true blood

Den:2011-07-31 Kl: 22:39:53 / Min vardag / Kommentarer: 3
Har börjat kolla på True Blood igen.. Syrran går och tjatar hela tiden om vad som händer och det kommer nya säsonger hit och dit, så tills lut tog jag mig i kragen och satte igång första avsnittet!
Det var flera år sedan jag först såg serien! Det var när vi hade Canal+ och det var ett tag sedan :) Tror att Emma och jag kollade på True Blood när vi fick flytta till lägenheten på Norr för cirkus 2 år sedan?
Förbannat bra serie är det iallafall! Så den här sommaren lär väl inte bjuda på så många fler fina dagar, så lär ha all tid i världen att kolla igenom 4 säsonger :)

Nu ska iallafall jag göra mig iordning för att sova!
Peace out!

let life flow with the wind

Den:2011-07-31 Kl: 17:15:59 / Min vardag / Kommentarer: 0
Har börjat fundera lite grann.. Vad fan har den här sommaren gått ut på? Sommarjobb i 3 veckors tid, visst, men annars då? Regn, regn, sol, regn och regn..
Kommer så väl ihåg sommaren 2010! Mitt livs bästa sommar! Och gud vad man önskade att sommaren 2011 skulle bli detsamma, men icke. Vad har jag gjort den här sommaren? Har jag haft någon sen sommarkväll tillsammans med tjejerna? Nej. Har jag varit vid Djulö mer än jag borde? Nej. Har jag varit till Kovik? Nej. Har jag blivit brun? NEJ!
Jävla skit sommar rent ut sagt! Nu längtar jag tills det riktiga livet drar igång igen och jag får träffa vännerna från stan, Norrköping, Linköping, Oxelösund och alla ändra städer! Vill fan att skolan ska börja redan imorn!!
Vill ha någonting att vakna upp till, inte bara en dag av regn, regn, regn och tv-tittande.. Jag vill ha skola, vänner och Norrköping! (Shit! Jag, vill ha skola? This summer must really suck..)
Men det är endast 22 ynka, långa dagar kvar tills jag börjar 2:a året på Stylist linjen på Plusgymnasiet i Norrköping och tills jag äntligen får träffa klassen igen som jag ärligt talat saknat riktigt, riktigt mycket!

Tänk.. Till en början kände jag mig rätt ensam i klassen, när vi var väldigt uppdelade och man endast var med sina 3 vänner i klassen. Men nu, alla är med alla och det är sjukt roligt! Jag verkligen älskar min klass!
Så snälla låt dessa 22 dagar gå fort som vinden! Snälla, snälla, snälla...

PLUS!!! Går dessa 22 dagar fort som vinden, gissa hur fort 55 dagar kommer gå då!! 55 ynka dagar kvar till min efterlängtade Turkiet resa och födelsedag! 55 ynka dagar.. Låt livet gå fort så jag får komma långt, långt bort!

Elsas mode & Elsas värld

Den:2011-07-31 Kl: 12:35:40 / Min vardag / Kommentarer: 2
Fick två tidiga presenter av syrran igår! Skulle egentligen hållt mig ifrån dem till Turkiet, men det kliade lite väl mycket i fingrarna, så tjuvstartade lite i första boken :)
Andra boken kommer jag iallafall inte läsa förren Turkiet, det kan jag lova!



bloggriket.se

Den:2011-07-31 Kl: 00:25:27 / Erika tipsar / Kommentarer: 1
Vill du ha fler läsare?
Klicka in på den här sidan! Det tar dig mindre än 1 minut att registrera dig.
http://bloggriket.se/

time too sleep

Den:2011-07-31 Kl: 00:16:55 / Min vardag / Kommentarer: 0
Ska alldeles strax sova, så uppdaterar lite snabbt nu bara!
Har nu under kvällen umgåtts med syrrans vänner som varit/är här. Vi hrar kollat film (Van Helsing) och kört Sing Star.
Imorn har jag inte den blekaste aning om vad som händer, så kanske tar ett tripp till Norrköping med föräldrarna och kikar på resväskor till Turkiet! Jag ska ha en stoor egen, så vi måste ha en till så syrran får sig en också! :)

Men nu ska jag och min älskling Rambo sova.
Peace out! ♥

nobody puts Babe in the corner

Den:2011-07-30 Kl: 19:14:25 / Mina bilder / Kommentarer: 0


Nu är stolen klar!! Den blev riktigt bra, förutom att jag häftade fast tyget, så ska troligtvis sätta dit något band runt om så det inte syns :)

Men rummet börjar bli riktigt snyggt! Precis som jag vill ha det ♥

lite nytt i rummet

Den:2011-07-30 Kl: 15:47:33 / Shopping / Kommentarer: 0
Ska se till att få iordning stolen snart också!

chokladtårta

Den:2011-07-30 Kl: 15:32:35 / Mina bilder / Kommentarer: 0
Bakade en chokladtårta igår!!!! Den består av 2 chokladbottnar som är så sjukt goda!! Tror aldrig jag gjort så goda kakor någon gång!! Sen är det massor av glasyr!!

Så sjukt god!



my room

Den:2011-07-28 Kl: 20:54:29 / Min vardag / Kommentarer: 0
re



Efter



Rummet är förståss inte klart än! Men här ser ni iallafall resultatet när det gäller väggarna :)
Vi ska till IKEA någon dag och då ska jag köpa några hyllor till väggen och så ska jag kolla efter något snyggt örngott till sängen och ett överkast. Behöver ju ett eftersom jag nu har snygga kuddar att lägga över :)
Sen ska även en stol in i rummet, men ska måla den först och sedan slipa den lite grann, kommer bli skit snyggt!

Nu ska jag fortsätta se på tv.
Peace out!

New things

Den:2011-07-28 Kl: 19:39:16 / Shopping / Kommentarer: 0
Väska - H&M 199 kr
Bh & trosor - H&M 129 kr + 79,50 kr
Trosor - Lindex Rea (2 för 1) 50 kr
Skor - Åkes skor 199 kr
Parfymer - Yves Rocher 49 kr/st

money money money

Den:2011-07-28 Kl: 08:43:52 / Min vardag / Kommentarer: 0
Nu har jag mina fina pengar på kortet! Men dock finns bara 1750 kr där eftersom 4000 kr skulle in på sparkonto och 1000 kr till mamma som betelat grejer till mig i förväg :)
Så idag ska jag köpa väskan! Tror inte det blir något mer för mig, men man vet aldrig. Sen ska syrran köpa 2 parfymer till mig i Norrköping. Dessa:

Vanilj & kokos

Nu ska jag käka frukost och se klart på TSLOTAT. Kanske hinner med PLL också innan jag måste dra ner mot stan.
Peace out!

there will be light some day

Den:2011-07-27 Kl: 21:30:59 / Min vardag / Kommentarer: 0
Idag har jag hunnit med rätt mycket!
Klockan halv 10 drog familjen till Rejmyre på marknad. Fick med mig ett flätat läderarmband och marknadsgodis :)
Sen har jag även varit på bio med Alice. Vi var på Harry Potter and the deathly hallows part 2 klockan 5. Redan sett den, men den var mycket bättre på bio!!
Sen har jag även fixat med min lön idag, så imorn kommer 6750 kr finnas på mitt konto!
OCH jag har beställt 2 stycken mister och en bodyscrub från Victorias Secret :)
OCH ÄNNU EN GREJ! Mamma köpte nya kuddar till mitt rum idag och nya gardiner. Så mitt nya tema på rummet (romantiskt) kommer nog bli skit snyggt! Hoppas även på att klockan ska komma snart :)
Bara en halv vägg kvar, sen är det klart!

Vi kommer åka till IKEA om någon dag och då ska jag leta efter ett nytt sängbord, spegel, hyllor och sängkläder :)

Imorn ska jag ner på stan vid halv 11 tillsammans med Alice. Så då ska jag köpa väskan och kolla på skor tror jag :)

Blev rätt rörigt nu, men skit samma ;)
Peace out!

tacotime

Den:2011-07-25 Kl: 19:11:12 / Min vardag / Kommentarer: 0
Vi kommer inte hinna börja med rummet idag, för nu ikväll kommer mormor hit och även Alice familj + min syssling Malin och äter tacos! Så vi får helt enkelt börja med rummet imorn!

Men jag har kommit en LÅNG bit på vägen med att rensa ut allt från rummet iallafall, det enda som är kvar att flytta på är den massiva garderoben som ska skjutas ut från väggen! Annars är allt utskjutet eller uttaget :)
Så imorn river vi ner tapeten och börjar måla! WOHO!

Nu ska jag längta efter mat.
Peace out!

soon there will be white

Den:2011-07-25 Kl: 15:21:01 / Min vardag / Kommentarer: 0
YES!
Mamma och pappa köpte vit färg när de var och handlade! Så kanske idag? Börjar jag röja undan grejer på rummet och skjuta det mot mitten :) Sen kanske jag kan börja måla åtminstone en vägg.

Så visar före och efter bilder senare i veckan då det är klart med möblering och väggarna är målade!

summer of 69

Den:2011-07-25 Kl: 12:34:41 / Min vardag / Kommentarer: 0
Kollade som sagt efter väskan idag, men den fanns inte i butik! Så skulle beställa den från nätet, men såg då hur stor den är.. 30*20 cm..... Det är ett A4-papper... 399 kr för en sådan liten väska?? Så jävla ovärt, så den skiter jag verkligen i! Ska ha en väska från H&M istället som ser ut såhär:
Den må vara senapsgul, men den är så otroligt snygg!

Kollade även på ett par skor inne på H&M i stan. Har kollat in dem på hemsidan, men mamma och jag insåg att ett par fejk mockaskor för 299 kr som ändå kommer pajja i regnet inte är värda att köpa.. De ser iallafall ut såhär:
Om de ändå kommer paja nästan direkt så är de inte värda den summan! Hade de däremot varit i fejkskinn hade jag köpt dem direkt!!

white

Den:2011-07-24 Kl: 18:43:33 / Min vardag / Kommentarer: 0
Tänkte även berätta att jag kanske ska måla om mitt rum! Ska bara se till att mamma går med på det!
Ska ha vita väggar och så ska jag försöka få ut rätt mycket möbler så det blir större ytor i rummet :) Skulle även kunna tänka mig att måla om vissa möbler vita för att få det ännu ljusare i rummet :) Vi får se vad mamma går med på bara, haha!

time of my life

Den:2011-07-24 Kl: 18:40:37 / Min vardag / Kommentarer: 0
Tja bloggen!
Idag har jag träffat Alice. Vi har typ kollat film, jag har bakat kladdkaka och hon käkat den. Vi har degat i sängen och lekt med Rambo och vi har snackat, massor!!
Vi ska även ses på onsdag! Då ska vi på bio och om jag får pengar då blir det kanske även en tripp till Stockholm?? Har så mycket pengar så jag kan åka överallt känns det som! (not..) Men eftersom jag har SJ prio poäng slipper jag betala för själva tågresan dit och kan istället lägga pengarna på annat :)

Vi snakade även om sparkonton hon och jag idag! Mita(hennes mamma) har sagt till Alice att lägga undan pengar till någon gång då hon kanske behöver dem, som i höst/vinter och jag kom på att mamma och jag snackat om samma sak! Så ska troligtvis lägga undan litegrann och sedan när jag fyller i September, om jag får pengar då så ska jag se till att lägga undan dem också.
Nästa år behöver jag t ex massor av pengar?? Ska först och främst på P&L nästa år, det har Alice och jag gjort en deal på som ingen av oss får banga ur från!!
Så åtminstonne 1000 kr till att börja med på sparkontot?? Ska ha med mig 3000 kr till Turkiet i Septmeber, så om jag tjänar 6750 kr så kan jag inte lägga in mycket mer om jag ska kunna köpa något för pengarna nu innan också!
Men detta blir nog jätte bra :)

Imorn ska även mamma och jag, tror syrran ska med också och hämta ut glasögon, då ska vi ner och kolla efter en väska till mig! Finns den inte i butik beställer vi den via nätet :)



Denna skönhet ska jag ha!

last freaking night

Den:2011-07-23 Kl: 23:24:45 / Mina bilder / Kommentarer: 0



Hade lite problem med uppladdningen när det kom till stokleken?? Men hellre olika storlkar på bilderna än inga bilder alls ;)
Hade iallafall en fucking grym kväll hos Julia även om Julia själv kanske inte tycker likadant.. Stört skönt folk (då de inte spåra eller var respektlösa..) och stört skön kväll!

Peace out!

klockur

Den:2011-07-22 Kl: 13:31:31 / Shopping / Kommentarer: 0
Den här finingen kommer komma hem till mig någon gång nästa vecka!

blixtar & dunder

Den:2011-07-22 Kl: 05:27:49 / Min vardag / Kommentarer: 0
Ligger i soffan i vardagsrummet med syrran och Rambo! Vi lyssnar på åskan ihop och om jag är glad att han inte är rädd för åska!!! Hade inte orkar med gnället ^^ Nu ska jag nog gå och lägga mig igen! Peace out!

Update from the Iphone

Den:2011-07-21 Kl: 20:43:40 / Min vardag / Kommentarer: 0
Uppdaterar för första gången på Iphonen! Känns grymt att ha denna fina sak i sin ägo nu :) Nu ska jag försöka fixa grejer med mappar, låtar m.m :) Peace out!

update;

Den:2011-07-21 Kl: 17:11:15 / Min vardag / Kommentarer: 0
MOBILEN ÄR I SÄKERT FÖRVAR HOS MIG NU!!!!!
Uppdaterar mer snart, nu ska jag vänta ut att den ska ladda :)

white n' yellow

Den:2011-07-21 Kl: 14:47:25 / Min vardag / Kommentarer: 0
Fick mitt silikonskal idag och ÄVEN brevet om att mobilen nu finns att hämta ut på Ica Nära :D
Men som sagt.. Kan inte hämta ut den förren på måndag :( Är så sjukt arg för att vi inte kan hämta ut den idag!! Men måste lära mig att ha tålamod, så antar att detta är ett bra tillfälle även om jag vill ha den nuuuu!! Någon som kan låna ut 500 kr?? Haha!

Nu ska jag fortsätta se på tv och hämta busen Rambo ♥

Nigellas kitchen

Den:2011-07-21 Kl: 13:10:03 / Min vardag / Kommentarer: 0
Godmorgon, typ.
Vaknade egentligen vid halv 10, men ligger fortfarande i soffan, så det känns fortfarande som morgon :)

Idag tänker jag inte göra någonting alls! Ska endast ligga i soffan och kolla på massor av hemsidor och serier ^^
Kanske hittar på någonting annat med, det märker vi :)

Imorn ska jag på fest på kvällen! Vet att det egentligen är förbannat dumt då jag opererade tån i måndags, men vill verkligen, så jag skiter i det! Dock kommer jag inte gå okring så mycket, utan kommer hålla mig på en och samma plats mest hela kvällen :) Kanske hittar mig en skön fotölj att bosätta mig i ;) Har många vänner där så kommer aldrig få tråkigt, haha :D Festen är hos en vän också, så jag vet att jag har några bosättningsplatser där :)

Nu ska jag fortsätta kolla på Nigellas kitchen. Peace out!

godnatt

Den:2011-07-20 Kl: 23:05:56 / Min vardag / Kommentarer: 0
Nu säger jag godnatt. Godnatt!
tjatigt, jag vet.

kollage

Den:2011-07-20 Kl: 11:30:28 / Erika tipsar / Kommentarer: 0

silver nails and a blue/white striped shirt

Den:2011-07-20 Kl: 10:57:17 / Min vardag / Kommentarer: 0
Godmorgon!
Idag ska jag träffa Alice! Hon kommer hit någon gång senare, så måste vänta ut ett sms om ankomst från henne inom några timmar :)

Vad kan jag mer skriva om?? Jag har börjat kolla över vad jag ska köpa för min lön och har kommit fram till massor av prylar! Men ni får såklart vänta tills allt är köpt och jag visar upp det här ;)

Har även fått veta vilken dag vi kan hämta ut min kära Iphone! Det blir DIREKT på måndags morgonen har jag bestämt! Tänker inte vänta till typ 16 på eftermiddagen för att hämta den, utan det ska bli direkt när jag vaknat!
Men nu skiter jag i att fortsätta skriva.. Kanske slänger in ett kollage bara för att få in en bild?? We'll see!

Peace out!

update: Iphone 4 skal

Den:2011-07-19 Kl: 17:44:32 / Shopping / Kommentarer: 0
Beställde precis en gul silikon ram! Vill inte att samma misstag ska hända mig som hände Alice :( Så beställde silikonramen nu så jag har den när jag får mobilen :)

Kommer bli sjukt snyggt!



Iphone 4 skal

Den:2011-07-19 Kl: 16:37:39 / Shopping / Kommentarer: 0
Har kollat på Iphone-skal flera gånger och har fastat för 3 olika sorter! Så ska se till att beställa några innan mobilen kommer nästa vecka :)
Dessa hade jag tänkt mig:

Jag ska köpa ett gult, blått och ett rött :)

Glitter skal i silver och guld!

Detta skal ska jag ha i blått, gult och vitt.

Men kommer inte beställa allt på en gång! Utan tar nog ett av varje första gången :) Så jag kan byta lite grann ^^

Tisdag

Den:2011-07-19 Kl: 12:44:12 / Min vardag / Kommentarer: 0
Ändrat om en hel del här på bloggen nu!
Blev lite sugen på det när jag igår gjorde om en annans design :) Så nu är min ny och fräsch! Men ska fixa lite till, men det är mest småsaker.

Idag har jag och kommer inte göra någonting! Jag kommer endast ligga i soffan och lata mig! För varje gång jag går så kommer det bara blod.. Så det är lika bra att bara ligga still :)

Imorn däremot, då ska jag träffa Alice ♥ Så då kanske jag kan röra på mig något mer än idag iallafall! Men lär sitta still mycket ändå :)

Nu ska jag fortsätta med mitt.
Peace out!

opererad

Den:2011-07-18 Kl: 14:58:11 / Min vardag / Kommentarer: 0
Det är skit väder, jag har operetats och jag är sugen på choklad!

Kom nyss hem från Vårdcentralen! Operationen gick riktigt bra, inte alls så farligt som jag trott!
Fick 6 stygn i tån! 3 på var sida :) Så nästa fredag ska jag på återbesök och ta bort stygnen. Och om någon vecka om andra tån inte läkt, då ska jag tillbaka dit och fika den med :)

Nu ska jag alldeles strax börja fixa med lite bloggdesigner, har ändå inget bättre för mig nu när jag ligger i soffan ^^
Peace out!



Doktorn frågade om jag ville se när han sytt färdigt, men det ville jag inte! Så när jag ska byta bandage så får jag se hur det ser ut :) Hoppas det blir bra!!

tomorrow

Den:2011-07-17 Kl: 12:41:41 / Min vardag / Kommentarer: 0
Idag lär jag endast ta det lugnt, om jag inte hör av mig till någon lite senare :) Funderar även på att baka någonting senare då jag är sjukt sugen på något! Så vi får se :)

Imorn... Då jäklar!

Kommer ni ihåg den bilden?? Rätt så gammal faktiskt och ÄNNU har det inte läkt! Utan det har blivit likadant på andra tån.. Så imorn ska jag operera mina tår!!! De ska skära, klippa och sy i mina stackars tår...
Ska ha med mig fullladdad mobil, hörlurar, tidning och där ska jag nog be om en skärm så jag slipper se när de skär och sånt! För jag kommer vara vaken, så vill inte riskera att råka kolla, haha!

Så imorn uppdaterar jag hur ont jag har från skala 1-10! Och berättar hur det gått :)
Jag undrar nog mest hur jag kommer kunna gå därifrån?? Pappa säger att det bara är att gå, men vafan... Om de ska sy i tårna kan jag ju inte belasta hela min vikt på dem när jag går!
MEn vi märker hur det kommer gå antar jag :) Ska iallafall vara fullt laddad med grejer när jag kommer dit, haha! Är sjukt nervös...

Nu ska jag nog klä på mig, så vi får se om jag uppdaterar mer sen. Troligtvis inte, haha!
Peace out!

lördag

Den:2011-07-16 Kl: 12:04:03 / Min vardag / Kommentarer: 0
Imorse vaknade jag av att syrran satte ner Rambo i sängen.. Snacka om att han blev helt galen! Rackaren hoppade efter mig..... Haha!
Idag har jag ingenting inplanerat under dagen, men ikväll är vi bjudna till familjen Lindh för att käka :)

Så idag får vi se vad jag roar mig med under dagen. Kanske provar att ta Rambo på en lite längre promenad?

Imorn har jag heller ingenting inbokat, så vi får se vad jag gör då! Men på måndag har jag något iallafall!
På måndag ska jag opereras, typ! Kanske säger senare i veckan vad jag gjort, men än så länge skippar jag den informationen :)

Nu ska jag kolla på PLL som jag missade i onsdags.
Peace out!

Göteborg

Den:2011-07-14 Kl: 22:16:36 / Shopping / Kommentarer: 0
Vi började Göteborgs resan med en tripp i Nordstan, eftersom vi kom dit runt halv 12 och incheckningen inte var förren 14 :) Vi kollade i lite butiker, så vi hittade grejer vi kunde köpa andra dagen! Sen drog vi till en restaurang och käkade.
Runt 13 tiden drog vi oss mot Scendic Crown för att kolla om vi fick checka in och det fick vi!
Så när vi kollat in vårat super snygga rum drog vi oss mot Liseberg! Vi stannade mellan 14-23!! Vi han åka över 15 åk och vi käkade på Burger King och tog varsin sockervadd, dock var min MYCKET större än bäde Alice och Julias, haha! Fett!

Andra dagen (idag) drog vi runt halv 12 mot Nordstan för att shoppa! Alla fick med sig minst 4 påsar, så vi hittade en hel del!
Detta fick jag med mig hem:

Cubus
Beyond Retro
Bik Bok
Vero Moda x 2
Skit dålig bild på byxorna ser jag, men ni lär se de senare på någon bild :)
Tog med min gamla digitala, systemen var urladdad..


Jag har haft det så sjukt bra i Göteborg! Så om någon vecka kanske vi drar till Stockholm och shoppar bara för att få komma iväg igen :)
Nu ska jag strax sova, hörs!

home

Den:2011-07-14 Kl: 20:55:39 / Min vardag / Kommentarer: 0
Hemkommen!
Kom hem strax efter 19, så har varit hemma ett tag! Och på den här lilla stunden har det hänt stora grejer!
Jag har varit ute och GÅTT med KOPPEL på Rambo!!! Shit, det är första gången han gått självmant med mig utonhus! Detta är stort ska ni veta! :D
Sen har jag beställt en vit Iphone 4 nu! Så den kommer nästa vecka, men vi kan tyvärr inte hämta ut den förren veckan efter :P SICK! Så kommer dessvärre få ett nytt nummer, men mina vänner får tag på det på ett eller annat sätt ändå tror jag nog :)

Tänkte göra ett inlägg om Göteborg alldeles strax! Ska bara ta bilder på kläderna, så jag kan lägga upp dem :)
Peace out!

mot Göteborg

Den:2011-07-13 Kl: 08:12:18 / Min vardag / Kommentarer: 0
Då drar vi mot Göteborg!
Hörs imorn! Och bilder kommer då, promise!

tisdag

Den:2011-07-12 Kl: 17:42:54 / Min vardag / Kommentarer: 0
Tja bloggen!
Idag har jag endast kollat film, packat och gosat med Rambo :) Ska efter middagen även ta en dusch.
Sen runt 19 tiden så kommer Julia hit för att snacka lite om morgondagen, för som sagt, vi åker ju till Göteborg då ;)

Imorn klockan 9.06 går tåget till Göteborg för mig, Julia och Alice! :D Och vid 14 så får vi checka in på Scandic och direkt efter det drar vi till Liseberg!

Nu har pappa ropat på mig ett x antal gånger och varje gång kallar han mig kontiga saker som klena unge... Haha! ♥
Så nu ska jag käka.
Peace out!

Måndag 11 Juli 2011

Den:2011-07-11 Kl: 10:23:40 / Min vardag / Kommentarer: 0
Godmorgon!
Sitter just nu i sängen och har MTV igång på tv:n. Älskar MTV på mornarna eftersom de endast kör musik då :) Hatar eftermiddagarna då det inte är någon musik alls istället... Så man får ta vara på det man får :)

Idag kommer Alice hit någon gång? Vet faktiskt inte när, vet bara att hon kommer ♥
Igår kom hon som sagt lite spontant på kvällen som hon skrev i det tidigare inlägget. Hon kom med massor av gofika! Så vi satt ute i trädgården på en filt med Rambo som sprang omkring lite grann :)

Nu ska jag fixa frukost.
Peace out!

kvääällsfika

Den:2011-07-10 Kl: 22:16:49 / Min vardag / Kommentarer: 0
Hej Alice här!
Tog mig tillfället att slänga in ett inlägg på min fina vän Erikas blogg. Kan berätta vad jag har gjort idag eftersom att Erika aldrig uppdaterar. Imorse vaknade jag upp här hemma hos Erika, vi käkade lite frukost och leke med Rambo. Vid två tiden cyklade jag hem och tog en dusch och slog mig ner vid min data. Runt kvart över åtta blev jag rastlös så jag tog min cykel och körde mot specce, inhandlade lite cola och munkar. Körde efter det direkt hem till Erika på en spontan picknik ute i trädgården. Mysigt som alltid!
Du får vara beredd på flera spontan besök av mig i famtiden Erika :))
Snart ska nog erika sova för hon är så himla tråkig. Själv är jag hur pigg som helst så jag ska försöka få ut henne på lite äventyr snart så vi kan fördröja tiden. Längtar som satan till Göteborg!
Allt för mig denna gång. Ha de!

the edge of glory

Den:2011-07-08 Kl: 22:37:49 / Min vardag / Kommentarer: 0
Tja bloggen!
Idag har jag och pappa varit till Djurkliniken och vaccinerat Rambo! Gick jätte bra :) Sen tog vi även en sväng förbi Växthuset och hämtade en blomma!
Annars har jag sovit och nu på kvällen drog jag och mamma till Alice och lämnade en blomma och lilla Rambo fick följa med.
Den här gången fick han sitta i knät, bara för att påväg till Djurkliniken så skrek han sjukt mycket, så när han fick sitta i mitt knä la han sig ner direkt och var jätte lugn ♥

Imorn vet jag inte vad som händer på dagen. Men på kvällen kommer familjen Lindh hit och käkar grillat!

Tänkte även berätta:
Nästa vecka beställer jag ny mobil troligtvis! I veckan har mamma och jag snackat om vilken mobil jag vill ha, då jag kan köpa ny i Augusti :) Under en lång tid har jag siktat mot en Iphone 4 (jag vet, jag har fallit för grupptrycket..) Tror jag velat ha en sen någon gång i början av året?
Men jag följer inte tränden, jag ska ha en vit!
Så i veckan blir en vit Iphone 4 troligtvis beställd! :D





Fml.....
Glömde bort att jag ska träffa Alice imorn under dagen, haha! Hon blev arg på mig för jag glömt det :( Fuck.
SÅ NU VET NI! Imorn till klockan halv 5 så är jag med Alice.
Peace out!

earthquake

Den:2011-07-07 Kl: 16:24:08 / Min vardag / Kommentarer: 0
Idag har jag inte gjort ett piss! Har endast kollat på film och varit ute på gården med Rambo.
Ikväll däremot ska jag ut :) Ska till Stadsparken och kolla på Be the one. Det är en talangjakt typ där man kan vinna ett skivkontrakt till en singel :) Efter det drar Alice och jag till Djulö för att köra på ett kvällsdopp. Tog faktiskt mitt allra första dopp igårkväll tillsammans med henne och Julia! Och tusan så skönt det är i vattnet!!

Nu ska jag alldeles strax börja fixa mig lite grann för att sedan runt halv 6 dra mig mot Stadsparken :)
Hörs!

nytt

Den:2011-07-04 Kl: 18:24:07 / Shopping / Kommentarer: 1
Jag, Emma och syrran drog till en pysselbutik i staden för ett x antal timmar sedan. Vi fick med oss massor av roligheter (smyckesdelar), så hela eftermiddagen har gått åt till att knåpa ihop olika smycken!
Dessa är mina nya skönheter:
fotlänk
armband
örhänge
halsband (ser dock väldigt stört ut på bilden.. MYCKET snyggare irl)

Gjorde även ett likadant armband till mamma ♥

välkommen in

Den:2011-07-03 Kl: 12:29:32 / Min vardag / Kommentarer: 0
Igår hade vi som sagt besök av familjen Lindh. Först var bara Emma och Mia här, men runt 20-21 tiden så kom även Robin och Jarkko som kom direkt från Båstad.
Hade det riktigt trevligt! Det enda jobbiga var nog natten.. Rambo var som sagt ensam för första gången och tusan vad han yla!
Tog in honom på mitt rum runt halv 12-12 för han stod och yla och gnällde, så sen blev det tyst på honom :) Fram till 3 då han behövde gå ut, haha!
Sen vid halv 7 började ylandet på nytt igen då han tydligen insåg att han var helt ensam igen :( Men annars har natten gått jätte bra! Han har sovit i stort sett hela natten ♥

Idag har jag, syrran och Sara kollat på Aliens (andra filmen) och igår kollade vi på Alien (första). Och så har vi såklart gosat med Rambo :)

Nu ska jag hitta på något annat att göra, så hörs!

Rambo ♥

Den:2011-07-02 Kl: 22:55:03 / Min vardag / Kommentarer: 0
Nu är Rambo ensam hemma hos oss. Familjen Lindh var här och käkade nu på kvällen och så tog de med sig Diesel hem.
Så nu ska vi se hur min älskling klarar av sin första natt som ensamhund ♥

Sen så har Emma Lindh och jag sagt att vi ska gå valpkurs ihop med våra hundar! Så antar att de kommer snacka med kursledaren om att vi vill börja, så får de höra av sig till oss senare :) Kommer nog bli skit roligt att göra något sådant!

Men nu ska jag strax sova, så ha en grym fortsättning på lördagsnatten.
Hörs!

new in

Den:2011-07-02 Kl: 15:47:52 / Shopping / Kommentarer: 0


Skulle inte spendera en krona egentligen, men dålig som jag är så kunde jag inte hålla mig när jag såg REA borden för smink, haha!
Men har massor kvar till Göteborg iallafall :) Har 11 hundralappar i plånboken, en femtiolapp och en tjuga bara för syrran fick låna lite :) Så ska få tillbaka det sen. Sen har jag nästan 400 kr på kortet också, så nog ska jag klara mig ;) Är så sjukt pepp på att dra till Göteborg just nu så det är inte klokt!!

clothes

Den:2011-07-01 Kl: 22:13:16 / Shopping / Kommentarer: 0

flowers

Den:2011-07-01 Kl: 17:21:50 / Min vardag / Kommentarer: 0
Sista dagen på sommarjobbet idag och det känns skit tråkigt!
Hade kunnat stanna där mycket längre, men eftersom jag sökte via kommunen så får jag bara jobba 3 veckor/90 timmar.. Men ska se till att jag får komma tillbaka nästa år, så ska ringa cheferna och säga att jag är sugen på att komma tillbaka :)

Fick göra en liten skapelse idag som jag fick ta med mig hem. Den blev sjukt snygg! Fick även med mig ett tio-tal sommarblommor som jag tänkt plantera ute senare och sedan några taklökar som kommer bli sjukt snygga när de blommar!


Imorn så ska jag åka ut till Flen för att spendera natten hemma hos Fanny. Aldrig varit där tidigare, så kommer bli sjukt roligt :) Så ska köpa lite grejer imorn som jag kan ta med!



RSS 2.0