ryttarkakor
Håller för tillfället på att baka ryttarkakor till kvällen. Aldrig gjort det förut så är riktigt chockad över innehållet!
6 dl socker i smeten? Det är sjukt! Och 175 g smör... + annat såklart.
Men gott var det iallafall ^^ Nu ska jag bara vänta på att pappa kommer hem så jag kan sätta in plåten och börja med glasyren som tydligen ska kokas upp?
Kommer nog bli supergott efter :D
DEG
4 ägg
4 ägg
6 dl socker
3 dl mjöl
6/7 msk kakao
2 krm salt
1 tsk vaniljsocker
175 g smält smör
GLASYR
GLASYR
2 dl socker
1 dl sirap
1 1/2 dl grädde
1 påse kokos
HUR
HUR
vispa ägg och socker pösigt
ha i resten av ingridienserna
ställ in
225 grader
10-12 minuter
under tiden gör du glasyr
på med glasyren när kakan stått i 10-12 minuter
in med kakan i 10 minuter till
KLART!
Kommentarer
Trackback