mina snyggingar ska med mig till skolan! :D Vi ska ha med oss modeller som vi kan fixa imorn, as grymt! Så vi kommer få göra allt vi lärt oss, t ex sminka, håruppsättningar, färga ögonbryn/fransar, tvätta hår och mycket mer! Kommer bli skit roligt :) Sen efteråt ska vi tre troligtvis hitta på något också, men nu ska jag nog lägga mig framför tv:n igen, så vi hörs!
Kisses
Eller juste! Måste bara skriva ut detta någonstans; HAHAHA! DU ÄR PATETISK!!!



no comment

Den:2010-10-16 Kl: 14:53:42 / Min vardag / Kommentarer: 0
Kom hem från Monika för någon timme sedan :) Har haft skit roligt! Vi kollade på film och hade det allmänt roligt :D Vi snackade om massor och bestämde lite grejer som kommer hända inom kort :) Kommer bli super roligt! Nu har jag precis kollat klart på senaste Smallville avsnittet (det jag länkade) och det var super bra! Som vanligt ;) Dock blev jag lit tjurig, för de laddade inte upp något TVD avsnitt den här veckan? Det 6:e avsnittet kommer nästa vecka istället :o Liksom varför hoppa över en vecka? Så det gjorde mig lite irriterad, men spela roll! Avsnittet kommer ju snart iallafall ;) Annars då? Har inget direkt att göra, förutom att jag har inplanerat en liten dejt med duschen :) Men annars absolut ingenting! Så blir väl att leta upp en film kanske? Och lägga sig i sängen och stirra på en flimrande skärm i någon timme ;) Blir säkert kanon! Men vi hörs och hoppas ni har/får en grym lördag!
Kisses

Smallville - homecoming

Den:2010-10-16 Kl: 14:46:27 / Erika tipsar / Kommentarer: 0

friday I'm in love

Den:2010-10-15 Kl: 16:52:32 / Min vardag / Kommentarer: 0
Dagen har varit ganska skön, förutom att jag frös ihjäl imorse på idrotten! Vi var ute i minusgrader, inte roligt! Så mina fötter var som isklumpar, bortdomnade, förlamade, iskalla stenar! Haha :D Sen hade vi svenska och vi satt mest bara och kollade på maskeradkostymer, haha! Vi hittade as mycket roligt och skit snygga saker, men allt kostade ju efter hur det såg ut också så.. Så det sket sig nästan direkt -.- Sen då? Åkte hem med ett överfullt tåg så det stor säkert 10 personer i gångarna mellan sätena, SKIT JOBBIGT! Och det fanns typ bara en plats per rad, om ens det, så jag, Felicia och Evelina fick sätta oss på olika ställen xd Men det funka ändå :) Nu när jag är hemma har jag fixat, städat och donat :) För om ca 1 timme ska jag vara hos Monika där även Alice kommer finnas :D ♥ Sen blir det pizzabak, filmmys, idolmys, mumsande av gottigheter och massor av skratt! Sen sover vi även kvar där inatt :D Men innan det ska pappa och jag till affären och köpa lite godis till kvällen :) Så vi hörs!
Kisses

maskerad

Den:2010-10-14 Kl: 21:07:07 / Min vardag / Kommentarer: 0
Sitter just nu i vardagsrummet och kollar på Robinsson :) Det är väl ganska så bra, men än så länge har jag inte riktigt fastnat för det. Men iallafall, tänkte visa upp lite maskeradkostymer som jag kanske kommer hyra/införskaffa :D För i början av November så har två i min klass anordnat en halloweenfest, as grymt! Är skit taggad! Så nu måste man bara se till att skaffa sig en snygg kostym! För man kommer inte in om man inte har en riktig utklädnad ^^ Så detta har jag kollat på, men Felicia och jag ska dra till en maskeradbutik i Norrköping så jag vet ju inte om dessa finns där, men dessa skulle jag iallafall kanske vilja ha;
Haha! Nej, jag bara skämta om den sista ;) Men jag gillar snövit eftersom det är mer maskerad, men det är lite kul att"leka" sexig ibland, haha! Men vi får se vad som finns i butiken :D För något snyggt och kanske lite sexigt ska det iallafall bli ;) För hur många gånger får man chansen att använda sånna här kostymer? MAN MÅSTE PASSA PÅ ATT VARA ÖVERDRIVEN! Och sen skrev de på inbjudan att de ville att man helst skulle va så överdriven som möjligt, så ^^ Men det kommer bli sjukt bra! :D Så är as taggad!

it's dark and it's raining

Den:2010-10-14 Kl: 06:42:23 / Min vardag / Kommentarer: 0
Hoppsan, där försvann uppdateringarna :) Nej, men glömde helt bort bloggen igår, mitt liv går ut på mer än att blogga, dvs: SOVA OCH TV! Haha :D Men iallafall, igår fick jag mitt CSN kort, toppen! Så nu ska det användas flitigt när jag nu får möjligheten ^^ Idag vet jag däremot inte vad jag ska hitta på, blir väl att sova och kolla på tv igen :D Imorn efter skolan så ska jag träffa Monika och Alice :D ♥ Det var riktigt länge sen! Så kommer bli super kul och sen ska vi sova hos någon av oss, vet dock inte riktigt vem än ^^ Men det bestämmer vi nog imorn ska vi se :) Men nu ska jag lägga mig framför tv:n och glo ett tag till mamma är klar, för hon ska skjussa mig idag (y)
Kisses

today was the first time I '"really" saw YOU

Den:2010-10-12 Kl: 15:40:21 / Min vardag / Kommentarer: 1
Kom precis hem :) Idag tog jag bussen för första gången av många gånger framöver :) Kommer åka buss varje morgon och varje eftermiddag under vintern, dock går bussen bara vid mig fram till 11 December? Liksom resterande 10 dagar som man behöver åka buss på grund av kyla och överdrivet mycket snö då? VAD SKA JAG GÖRA DÅ! Kan ju fan inte cykla iallafall och jag tänker inte gå! Jäkla skit.. Men annars då? Jag är hungrig, så ska nog ta något och käka strax, sen ska jag käka upp det lilla godiset jag har kvar och sen hämta chips, för som vanligt är jag väldigt sötsugen ;) Men nu ska jag tvätta bort sminket och käka, höres!

in the classroom

Den:2010-10-12 Kl: 09:18:57 / Min vardag / Kommentarer: 0
Sitter just nu i skolan :) Vet inte när jag börjar, men snart antar jag ^^ Vi har iallafall engelska, så vi får se hur det går för vi skulle tydligen redovisa om en jävla låt? Trodde vi bara skulle välja en som kom från England, inte berätta om den och massor! Så det kan vi stryka, tänker inte stå inför klassen och snacka om en låt jag inte vet något om, haha! Sen idag har vi svenska och försäljning & service :) As tråkig lektion den sista... Men om Felicia och jag gör uppgiften innan lektionen får vi ledigt från den, woho! Efter skolan vet jag inte riktigt vad som händer, så vi får se :) Men uppdaterar mer senare kanske!
Kisses



-

Den:2010-10-11 Kl: 16:25:04 / Min vardag / Kommentarer: 0
Och måste erkänna, min blogg ser jävligt höstig ut i de nya färgerna! :D

autumn feelings

Den:2010-10-11 Kl: 16:22:56 / Min vardag / Kommentarer: 0
Kom precis hem från skolan :) Idag har vi sminkat och fixat hår hela dagen! As roligt :D Jag (och Felicia som inte gjorde något) fixade Evelina :) Vi skulle fixa med höst tema, så höstfärger och löv, bär och sådant fick det bli idag :) Vi satsade på att göra Evelina så ful som gick, men i slutändan blev det skit bra! Älskar frisyren! Dock har jag ingen bild nu, men när jag får en till min portfolio så lovar jag att visa :) Vi han även med att fixa smink till mig, men håret fick bli lockigt bara, haha :D Men jag älskar lockigt hår, så inte klagar jag ;) Skulle fan göra allt för att ha helt lockigt hår istället för platt och tråkigt xd Vill ha stora FINA lockar, inte jäkla duschkrull eller fult krull -.- Det ska va jäkligt snyggt lockigt :D Juste, fick även reda på att de kommer köpa in massor av hår produkter och smink produkter till skolans sallong och vi kommer få köpa till typ lite mer än halva priset! :D Fett grymt och vill vi ha något speciellt kommer de beställa hem det till oss, woho! Och en i andra stylistklassen kanske har fixat så vi får rabatt på Make Up Store! Det är grymt om vi skulle få :D Fan vilka förmåner vi får av att gå på Plusgymnasiet ;) Men nu ska jag tvätta bort sminket och plugga lite matte och halvsova, Kisses



inget är omöjligt

Den:2010-10-10 Kl: 21:41:02 / Mina bloggdesigner / Kommentarer: 0
Blev lite små ändringar över designen :)


Kanske byter headerbild senare, är inte riktigt nöjd med den -.- Men den får sitta så länge :)
Nu ska jag käka kvällsmacka! HÖRES

någon som vill köpa till mig?

Den:2010-10-10 Kl: 20:54:41 / Shopping / Kommentarer: 1
Den kostar bara 299 :- !!! Så detta är ett måste för jag SKA ha en sådan här någon gång!

and I'm done

Den:2010-10-10 Kl: 16:41:44 / / Kommentarer: 1
Nu drar vi strax mot mormor för en underbar middag med hela gänget Staaf :)
Kisses

just a moment

Den:2010-10-10 Kl: 15:53:00 / Min vardag / Kommentarer: 0
Jaha, då har föräldrarna kommit hem och deras humör var verkligen på TOPP!....... Nej, men nu har jag bytt om och fixat lite :) Tänkte visa en snygg bild på hur jag ser ut för stunden, ny bild kommer sen när jag är klar:
Haha.
Men nu ska jag dra mig mot toaletten där det är väldigt ljust och där det finns en enorm spegel och sedan kladda på lite smet i fejjan ;) Höres snarast!

jag tog en kula för dig

Den:2010-10-10 Kl: 11:39:27 / Min vardag / Kommentarer: 0
Hola amigos! Väcktes runt 8 tiden av mamma som undrade om jag skulle med ut till farmor och fixa, men vem orkar gå upp då? Så jag sa nej och somna om till tjugo över 10 :) Från dess till nu har jag kollat klart på The blind side, grym film! Ska nog duscha snart och sen blir det att fixa lite, för senare under eftermiddagen tror jag det är drar familjen till mormor och käkar :) Galet gott kommer det bli! Gårdagen spenderades endast hemma i antingen sängen eller soffan, haha! Låg i ett flertal timmar i sängen med Tufsan, sen kollade jag på filmer bara ;) Det fick bli Letters to Juliet och Piranha :) Och halva The blind side. Men nu ska jag ta tag i mitt liv istället för att ligga och dega i sängen ;)
Kisses

vinterjacka

Den:2010-10-09 Kl: 15:07:24 / Shopping / Kommentarer: 0
Vinterjacka kommer att införskaffas i slutet av denna månad :) Och jag gillar dessa två:
När det gäller dubbla bilden är det den blå/grå jackan som jag gillar! Så någon av dessa kanske får bli årets vinterjacka? :) Sen måste jag troligtvis köpa ett par fodrade vinter skor också :)

Smallville Season 10 - episode 1, 2, 3

Den:2010-10-09 Kl: 12:07:04 / Erika tipsar / Kommentarer: 0
1: Lazarus
2: Shield
3: Supergirl

think about

Den:2010-10-08 Kl: 19:22:54 / / Kommentarer: 0
Hittade precis en sida där jag kan få bilder från det nya avsnittet, toppen! Så hädan efter när jag lägger upp en länk till det nyaste avsnittet så kommer bilden från samma avsnitt :) Men tänk på det till nästa gång! Så senast imorn skulle jag tro då Smallville uppdateras!

OTH - We all fall down

Den:2010-10-08 Kl: 19:19:38 / Erika tipsar / Kommentarer: 0

TVD - Kill or be killed

Den:2010-10-08 Kl: 19:14:56 / Erika tipsar / Kommentarer: 0

you don't have to try so hard

Den:2010-10-08 Kl: 19:06:36 / Min vardag / Kommentarer: 0
Jag är verkligen världens sämsta uppdaterare! Så nu ikväll blir det ett flertal uppdateringar direkt efter varandra :) Blir lite smått och gått, som serier, bilder? och annat skoj :)
Men idag drog jag mot skolan vid 11 :) Hur skönt? Så vid halv 1 började svensklektionen och det blev att jobba med reportaget som jag tror är färdigt *thumbs up* Efter det blev det att ta tåget hem igen och fy tusan vad roligt det var både i väntan på tåget och under tågresan :) Alla "såkallade" slag och smäll ljud som vi gör ♥ de är ju underbara! Men jag gör bara fula och dåliga så alla skrattar bara åt mig.. *thumbs down* Haha! Skämt åsido, jag kan bjuda på mig så who cares? ;) Hade iallafall en riktigt härlig dag idag! När jag kom hem blev det lite matteplugg och mys med kaninen :* Sen drog pappa och jag oss mot Ica Kvantum, som snart blir MAXI :) Dock är det en skit butik rent ut sagt i nuläget! Gud vad dåligt det var där inne, hittade verkligen ingenting och de hade typ ingenting heller! De hade t ex ingen stor marabou chokladkaka som vanlig eller schweiser nöt (stavning?) så blev sjukt irriterad! Så det blev ett liten skoj tjaffs med pappa som slutade med att han och en kvinna som stod bredvid började skratta åt mig ^^ Men det är väl sånt som händer alla? Att en totalt random person börjar skratta åt en inne i en matbutik för du beter dig som en barnunge? Haha! Men efter det blev det käk och ännu mer kanin mys! Men nu ska jag uppdatera lite mer och sen klockan 20 börjar Idoool! :D OLLE! ♥ Så vi hörs i nästa inlägg fellows! Kisses


Hur kan en människa vara så snygg just precis NU? Det är otroligt!

fuck and love this day

Den:2010-10-07 Kl: 16:36:25 / Min vardag / Kommentarer: 0
Idag har varit både en skitdag och en bra dag :) Tåg var inställda, spårvagnar som krånglar, förseningar och muskelvärk... Och som grädden på moset så har det ösregnat hela dagen -.- Men för det ska vi inte deppa :D Några tjejer från klassen hann med en liten fika inne i ett av köpcentrena innan tåget hem :) Men nu ligger jag i soffan i en ställning Uffe (min arbetsmiljö lärare) inte skulle tycka om! Haha! Och snälla misstolka inte ;) Ligger liksom på sidan, snett med ryggen och konstigt böjd nacke med datorn framför mig :) Och sånt gillar han inte, för då får man ont! -man bekvämt är det ;) Än så länge.. Men jag har pluggat lite matte nyss, kanske pluggar mer sen :) Annars har jag inte gjort mycket alls! Men nu ska jag nog slå igång tv:n, sen blir det mat :) Kisses



jag är en nöt i en nötskål

Den:2010-10-06 Kl: 12:43:29 / Min vardag / Kommentarer: 0
Sitter just nu i skolan :) Har precis haft lnch och det var chilli concarne, dock var det inte gott! Smakade ingenting och det var typ klumpigt och äckligt :( Så för första gången är jag besviken på en rätt som kunde varit riktigt god! Men iallafall, innan har vi haft arbetsmiljö och engelska och sen om någon timme ska vi ha matte :) Men nu ska jag checka in lite bloggar och fortsätta dricka min varma choklad som jag köpte nyss :)
Kisses

du var min arme

Den:2010-10-05 Kl: 17:56:39 / Min vardag / Kommentarer: 1
Hej kära läsare :) Idag var det en väldigt vanlig dag, först engelska, svenska och sen... en lektion som jag tydligen inte kommer på namnet på, haha! Har suttit i säkert 5 minuter och kommer ändå inte på vad lektionen heter :o Men men, ganska tråkig lektion ^^ Men idag tog jag med mig matten hem, har ju inte jobbat något än men (A) Sen fick vi även läxa till nästa fredag då en inlämningsuppgift från lektionen jag inte kommer på namnet, haha! Men nu ska jag nog lägga mig och halvsova :) Eller något, jag vet inte.. Är inte så speciellt pepp för att skriva idag, är skit trött och typ ännu mer trött -.- Så ska lägga mig i sängen nu :) Vill även att OTH ska komma ut!!! :( Men måste vänta till imorn, bajs! Men vi hörs, nu blir det nog lite matteplugg, ligger efter väldigt mycket efter min vecka hemma -.-
Kisses

bullbak

Den:2010-10-04 Kl: 17:10:49 / Min vardag / Kommentarer: 0
Idag fick vi först göra klart en uppgift och fixa lite, lockade t ex håret, blev skit nöjd! Måste skaffa en sådan locktång :) Hur enkelt som helst verkligen! Sen efter lunchen fick vi lära oss att färga ögonfransarna och ögonbrynen :) Så det blev färgning av båda för min del medan Felicia bara tog fransarna :) Dock blev mina bryn as mörka!!! De är lite svartaktiga... Haha! Men det försvinner ju snart så :) Men ändå, fett mörka, haha! Nu sitter jag iallafall hemma hos Felicia och vi bakar bullar :D Mums! Så nu väntar vi på att degen ska jäsa :) Men vi hörs! Kisses

(Y)

Den:2010-10-04 Kl: 06:30:16 / / Kommentarer: 0
Ojojoj! Såg nu också! :D Fan, hade super många besökare igår! Så tack för hjöningen :D Trodde att statistiken skulle sjungka som tusan igår, men icke :D Den höjdes! Så tack :D Hoppas ni rara läsare fortsätter följa min blogg :)

hear my first notes in this microphone

Den:2010-10-04 Kl: 06:28:21 / Min vardag / Kommentarer: 0
Godmorgon :) Sitter just nu och käkar flingor med mjölk, skapligt gott faktiskt :D Det är fan en frukost värd att äta på morgonen! Inte en jäkla skinkmacka och ett glas obo'y! Nej, flingor ska det va :D Om ca 40 minuter drar jag mig mot tågstation och sen vidare mot the school :) Jag hoppas innerligt att det är styling idag :D Tänker gå helt ofixad, så xd Inget smink och troligtvis inget med håret :) Vi får se om det håller eller om jag kanske fixar något lite snabbt ^^ Men sen efter skolan då.. Då har jag inga planer skulle jag tro :) Så vi får se om det händer något :) Kisses

thanks for a great day

Den:2010-10-03 Kl: 22:08:26 / Min vardag / Kommentarer: 0
Idag fick det bli en dag med Julia! :D Har haft skit roligt! Vi har varit till Intersport och Coop, legat i min säng, ätit, legat i min säng, gjort soppa, ätit, legat i min säng, jag har duschat, legat i min säng, kollat på film och käkat godis och chips :D Det är vad vår dag har gått ut på, haha!Så det har varit en väldigt "lat" dag ^^ Men det har vari skit kul ändå :) Massor av skratt och dumma idéer som helt enkelt är... Jätte dumma... HAHA! Gud va dålig humor vi har :D Men nu ska jag snart sova skulle jag tro, det är ju ändå skola imorn :) Och då blir det hel stylist-dag vilket alltid är lika roligt :) Så vi får se vad som händer imorn, om det blir styling eller typ teoretiskt och plugg bara -.- Men jag uppdaterar mer imorn, kisses!

sunday morning

Den:2010-10-03 Kl: 12:10:14 / Min vardag / Kommentarer: 0
Haha! Tack vare mitt lilla påhitt på facebook igår höjdes min statistik rejält! Men den sjunker väl tillbaka till sin rätta plats snart nog ;) Men idag ska jag träffa Julia :D Hon ville till Intersport, så jag hänger med henne dit :) Kanske svänger förbi någon affär jag med när man ändå är där ^^ Annars får vi se vad vi hittar på :) Men nu ska jag gå och borsta tänderna, så vi hörs! Kisses

movie

Den:2010-10-03 Kl: 02:06:29 / Min vardag / Kommentarer: 0
Kollade precis på The backup plan :) Den var fan as bra! Haha :D Så om ni inte redan sett den, se den! Men nu ska jag iallafall sova, är ganska så sent ^^ Så godnatt! :*

MEGA KAKA!!!!!

Den:2010-10-02 Kl: 23:25:21 / / Kommentarer: 1
Tänk er att det här är en av de mindre ^^

jewelry

Den:2010-10-02 Kl: 19:43:57 / Shopping / Kommentarer: 0
This is what I call beautiful jewelry

my sister's keeper

Den:2010-10-02 Kl: 19:19:40 / Min vardag / Kommentarer: 0
Idag har jag då varit med Frida :D Vi har bakat american cookies och de blev enorma! Och jag skojar inte!! Sen kollade vi även på My sister's keeper och fyfan vad sorglig den va! Det kom lite tårar då och då :( Men ärligt, fyfan vad ledsen man blev när man tänkte allt från hennes synvinkel :( Usch.. Men nu har hon dragit hem och jag har hunnit käka, det blev grillat och potatisgratäng :) Mums! Men nu ska jag checka lite bloggar och sen ska jag söka efter The notebook, för den vill jag också se :) Så vi hörs! Hoppas ni får en grym lördags kväll! Kisses

hit the lights, stop the show

Den:2010-10-02 Kl: 10:34:31 / Min vardag / Kommentarer: 1
Idag ska jag träffa min snyggaste av alla mina snygga vänner: FRIDA! :D ♥ Har inte träffat henne på 1038463892826 år typ.... Så jag är skit glad att vi ska träffas idag :D Fast vi lär vara hur tråkiga som helst som vanligt, haha! Lär bli: tv-tittande, bakning och kanske åka till affären ^^ Hahah! Det är vad vi gör när vi träffas ;) Men nu ska jag ta och fixa en macka och te och sen kolla lite på tv :D Vi hörs senare! Kisses

tävling - korsörhänge

Den:2010-10-01 Kl: 22:21:34 / Erika tipsar / Kommentarer: 0
Jag är med och tävlar om ett par super snygga korsörhängen hos den här tjejen :D Örhängena är gjorda av en grymt duktig tjej som jag verkligen kommer beställa många prylar från när jag får tillgång till lite cash! Här är hennes blogg!

goodiebag

Den:2010-10-01 Kl: 21:35:59 / Shopping / Kommentarer: 0
Fick äntligen hem min efterlängtade goodiebag :) Blev som sagt medlem där för någon vecka sedan och skickade hem lite varuprover :) Så idag fick jag hem den! Detta var vad jag beställde hem:
Så i helgen blir det att prova dessa produkter och på söndag kväll ska jag ge feedback till Goodiebag och berätta vad jag tycker om produkterna :) Sen om det funkar ska jag skicka efter något nytt ;)

Idol 2010

Den:2010-10-01 Kl: 19:13:49 / Min vardag / Kommentarer: 0
Ja, ikväll är det första fredagsfinalen på Idol 2010 :) Och lyssna noga nu! Jag lovar detta, så tro på mina ord! Blir inte Olle ett wildcard ikväll kommer jag sluta kolla på Idol 2010! Han är fan min favorit! Så går han inte vidare, då är det bara Alice kvar, men Olle är ändå den bästa :( Så går han inte vidare är det inte värt att kolla längre! Men ikväll ska jag kolla iallafall :) Så blir att käka massvis av godis (så hoppas pappa har köpt! annars får han åka iväg!) och dricka massor av cola :D Men nu ska jag dra mig vidare mot vardagsrummet :) Så vi hörs! Kisses

TVD

Den:2010-10-01 Kl: 08:52:56 / Erika tipsar / Kommentarer: 0
Memory lane - episode 4 season 2

RSS 2.0