WOHOO!

Den:2010-03-31 Kl: 18:24:09 / Min vardag / Kommentarer: 0
Man kan inte bli mer glad än vad jag är just nu! Sitter och ler HELA tiden! :D Imorn får ni reda på varför! Gud! Jag längtar massamassa!

Hemma :)

Den:2010-03-31 Kl: 14:58:36 / Min vardag / Kommentarer: 0
Nu är jag hemma ifrån skolan :) Sjukt skön dag verkligen! började med slöjd 08:50 och jag blev nästan klar med min t-shirt :D Syr liksom kläder i skolan, hah! Vill inte ha något jäkla mojje eller så, så gör bara en vanlig vit bas t-shirt :) Lär säkert slänga den sen eller sova i? Haha, om den passar, hahah! Sen var det engelska och vi kollade klart på Shakespears in love :) Riktigt bra film faktiskt! Sevärd helt klart :) Sen var det lunch och sen friskvård, bara en halv lektion dock och vi satt ändå bara i mediateket :) Skit skönt! Och sen hade vi sv/so som var ganska skön den med :) Vi var halv klass för att en del inte var där och en del var sjuka :) Skit skönt! Påvägen hem från skolan stannade jag till vid Ica Nära och köpte på mig massa godis :) Kostar fan bara 4:- hg! Grymt! :D Så man måste ju passa på ;) Men nu är klockan tre och om fem minuter börjar Ghost Whisper, vilket jag måste se! Så nu ska jag gå fram 3? steg och sätta på tv:n och sen gå tillbaka de 3 stegen till sängen och lägga mig och kolla på det och mumsa på godis! Så ha en underbar fortsatt onsdag! Och juste! Ikväll är det sista delen av CSI trilogin :) Sjukt kul! Och jag märker att jag använt sjukt, grymt och skönt väädligt många gånger, haha! :) PUSS!

Hatar den här reklamen!!

Den:2010-03-30 Kl: 22:18:00 / Min vardag / Kommentarer: 0
Helvette vad jag är arg på Innocents reklam! Den är så sjukt irriterande och bara allmänt störande! Liksom hur töntiga får reklamfilmer bli!? Tssnej, inga trädgårdstomtar!! HATA HATA HATA!!


-

Den:2010-03-30 Kl: 20:41:39 / Mina bilder / Kommentarer: 0

Jag älskar att våren har börjat komma! Jag kan använda strumpbyxor utan att fryga, har t o m börjat använda en tunnare jacka och idag hade jag klackskor! Och det har jag INTE om det är kallt! :o Och det bästa är ju ändå min lilla fjäril jag såg idag, heh! :D Så sjukt underbart härligt att se den, för direkt kändes det att, nu är det vår! Men nu är det fortfarande en bit kvar till den årstiden man verkligen längtar till, haha! SOMMAREN! Hoppas verkligen att det inte bara blir massa skit väder, regn hit och dit hela tiden.. Det orkar jag INTE med, det ska vara sol och endast sol! Så man kan bli lite snyggt brun ;) Det är nog det bästa med sommaren, haha! Okej då, jag erkänner, jag älskar även att ligga på stranden och spana in snygga kroppar, HAHA! Men vem gör inte det? ^^ Finns lite snygga filurer här och där i lilla Katrineholm faktiskt :) Men jag börjar få lite ångest! Jag vill ha navelpiercing, men får inte, jag vill ha tatuering, men har inte råd? Jag som ville ha något nytt och snyggt till sommaren börjar :( Men tydligen blir det inte så :( Men nu ska jag gå ut och fixa ihop något gott och sen blir det CSI och Cougar town! :D Woho!




bild tagen av mig :)


Piggelin = MUMS!

Den:2010-03-30 Kl: 16:57:40 / Min vardag / Kommentarer: 0
Hejsan hejsan :) Kom nyss hem från gymmet, skit skönt faktiskt! Låg typ och sov innan, men nu är jag lite piggare, fast lägger jag mig ner så somnar jag nog, hahah! Men idag så har det varit en normal slö tisdag :) En lektion, skit lång rast och sen två korta lektioner :) Blir inte bättre! Och jag fick mig även en piggelin, som gjorde min dag ännu bättre! :D Dock blev jag utstirrad av 3 idioter, HAHAH! Eller inte, nej :D Inte en an dem iallafall ;) Haha! En kände jag inte, en är en klasskompis och den andra en bästa vän :D Så ni kan ju gissa vem som inte var en idiot? ;) Haha! FRÄMLINGEN!! :D Eller inte..! Haha! Gud! Min humor är så dåålig!! Ahmen iallafall, solen skiner och jag såg min första fjäril idag! :D Ge mig fler vårtecken, snälla! Wohoo! Ikväll blir det andra avsnitter att CSI trillogin (heter det så?) som är alla tre serierna, Miami, NY och LA :D GRYMT!! Sen blir det Cougar town :))) Massa skoj det med! Men nu orkar jag inte skriva mer, mina armar börjar värka lite, hahah! Kör man för första gången med hantlar och sen massa andra grejer för arm musklerna blir det såhär..! Och tänk er hur min morgondag kommer bli :( Usch! Någon måste ta hand om mig, hah! ;) Men nu ska jag luta mig bakåt och njuta av solen och min sköna säng! :D PUSS!

Dagens:

Den:2010-03-30 Kl: 08:41:02 / Mina bilder / Kommentarer: 1

Haha! fan vad framåt lutad jag var idag då! HAHAH!!

Hellå Hellå Hellå

Den:2010-03-30 Kl: 08:10:19 / Min vardag / Kommentarer: 0
Duschade för drygt en timme sen, gjorde verkligen susen! Haha! Gud vad trött jag var efter att ha varit uppe till ett? Haha! Jobbigt.. Men roligt :) Nu har jag hunnit fixa mig också :D Ska bara fixa håret nu, har bara hunnit fixa med Paul Mitchell - volum spray än så länge :) Så nu ska det i lite hårspray också, heh! :) Men innan, eller nu rättare sagt, ska jag käka upp min macka :) MUMS! Min mage kräver att få lite mer av den just nu ;) Haha! Efter skolan idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktiskt? Antingen tar jag en sväng ner på stan och inskaffar en liten pryl, dvs om jag har råd, har typ 30 just nu, men ska få 40 av Helena snart :) AAH! *hostatack!* Hahahaha! Gud, mina ögon får tårar, hahah! Alltså fan vad random jag är när jag skriver, haha! :D Kommer lite hejvilda saker då och då när jag skriver :) Men det gillar vi! Men nu ska jag mumsa klart på min góa macka :)) PUSS!


VAKEN!

Den:2010-03-30 Kl: 00:02:09 / Min vardag / Kommentarer: 0
Haha, FAN vad skönt det är med sovmorgon! Enda till 09:50! :D Så sjukt skönt alltså! Så då kan man göra som jag, hehe, vara uppe till över midnatt, hihih! :) Men har man trevligt sällskap så har man :D

Jag vill ha den nuu!

Den:2010-03-29 Kl: 22:06:09 / Shopping / Kommentarer: 0
Jag vill ha min beställning från h&m nu! :( Vill ha nya kläder, haha! Har tröttnat helt på de jag har!


ny header

Den:2010-03-29 Kl: 19:57:00 / Mina bloggdesigner / Kommentarer: 0
Den får duga! Har haft liiite problem med att välja, haha! Har en med mindre skärpa och sen den jag har nu, men den med mindre ser as lam ut! Den här väcker mer liv, men det blir kanske för mycket? ÅÅH! Den får duag sålänge! Tills jag får en ny, bättre bild :)

the eagerly awaited tomorrow

Den:2010-03-29 Kl: 19:12:13 / Mina bilder / Kommentarer: 0
Jag har det hellre såhär än att inte ha det alls! ♥


lägg märke till min mojje arm, hohahihe! :)

Hey, soul sister

Den:2010-03-29 Kl: 16:39:26 / Min vardag / Kommentarer: 1

Hejsan hejsan! Nu har jag tryckt i mig en cupcake, mums! Så nu ska jag kanske kolla på tv lite grann, sen måste jag plugga Fysik! Sen ikväll blir det CSI :) Massa bra de alltså! ;)

Idag efter skolan var det möte för oss dansare till musikalen och vi fick reda på låtarna, så nu har vi börjar få vår vilja igenom, så nu ska vi hela vägen, hahah! ;) Jag tänker inte ge mig med mina åsikter!


I'm to strong!

Den:2010-03-29 Kl: 07:36:35 / Min vardag / Kommentarer: 0
Nej, jag tänker inte ta en paus! Det är bara mesigt att göra! Vafan, allt händer av en anledning, så varför ska jag behöva stänga av saker för jag mår dåligt? Nej, det är mesigt, iallafall enligt mig :) Hoho! Idag är jag på mycket bättre humör än igår, vi får se hur jag klarar dagen bara :) Vill inte behöva på panik eller något, men det tror jag väl ändå inte :) Sen har jag musikprov, och jag undrar lite grann över hur det kommer gå, haha! Tänk om allt inom musik bara försvunnit ur min skalle? Tänk om jag är sämst? Men det tror jag inte :) Musik brukar vara min grej, bland annat :) Men nu ska jag snabbt äta upp mina flingor, borsta tänderna och sen dra och möta Julia, PUSS!

I'm used to this..

Den:2010-03-28 Kl: 22:14:10 / Min vardag / Kommentarer: 0
Har nyss kollat klart på Benjamin Buttons otroliga liv, eller vad den heter så nu ska väl jag ta och sova antar jag. Imorn har jag musikprov och jag är ju ganska bra på den biten, så tror nog det ska gå bra, annars finns det inte mycket mer att berätta. Godnatt.

Kanske tar en liten paus med bloggandet, för mycket som hänt just nu, så vet inte om jag orkar. Men det märker vi imorn antar jag.

Cupcakes

Den:2010-03-28 Kl: 15:14:02 / Mina bilder / Kommentarer: 0
Blev ganska lyckade faktiskt :D





Den med geléhallonet är tillägnad till en :)) Hoho!

Cupcakes bak!

Den:2010-03-28 Kl: 14:12:38 / Min vardag / Kommentarer: 0
Nu har jag tagit ut muffinsen ur ugnen, så nu ska de bara svalna :D IOch frostingen är klar, blev röd, grön och brun :)) Den var ju gul från början, så ville inte ha i gul karamellfärg, haha! Sen blir det massa pyssel med grejer på :D Tror det här kan bli riktigt lyckat faktiskt! :D Men det märker vi sen, så kolla in om en timme eller så igen så ska jag nog ha laggt upp lite fina bilder på cupcakesen :D

Hur grym som helst!

Den:2010-03-28 Kl: 12:31:48 / Musik/video / Kommentarer: 0
Dagens låt:

Sommartid!! :D:D

Den:2010-03-28 Kl: 10:10:38 / Min vardag / Kommentarer: 0

Godmorgon! Idag är en underbar dag, vet ni varför? FÖR MAN FLYTTAR FRAM TILL SOMMARTID! :D Woho! Idag ska jag plugga och baka cupcakes :D Självklart blir det bilder och en sak till, självklart blir de grymt snygga OCH goda! ;) För jag är ju GRYM på allt inom bakning :) Jag borde bli bagare, HAHA! Eller inte. Men iallafall, nu ska lilla jag fixa frukost, för det kurrar i min mage :) Så vi hörs i nästa inlägg, PUSS!


Jäkel! :D

Den:2010-03-27 Kl: 22:41:53 / Erika tipsar / Kommentarer: 0

Haha, Stefan tipsade mig om en serie som han tycker är bra och vet ni vad! Nu har även jag fastnat för den -.- En till serie på min STORA hög! Haha! Jag har ingen aning om hur många serier jag följer :o Borde fan börja räkna ihop allihopp. Skulle nog bli ett tjugotal, haha! :) Serien han tipsade om heter iallafall Flashforward :D
Klicka HÄR för att börja kolla :)


KLAAAAAAR!!!

Den:2010-03-27 Kl: 17:47:31 / / Kommentarer: 1

dålig kvalité men skit samma!! :D

Nuuuuuuuu!

Den:2010-03-27 Kl: 17:12:04 / Min vardag / Kommentarer: 0
Kika in igen om ca 20-30 minuter så ska ni få se min lilla överraskning! :D:D hihihihihih

Hehe, rösta på mitt bidrag!!

Den:2010-03-27 Kl: 16:24:27 / Shopping / Kommentarer: 1
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Wohoo

Den:2010-03-27 Kl: 15:47:26 / Min vardag / Kommentarer: 0
Jag tog tag i pluggandet för ett tag sedan och hann läsa igenom allt och skriva ner det viktigaste, men när jag började läsa om allt somnade jag, haha! Så går det när man vaknar halv nio och ligger och pluggar på eftermiddagen (: Haha! Fast nu måste jag vakna till, för snart kommer mamma hem och då händer det! :D

Äntligeen!

Den:2010-03-27 Kl: 13:30:58 / Min vardag / Kommentarer: 1
Äntligen har Vampire Diaries börjat igen! :D:D


klicka på bilden för att komma till det nyaste avsnittet! :)

Lääängtar!

Den:2010-03-27 Kl: 11:38:45 / Musik/video / Kommentarer: 0
Nu är jag hemma :) Troligtvis blir det att dra till gymmet imorn med med pappa :) Sen ska han och jag åka iväg och inskaffa lite grejer och även kolla efter hörlurar till mig :) Måste verkligen ha ett par! Eftersom en del av mina har försvunnit, haha! Så jag har inga :( Och måste ha ett par när jag tränar OCH när vi ska till Åland om ca en månad :) Så vi ska leta upp ett par, hihi! Och så måste jag plugga lite innan mamma kommer hem också, för sen händer deeet! Är så uppspelt! Har längtat efter den här dagen hur länge som helst! :)) Så hoppas verkligen det blir bra! :D

Dagens låt:

Today is the day

Den:2010-03-27 Kl: 08:43:14 / Min vardag / Kommentarer: 1
Godmorgon........... Pappa var inne och väckte mig för 20 minuter sen.. Fan! Ska åka och träna med honom snart, så är tvungen att gå upp nu, KÄNN MIT LIDANDE! Idag vet jag inte riktigt vad som händer, förutom att, i eftermiddag händer det!!! Och ni BORDE fatta vad jag menar ;) Haha! Eller om ni inte gör, så kommer ni få veta senare idag :) Måste även plugga.. Usch! Men måste man, så måste man.. Men nu ska jag gå upp och hämta lite frukost, sen drar vi iväg :) Så ni som inte är vakna än, SOV GOTT! Och ni som är vakna, SYND FÖR ER! :D

Filmen:

Den:2010-03-26 Kl: 21:16:24 / Min vardag / Kommentarer: 0
Åååh! Så sjukt underbar! Gud, just nu rinner tårarna alltså! Slutet är så sjukt sorgligt! Filmen utspelar sig 2001 och var till en början väldigt lång tråkig, man trodde det gått väldigt långt på filmen, men det visade sig gått 20 min kanske? Men i mitten började allt, det blev mer och mer drama och filmen blev bättre och bättre! Killen (kommer inte ihåg hans namn), Robert Pattinson, spelar iallafall killen, filmen handlar om honom och under filmens gång råkar han illa ut väldigt många gånger, han och hans pappa bråkar enormt mycket, de nästan hatar varandra och hans lillasyster blir mobbad, riktigt illa också. Både han och systern tror att deras pappa inte älskar dem, men i slutet visar det sig att de båda haft helt fel. Han bryr sig mer än de kunnat ana, bara det att han aldrig haft någon tid och när de väl förlåtit honom i slutet och killen (haha) ska möta upp pappas på hans kontor, som är i själva World Trade Center och alla vet ju vad som hände den 11 September..? Filmen hade precis blivit underbar och den kunde haft ett hur bra slut som helst, men eftersom filmen ändå heter Remember me, så hade syrran och jag funderar på vad som var anledningen till det namnet, och nu kom det.. Där står han, mitt i WTC 11 September 2001 när två flygplan krashar in i båda tornen.. Och tårarna började rinna direkt när man förstod.. Det var så sjukt hemst slut.. Men filmen, den måste ses, av exakt alla!


samma bild igen, jag vet, men skit samma!

Remember me

Den:2010-03-26 Kl: 19:00:29 / Min vardag / Kommentarer: 0
Nu ska jag dra in till syrran och så ska vi kolla på "Remember me" :D Har inte så stora förväntningar om den, men den kanske är bättre än den verkar :) Så skriver vad jag tyckte senare, PUSS!
Finns på mobilen (:


Dagens bild :)

Den:2010-03-26 Kl: 17:58:32 / Mina bilder / Kommentarer: 1
Klaga inte på bilden! De blir inte alltid så bra, haha! Men den duger helt klart :) Så noga är det inte med utseende, hahah!


kiss me quick, but make it last

Den:2010-03-26 Kl: 17:56:59 / Musik/video / Kommentarer: 0
 Dagens låt!


Don't forget

Den:2010-03-26 Kl: 16:15:03 / Min vardag / Kommentarer: 1
Nu har jag kollat på Ghost whisper :) Alltid lika bra, hehe! Tallås musikal då. Den var riktigt usel, haha! Det enda som var bra var Freddi som spelade Kissie ;) Sen Daniel som dansade, så sjukt grym han är! Men det visste jag ju redan, haha! Sen Erika, hon sjöng massamassa fint! :* Och sen Maggis, underbar, helt underbar, haha! OCH PATTDANSEN! Den var så grymt ful och blev så sjukt rolig, hahah! Gud vad fult det var :D Haha! Fast Söders kommer äga den ganska mycket, även om Söders lär va dålig ;) Haha! Sen efter skolan drog jag till Nautilus och träna, var ju ändå på Duve så kunde lika gärna passa på :) Och nu sitter jag här, haha! Ska strax lägga in bilderna från imorse, så uppdaterar snart! PUSS!

Freeeeeedag!

Den:2010-03-26 Kl: 07:38:09 / Min vardag / Kommentarer: 0
Äntligen! :D Imorn blir det sovmorgon, wohoo! Men iallafall, ska snart dra iväg och möta Helena, för Julia ska inte till skolan idag :( Sen vid 09:50? Tror jag ska vi på Tallås musikal :) Så vi får se hur den är ;) Jag vet iallafall att den kommer vara grym när det gäller sjungandet, för min söta Erika sjunger solo :D Det är det bästa med musikalen, hehe! :* Men nu måste jag dra igen :) Så vi hörs efter skolan, ska på idrotten till duve och bada, så tar gymmet direkt efter också :) Så vi hörs efter, PUSS!

Erika tipsar:

Den:2010-03-25 Kl: 20:58:14 / Erika tipsar / Kommentarer: 0


Mamma är underbar! Har bett henne att hon ska köpa Special K - strawberry and dark chocolate när de fick pengar och de hade det nu! :) Och eftersom jag har hur ont i magen som helst och känner mig helt slutkörd, så kände jag att en skål med nyttiga flingor och jordgubbar/mörk choklad skulle sitta fint! Vilket det även gjorde :) Dock fick jag inga mörk choklad bitar, men jordgubbarna gjorde susen bara det! Det var underbart gott! Luftigt skummiga och otroligt söta men samtidigt sura och fullkorns flingor (tror jag det är?) var helt underbart! Mums! Så är du en riktig gottare med massa skit och onödigt sockerbehov, prova det här! Det därmpar och du kommer garanterat känna dig mycket nyttigare!

värre än värst..

Den:2010-03-25 Kl: 20:06:08 / Min vardag / Kommentarer: 0
Usch! Har fått as ont i magen :( Brukade få den här sortens ont hela tiden förut, men har inte haft det på hela det här året.. Trodde det försvunnit, men nu kom det igen :'( Det känns som allt bara brister och massa massa knivar huggs rakt in i magen.. Jag kan få som panikångest på grund av den och ibland är det så illa att jag inte ens kan röra mig :( Men nu vet jag iallafall vad det är som orsakar detta, Mcdonalds mat, haha! Det är skumt, jag vet! Men varje gång jag ätit det så tar det en halvtimme, högst! Sen kommer smärtan.. Flera av mina vänner har varit med om den när de antingen vart med mig eller ska vara med mig.. Har varit tvungen att avboka massor på grund att denna smärta :( Så ni som ibland klagar på magsmärtor som varar kanske 5 min, HÅLL KÄFTEN! Prova på min smärta en gång så ska du se hur jävla illa det kan vara för vissa!

Hemma :)

Den:2010-03-25 Kl: 17:26:06 / Min vardag / Kommentarer: 0
Sådär ja! Nu är jag hemma från en fullpackad dag :) Började som vanligt imorse vid 08:10 och slutade 15:20 vilket är grymt jobbigt! Vid 10:10 så började skolbion :) Filmen hette Prinsessa och den var så sjukt bra! Okej, dåligt att den var svensk, men budskapet i filmen var riktigt bra! Måste ses helt klart! :) Sen fortsattes dagen som en vanlig skoldag :) Efter skolan då så drog jag och Helena ner till stan och där köpte jag en liten grej, några vet om vad som händer i helgen, men ni som inte vet ska få en liten ledtråd strax ;) Sen drog vi och solade, Helena fick låna pengar av mig till det, så hon fick 40 kr till 16 minuter :) Själv körde man 20 minuter :) Och jag har märkt en grej! Haha! När jag solar, så får jag en vit fläck under röven! Haha! Måste verkligen tänka på det till nästa gång, hahah! Fast då ser jag ju hur skillnaden är om inte troskanen synd dvs :) Haha! Men nu är jag hemma iallafall, ska duscha inom en timme, vill låta brännan sjunka in innan, har liksom lärt mig att man helst ska vänta en timme eller två innan man duschar efter solning :) Då blir brännan bättre ;) Nu vet ni!

Här får ni den lilla ledtråden:


hihihi, svårt va? ELLER INTE!!

Hm..?

Den:2010-03-24 Kl: 20:45:59 / Min vardag / Kommentarer: 1
Haha, jag har en lite rolig video på mig och Alice från första dagen med webbcamen :) Funderar på ifall jag skulle visa den? Haha, skulle vara lite kul att bjuda på sig själv då och då ;) Och den är ju inte skämmig, iallafall inte för mig, men för Alice.. Haha! Hon står och dansar med min elefant i bakgrunden :) Hihi, sötnos!


'cause I love you

Den:2010-03-24 Kl: 17:47:04 / Mina bloggdesigner / Kommentarer: 0
Fixade om headers med ny bild :) Ville ha en som var nyare, eftersom jag ändå inte har så pass långt hår, lite av en lägn då ju ;) Haha! Så blev det bättre eller sämre?

FÖRE


EFTER


Bättre eller sämre?



Naglarna blev även vita, för er som ville veta, hihihi!

ignorera bilden bakom fingrarna! HAHAH!

Den:2010-03-24 Kl: 16:18:23 / Musik/video / Kommentarer: 0


Nu ska jag fixa naglarna och lyssna på denna underbara låt!

vi ses i dina blå ögon älskling

Den:2010-03-24 Kl: 16:12:51 / Min vardag / Kommentarer: 0
Gud vad jag är dålig på bloggandet nu för tiden! Uppdaterar en gång om dagen! Men det kanske är okej? Gillar ni det inte, säg till, haha! Men iallafall, idag hade vi nationella i engelska, uppsats dårå. Gick väl sådär, kändes lite stressigt så det blev inte precis det bästa jag gjort, men hoppas det duger :) Fick även tillbaka mitt nationella hör/läs förståelse i engelska, där fick jag VG, vilket jag är riktigt glad för :) Annars har den här dagen inte varit så speciell, men ikväll blir det Grey's Anatomy! :)

Imorn är det skol bio någon gång ring tio? Tror bion heter Prinsessa eller något, om det är den jag tror det är så har jag för mig att jag velat se den? Men jag vet inte, haha! På fredag är det också lite roliga saker som händer, vi ska kolla på Tallås musikal, så vi får se om den är bra ;) Men självklart kommer den inte vara lika bra som våran som kommer ha premiär 5/5 ;) De ni! Så ni som ska se den på fredag, vad ni än tycker, håll ut till 5/5 så ska ni få något på lite högre nivå inom ämnet "bra" ;) Hehe! Fick även reda på datum idag om när vi i Juni ska till Stockholm med klassen och 9b1 :) Tror det ska bli 8:e Juni :) Då blir det först muséum sen riksdagen och sen Gröna Lund :D Super! Måste bara se till att inskaffa lite pengar! Kommer vara tvungen att spara från Maj, men då skulle jag köpa Cheer Cover, men kanske kan ta det i April istället? JAG VET INTE!!! Ååh! Blir så arg när allt kommer på samma gång..! Sen måste jag hitta en skolavslutnings klänning! Tänker inte ha någon jag redan haft direkt, haha! Så det blir lite panik! Haha! DET MÅSTE JAG OCKSÅ GÖRA I MAJ!!! HELVETTE!! Ååh! Jävla skit också! Haha! Det är bra med blogg, då kan man uttrycka sina känslor lite ;) Haha! Få ut ilskan dvs ;) Idag blir det ingen bild, hann inte ta någon imorse, men imorn så ska jag nog hinna med en :) Så vi hörs imorn, då får ni kanske en recension på filmen som vi ska se också :) PUSS!

Desperate housewives nuva!

Den:2010-03-23 Kl: 21:18:22 / Min vardag / Kommentarer: 0
Hehe, nu är det tv dax efter lite gjorda läxor :) Har även duschat, så nu är jag redo att sova innan elva, haha! Nej, jag orkar inte skriva mer xd Ska försöka få tillbaka känslan att blogga igen, för tillfället är den lite slö.. Men ha det bra, PUSS!

it's raining man..! :(

Den:2010-03-23 Kl: 15:23:11 / Min vardag / Kommentarer: 0

Sådär, kom hem för en timme har jag för mig, så nu sitter jag och kollar på Ghost Whisper :) Har hunnit äta lite grann också, eftersom maten i skolan var USCH! Snart ska antingen mamma eller pappa och jag åka till affären och köpa godis till mig tills imorn :) Är ju nationella i engelska, uppsats.. Så det behövs! Men nu ska jag dra mig tillbaka till tv:n för nu börjar det, men skriver ett till inlägg lite senare, så ha det bra ju :D PUSS!


godnatt!

Den:2010-03-22 Kl: 22:06:10 / Min vardag / Kommentarer: 0
Vi hörs imorn! :*

Måndag 22/3

Den:2010-03-22 Kl: 17:17:40 / Min vardag / Kommentarer: 1
Haft lite av en dålig uppdatering idag, men det är så det blir ibland, haha :) Den här dagen har varit ganska okej faktiskt, ganska så slö faktiskt, vilket är sjukt skönt! Efter skolan drog jag med Helena och Elin till stan, för Helena skulle köpa en present till en, själv tycker jag inte om den, haha! Det vet hon :D Men hon älskar den, så det är ju bra det iallafall :) Det är ju inte jag som ska välja, haha! Men jag får säga vad jag tycker ;) Hehe! Ikväll blir det nog att kolla på CSI skulle jag tro :) Har även nyss kollat på Bondi Rescue? Heter det så? Sjukt bra reality serie? Eller vatusan det är, handlar iallafall om livvakter på Bondi beach i Australien och en del av dem ser ju hyfsat okej ut, men kropparna.. Gud! Hehehehe! (dräggel varning) HAHA! Så snygga är de! Men nu ska jag nog kolla runt på lite sidor, så ha det bra, kanske uppdaterar igen lite senare, annars hörs vi imorn :D PUSS!

facelook:


dagens klädsel:



fräääsh!

Den:2010-03-21 Kl: 19:00:12 / Min vardag / Kommentarer: 0

Undra hur många gånger jag använt den rubriken? Haha! Men iallafall, har myss duschat :) Rakade även benen, kände att det var dax, haha! Så nu är de hur lena som helst ♥ Tror aldrig de varit så här lena förut! Har även målat naglarna :) Så nu ser det fint ut, haha! Körde peeling igår, så det behövdes inte idag :) Kör det nog på tisdag igen :) Det kommer bli super skönt! Alltid skönt med peeling! :)





Och jag tänkte köra en liten överraskning för er läsare, alla mina vänner och nära i veckan ;) Det handlar om förändring, så om någon tror sig veta vad jag tänker göra, så kan ni ju gissa? ;) Så troligtvis på fredag eller i helgen, håll EXTRA utkik efter min överraskning ;)


Ska slå till inom 2 månader!

Den:2010-03-21 Kl: 17:40:06 / Shopping / Kommentarer: 1
Har länge velat prova på sminket från Cheer cover och nu känner jag att jag vill slå till :) Så antingen i April eller i Maj tror jag att jag tänker slå till! Vet dock inte vad jag ska beställa, men funderar på startpaketet för 499 :- eller om jag ska skicka efter lite små saker som jag själv vill plocka ut :) Det lär bli dyrare, men kanske känns bättre att få välja själv? Fast i startpaketet var det riktigt bra grejer där med :) Såhär ser startpaketet ut och de grejer jag annars skulle plockat ut själv:



       

Ge mig!

Den:2010-03-21 Kl: 14:33:31 / Shopping / Kommentarer: 0
Bild av APPLE NANOG5 8GB BLÅ
En sådan här skulle jag sjukt gärna vilja ha! Så enkel! Och färgen ♥ Okej, den finns i massa fler färger, men just denna blå färg är helt underbar tycker jag :D Den ska jag verkligen önska mig till födelsedagen eller om jag får till, kanske jag köper den innan :)

vanlig, tråkig söndag

Den:2010-03-21 Kl: 13:50:06 / Min vardag / Kommentarer: 1
Hejsan hoppsan, haha! Nu har jag läst ut Hungerspelen, hade typ 40 sidor kvar igår kväll :)Blev liksom inte film och macka, haha! Fortsatte läsa (A) Hehe. Så nu har jag precis skrivit ut min bokrecension, så imorn kommer jag lämna in både Hungerspelen och På västfronten intet nytt :) Tusan vad Mari kommer bli glad, haha! Så nu har jag gjort allt jag legat efter med! Och det känns som världens lättnad! :) Just nu sitter jag och funderar på om jag ska hämta lite glass, höhö, skulle vara grymt mumsigt! Eller kanske ska jag göra milkshake? Skulle vara ännu godare! Haha! Gud vad jag är sliskig med sötsaker hela tiden ;) Men nu är jag värd det! Läst hela jäkla helgen ju! Haha! Nu kom jag på mig, förra helgen var jag också värd godis, hahah! Gud, varje helg är jag värd det, för jag är ju som jag är, jag är värd allt! ;) NEJDÅ! Jag är inte sån som tänker så, haha! Men ibland förtjänar man saker :D Och jag förtjänar goda saker, som godis och glass, haha! Eftersom jag varit så pass duktig :)) Hehe!

Tittade förut i mitt ansikte och jag märkte att jag börjar få otroligt mycket blemmor och skit :( Måste verkligen skaffa mig något medel, typ Visibly Clear, det kanske funkar? Har haft Clerasil, heter det så? Förut, men det hjälpte inte ett dugg! Så måste verkligen prova något mer :) Okej, jag har inte värsta acne problemet, haha! Men jag har ett fåtal blämmor nästan hela tiden, kanske 3-4 stycken ch väldigt många orena porer, vilket är otroligt irriterande, jag ar försökt med massor, jag har sminkbortagning och sen ansiktsvatten, peeling och massa sånt, men det bättras inte! Bara hyn, haha! Den blir ganska fin :) Haha, förutom alla blämmor -.- Så ska verkligen se till att skaffa mig någon sorts produkt :) Gud vad långt det blev, haha!

PUSS!

trött, tröttare, tröttast

Den:2010-03-20 Kl: 22:51:43 / Min vardag / Kommentarer: 0
Puh! Nu har jag läst till tredje delen som heter "Segraren" och det ska bli skit roligt att börja läsa, dock orkar jag inte nu, haha! Är hur trött som helst! Så tror jag ska borsta tänderna och sen sova eller något :) Fast det lockar inte så mycket, så mycket som jag legat i sängen i dag redan, haha! Men ögonen säger annat, hihi! De vill ha söömn :D Eller jag kanske slår på en film och gör mig en macka? :o Känner mig fáktiskt ganska hungrig! Så det lockar nog ännu mer än sömn :) Så får det bli! Men annars, sov gott allihop och ha en fortsatt trevlig lördags kväll :D


dagens kläder förresten!

linne - gina tricot
stickad tröja - gina tricot
strumpbyxor - h&m

Erika tipsar:

Den:2010-03-20 Kl: 19:22:32 / Erika tipsar / Kommentarer: 0


Måste verkligen tipsa om denna bok! Visst, början är lite seg, men när man kommit in i den, gud så bra den är! Jag har precis börjat på andra delen som heter "Spelet kan börja" och HERREGUD så bra den är nu! Man förstår sig på henne helt, man känner det hon känner och precis allt som händer känns äkta! Vissa stunder blir det t o m "Varför? Varför sa du inte det?! Varför gjorde du så?" och allt sådant, det dyker upp i huvudet hela tiden! Man vill veta mer hela tiden och när något stor slaget händer, blir man hur myfiken som helst över det! Så om ni inte läst den här boken, LÄS DEN! Men kom ihåg, början är seg, men låt det gå 20-30 sidor och ni kommer in i boken :) Sen är den underbar! Så sjukt sjukt bra!

.

Den:2010-03-20 Kl: 14:27:37 / Min vardag / Kommentarer: 0

Har precis fixat mig och tagit lite bilder så lär lägga in någon bild snart :) Humöret var på topp förut, men ett lite plågsamt ämne dök upp nyss mellan en och mig, så vi får se hur det blir med det, hoppas att det blir något bra iallafall, för saknar personen verkligen!


Har sjukt stor lust att gå ut och gå :o Så.. Om jag hittar någon att gå ut med kanske det blir av, hehe :D Solen skiner som sagt och det lockar som tuusan! Så jag vill verkligen gå ut! Där är det svalt och skönt :)) Medan det är hur varmt som helst här inne, haha! Har solen som steker på halva mig och jag har svarta kläder.. Fyy vad det är varmt! Haha! Funderar på om jag ska skicka med en liten låt medan jag ändå skriver ;)? Det skulle ni gilla, hah! Så för er, här har ni en SUPER bra låt!




lördag + solsken = UNDERBART!

Den:2010-03-20 Kl: 09:24:22 / Min vardag / Kommentarer: 0
Godmorgon :) Vaknade halv nio ungefär och hoppade nästan direkt in i duschen :) Ska nog sätta mig vid tv:n strax och käka lite frukost, haha! Är hur hungrig som helst just nu! :) Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, skulle jag inte hitta på något blir det väl att läsa Hungerspelen, kanske sitta ute i solen? Eller bara dega framför tv:n, allt låter hur skönt som helst, haha! ;) Ojdå! Nu kurrade magen gaanska så högt, så nu måste jag ha frukost, haha! :D Skriver senare igen, så ha en underbar lördag nu :D PUSS!

Buhu :(

Den:2010-03-19 Kl: 18:45:52 / Min vardag / Kommentarer: 0

Jag vill ha lockigt hår! :( Och mörkbrunt! :(
Buhuuuuuuuuu!


puh.. trött som attans!

Den:2010-03-19 Kl: 17:24:57 / Min vardag / Kommentarer: 0

Huh, nu har jag skrivit bokrecensionen till "På västfronten intet nytt", äntligen! Haha :) Har varit liiite efter med den delen senaste tiden, hehe. Nu är det bara "Hungerspelen" jag ska läsa och skriva recension på också.. Fy! Hela min helg kommer försvinna direkt! -.- Men men, får jag godis klarar jag mig, hihi! Blev lite mutad förut, fick 2 bitar för att börja läsa och skriva, sen när jag var klar fick jag en till, haha! Så grymt lättmutad jag är!

Ikväll tror jag vi ska äta tacos? Eller jag har ingen aning, såg en sallads skål förut, så antog det, haha! Men vi märker sen när maten står på bordet och en hungrig Erika sticker huvudet över grytan/kastrullen/fomen? Haha! Vad det nu blir jag kommer nosa mig fram till lär vi märka, haha! Och jag upprepar mig om samma sak typ 1000 gånger har jag märkt och det visste Felicia redan, för det var med henne som jag upptäckte det, haha!

Här får ni två låtar som är högt på min topplista denna vecka:


sick

Den:2010-03-19 Kl: 11:10:22 / Min vardag / Kommentarer: 0
Hallåja, pappa skjussade nyss hem mig, för jag mår så otroligt dåligt! Har ett stort illamående, känner mig febrig, skit trött och bara allmänt dålig.. :( Så kände att jag inte klarade av fler lektioner om jag ska sitta och må så dåligt :( Men iallafall, nu är jag hemma och jag ska strax lägga mig i sängen och antingen läsa i en bok eller plugga lite, vi får se :) Eller, jag tror det blir boken, för jag måste verkligen bli klar med den! Liiite efter kanske? Haha, ikväll vet jag inte vad jag ska göra, antagligen kolla på tv eller sova, vi får se :) Nu får ni ha en mycket bättre fortsatt fredag än mig, PUSS!

Beställt! :D:D

Den:2010-03-18 Kl: 20:17:31 / Shopping / Kommentarer: 1
Jag har beställt massa kläder från H&M nu! :D 5 av grejerna kommer v.14 och de andra 2 kommer v.17 :))) Är hur glad som helst just nu! :D Såhär ser allt jag beställt ut:


dålig uppdatering

Den:2010-03-18 Kl: 17:17:23 / Min vardag / Kommentarer: 0
Hej, jag har inte hunnit uppdatera idag och tänker inte göra ett till inlägg än detta idag, för jag är så jävla trött! Så hoppas ni är på bättre humör än mig iallafall, annars hörs vi imorn då det blir fler, bättre och mycket längre uppdateringar, PUSS!

hemma igen nu då :)

Den:2010-03-17 Kl: 17:58:54 / Mina bilder / Kommentarer: 1
Kom nästan nyss hem från Heaven or hell :) Fick som sagt en provsminkning, grymt snygg faktiskt :) Kanske inte något jag skulle använda vardagligt eller under fest, men helt klart om det skulle vara en fotogrfering :) Eller något liknande :D Älskar verkligen ögonen! Grymt fina! :) Och i början när hon bara använt concealer, foundation och puder, herregud! Så sjukt slät och fin hy! Trodde verkligen inte att jag kunde se ut att ha helt underbart fin hy! Haha, gud, smink är livet! Gav henne även mitt nummer, för hon frågade om det för hon ville tydligen "använda" mig som provdocka igen :D Hehe, otroligt roligt!








hela dagen planerad! :D

Den:2010-03-17 Kl: 08:10:34 / Min vardag / Kommentarer: 1
Ska strax dra iväg till skolan och jag är på as dåligt humör idag! Har världens mens värk och sen ska jag ha utväcklingssamtal idag! Skit klyckat! Eller inte.. Men iallafall, sen klockan fyra så ska jag till Heaven or hell och få en provsminkning av en stylist :D Grymt kul! Eller mer än grymt kul, otroligt massa grymt kul! :D Haha! Men ni får se hur det ser ut sen ikväll, så håll utkik! Nu måste jag dra, PUSS!

helt vanliga, men gudomligt snygga

Den:2010-03-16 Kl: 19:52:44 / Shopping / Kommentarer: 0



129 :- på H&M bara!

yeaah, nyduschad!

Den:2010-03-16 Kl: 19:44:31 / / Kommentarer: 0

osminkad och jätte söt!.. Haha!

Mums!

Den:2010-03-16 Kl: 19:15:42 / Mina bilder / Kommentarer: 0

Hemmagjord pizza! Mums!




vill ha dessa med :'(

Den:2010-03-16 Kl: 17:23:39 / Shopping / Kommentarer: 0
Skor "All Star Light Seasonal Hi" - Runner Yellow

Men jag har inte råd! :'( Ser ni hur vackra de är eller? Förstå min smärta av att förstå att jag inte kan köpa dem? Jag vill faktiskt hellre ha dessa än de blommiga sommarskorna! HELLRE!

köpa eller inte köpa?

Den:2010-03-16 Kl: 17:04:25 / Shopping / Kommentarer: 0
Öronsnäckor "Flute" - Dull Gold

Ska jag skicka efter dessa? Och senare kanske i Augusti köpa höglurar istället för snäckor? :) Vill ha båda och då kan jag även köpa jeans, hehe! :D Det blir nog jätte bra :) Så, ska jag skicka efter?

Mackor och obo'y :))

Den:2010-03-16 Kl: 15:57:57 / Min vardag / Kommentarer: 0

Sådär, kom hem för ett tag sen och har hunnit läsa lite tidningar :) Nu sitter jag och äter mackor och dricker obo'y :D Är grymt hungrig, så det ska bli gott! Natinella idag gick väl sådär, var sjukt svårt med hörförståelse eftersom man inte hörde vad de sa, haha! Brukar vara riktigt bra på engelska, men fan vad svårt det var! Läsförståelsen var mycket lättare :) Men nu ska jag sätta mig och kolla på tv, skriver nog något till inlägg senare, så ha det bra! PUSS!


Nationella snart då! :(

Den:2010-03-16 Kl: 07:47:41 / Min vardag / Kommentarer: 0
Tisdag idag och idag har jag och självklart alla andra som går i 9:an nationella prov i engelska.. Fett jobbigt! Vi får heller inte ha med något att äta eller så, eftersom det är hör/läs förståelse och provet är under 3 timmar! Men jag tänker faktiskt ta med mig dricka ändå, haha! Vad ska de göra? Jag ska inte behöva törsta ihäl! Man får ju faktiskt inte lämna klassrummet ;) Jag har iallafall hinnit äta 2 mackor så jag får i mig lite energi så jag kan koncentrera mig :) Det är nog bra! Och sen har jag ju drickan, för extra energi, hihi! Så om någon minut kommer Julia hit och då ska pappa få skjussa oss till skolan, så vi hörs i eftermiddag allesammans :D PUSS!


måste färga håret!

Den:2010-03-15 Kl: 18:41:34 / Min vardag / Kommentarer: 3
Har fått en otrolig utväxt så jag måste färga håret! Vet dock inte hur jag ska färga? Ska jag försöka få till samma färg som jag har nu, ska jag färga ljusare, nästan blondt eller ska jag färga mörkbrunt? :)

 



har ingen bild kvar på ifrån när jag var blond -.- men det såg väl hyfsat ut :)

nya jeans?

Den:2010-03-15 Kl: 18:19:39 / Shopping / Kommentarer: 0
 

Måste köpa nya jeans, så funderar på någon av dessa :) Vet dock inte vilka jag ska ha :o Det märker i väl, haha!

it's monday bitch!

Den:2010-03-15 Kl: 16:22:38 / Min vardag / Kommentarer: 0
Tja allesammans! Kom nyss hem, så nu sitter jag och fikar, hehe! Mums! Jag var ganska klantig på stan idag när vi väntade på bussen, jag glömde min väska på en stol och jag gick in i massa affärer! Haha! Som tur va kom jag på det och kunde hämta den, haha! Fan, tänk om jag glömt helt och märkte att jag glömt den när jag satt på bussen påväg ehm? Vafan hade jag gjort? Så lite tur :) Annars har den här dagen inte varit något speciell faktiskt :) Nu tänker jag lyssna på lite musik och kolla lite bloggar, sen tänker jag sätta på tv:n, så ha en fortsatt trelig måndag :) PUSS!


kavaj - H&M
linne - Gina Tricot
strumpbyxor - H&M
halsband - Guldfynd

hehehehe

Den:2010-03-14 Kl: 20:20:52 / Min vardag / Kommentarer: 0
Sitter just nu och camar med en naken Alexander ;) Hahaha! Nejdå, bara nästan (A) Och själv sitter jag med en taliban, HAHAHA!

boring day or WHAT!

Den:2010-03-14 Kl: 19:55:40 / Min vardag / Kommentarer: 0
Dagen har varit grymt tråkig! Har inte gjort ett dugg nödvändigt! Bara glott på tv, spelat The Sims 3 och så nu blir det mer tv, haha! Men har varit så otroligt trött idag, så det va väl okej ;) Har precis duschat, så nu känner jag mig fräsh, tänkte köra med peeling, men glömde bort det, så får köra det imorn eller på tisdag istället :) Klockan nio ikväll tänker jag kolla på Travel and living, tror jag den heter och kolla på någon jäkla skönhetstävlings grejs för små barn! Blir så sjukt äcklad av det, herregud! Barn som är kanske fem ser ut som 30! Det är fan fel! SÅ FEL! Men ändå ska jag se på det, haha! Så om någon av er har Travel and living, kolla på det, så ska ni få se vad jag menar! Fyfan!

godmorgon världen!

Den:2010-03-14 Kl: 11:56:33 / Min vardag / Kommentarer: 0
Eller okej, jag vaknade för typ flera timmar sen, men ändå, haha! Men just nu sitter jag och skriver med några som försöker få med mig ut, men vet inte riktigt, haha! Är så sjukt trött och jag ska spela The Sims 3 sen, hihi! Eller det är om 3-4 timmar, iallafall som jag sa till syrran, men vi får se ;) Kanske går in tidigare, men annars vid tre :) Haha! Nej, nu ska jag fortsätta se på tv och sen duscha, så ha en fortsatt trevlig söndag, PUSS!

kommer nog lite bilder sen igår lite senare!

Salem.....

Den:2010-03-13 Kl: 22:05:20 / Min vardag / Kommentarer: 1
Jag är så himla ledsen just nu! Känner att jag egentligen vill gråta, men tjurar istället :'( Jag kommer nog förbli det ett tag till, så förvänta er inget mer.. Men seriöst, hur fan kunde inte den låten vinna..? Jag vet massor av personer just nu som sitter och gråter och är as ledsna för inte Salem vann, så varför? :'( VARFÖR!

besök NU!

Den:2010-03-13 Kl: 21:42:52 / Min vardag / Kommentarer: 1
Grym sida verkligen!

http://klockren.nu/

Melodifestivalen

Den:2010-03-13 Kl: 21:07:10 / Min vardag / Kommentarer: 0
Hihehoha! Salem är SNYGG, Eric är SNYGG och deras låtar är BRAAA! Och jag går igång när vattnet faller ner och när jag ser Salems leende! Shit! Och bara för att säga såhär, jag tror Salem vinner, för Emma och syrran provade ringa tusen gånger men varje gång sa de "näter är överbelastat" ;) Hehe, vad tror ni? DET MÅSTE BETYDA ATT HAN VINNER!!!! HIHIHIHIH! Och jag, Emma och Julia har super roligt, så alla kan gå och ta sig, haha! Nej, men nu ska vi fortsätta kolla, PUSS!

snygga tjejer, eller vad?

Den:2010-03-13 Kl: 19:10:38 / / Kommentarer: 1










Haha och vi bjuder ganska så mycket :D

hemma igen :)

Den:2010-03-13 Kl: 16:16:31 / Min vardag / Kommentarer: 1

Nu har jag och Emma varit ute och gått i säkert 2 timmar, haha! Herregud vad jag fick ont i öronen av den starka vinden! Och när vi var påväg tillbaka så började det hagla så in i helvette! Det var nästan lite dödsvarning över det, haha! Eller inte, men det var otroligt mycket! STORM! Men nu sitter jag här och ska nog hämta något att äta eller dricka :) Sen ikväll mellan 18-19 kommer Emma och Julia hit :D Då blir det melodifestivalen som sagt :) Kommer bli super kul verkligen!

Vem hejar du på i melodifestivalen?
Själv håller jag på Eric Saade eller Salem Al Fakir :D Eric har en grym låt, grym show och är grymt snygg! Salems låt är däremot hur underbar som helst! Man blir helt fast vid den helt enkelt, så enligt mig gör det sak samma vilken av de två som vinner, haha! Men om någon av Pernilla, Jessica eller de där gubbarna med låten "underbar" går vidare, då jävlar är Sverige dumma i huvet rent ut sagt!


kvällen planerad √

Den:2010-03-13 Kl: 13:45:16 / Min vardag / Kommentarer: 1

Sådär ja! Nu har jag kvällen planerad med några söta ungar, hehe! Blir melodifestivalen och massa babbel säkert, haha! Och mycket gott, hihi, JAG VET! Just nu tänker ni när jag skrev "mycket gott": Skulle inte hon sluta äta godis, glass och dricka läsk? Men vet ni vad! Det tänker jag inte! Iallafall inte denna helg, haha! För jag förtjänade godiset igår så jäkla mycket, HAHA! Ni ska bara veta allt bra jag gjort, haha! Så det var helt klart min belöning :) Och ikväll är det lördag och alla vet väl vad man brukar kalla godis för? LÖRDAGSGODIS!!! Så då får jag också, haha! Nej, nu låter jag som en barnunge, haha! Så det får jag sluta med ;) Och sen märkte jag nu att jag skrivit "haha" typ 6 gånger! Och "hihi" och "hehe".. Men men, nu sitter jag och väntar på att Emma ska ringa mig så vi kan dra till Coop, för hon ska köpa godis till kvällen :) Och bara för er, det kommer bli bilder ;) Haha! Så imorn, HÅLL UTKIK EFTER SNYGGA BILDER!


dagens:

Den:2010-03-13 Kl: 13:35:13 / Min vardag / Kommentarer: 1
Dress code:



face look:



här får ni även en låt på köpet, hihi!


även denna:

Den:2010-03-13 Kl: 09:56:29 / Shopping / Kommentarer: 1

Gul är inte fult! Hehehehe!

ett ord: UNDERBART!

Den:2010-03-13 Kl: 09:51:09 / Shopping / Kommentarer: 0



vill haaa!

godmorgon solstrålar

Den:2010-03-13 Kl: 08:47:32 / Min vardag / Kommentarer: 0
Vaknade klockan åtta, haha! Men det är för jag la mig och sov halv tio igår, hehe. Men iallafall, idag vet jag inte än vad jag ska göra, ska nog lirka fram något ;) Hehe, kanske messar någon om dagen och sen till kvällen med :) Det är ju faktiskt final i Melodifestivalen :D Så då måste man samlas med några :) Men jag funderar på att fota sen, så håll utkik om det skulle komma upp en bild eller två :) Men nu ska jag faktiskt kolla på tv, PUSS!

sleep tight sweetheart

Den:2010-03-12 Kl: 21:19:34 / Min vardag / Kommentarer: 0
Ush, är det bara jag som är grymt trött? Så jag funderar seriöst på att sova snart! :o Klockan är inte ens halv tio en fredagskväll och jag tänker sova! Det är sjukt! Men, är man trött så är man, haha! Så, godnatt nu allesammans och ha en fortsatt trevlig fredagskväll :D

en grym låt till fredagskvällen

Den:2010-03-12 Kl: 19:08:01 / Musik/video / Kommentarer: 0

I'm to good to be true

Den:2010-03-12 Kl: 18:59:39 / Min vardag / Kommentarer: 0
Hah, fatta det här hörreni mina kära läsare! Jag drog till gymmet förut, MED OND RYGG! Pappa tvingade mig, haha! Nej, men hade lovat imorse, så kunde inte dra mig ur -.- Haha! Så fick stå ut, men jag körde ett långt pass på cykel och körde hårt till Simpsons :) Grymt underbart! Fast otroligt jobbigt, haha! Ikväll blir det nog Let's dance och (hemligt) och det lär bli underbart! (vad/vem kan det vara?) Har precis käkar paj, grymt gott må jag säga :) Var verkligen super hungirg! Så det satt fint, hehe, nej, nu ska jag nog ta och läsa några bloggar och fortsätta höra Amandas lilla händelse idag, haha! PUSS PÅ ER!

skinande sol!

Den:2010-03-12 Kl: 13:50:11 / Min vardag / Kommentarer: 0
Underbart, det slutade snöa och solen började istället skina igen! Och det kan inte bli bättre, eller jo, om det fanns lite värme i luften ;) Hehe, men ändå, det är underbart! Dock har inte allt varit så underbart idag, min rygg gör hur ont som helst! Vet absolut inte vad jag gjort, men bara jag böjer eller anstränger mig minsta ligga värker det till, vilket är otroligt jobbigt! Jag känner av det MASSOR nu när jag böjer mig framåt för att skriva, så nu tänker jag sluta! PUSS!

nej nej nej nej nej nej nej !!!

Den:2010-03-12 Kl: 06:30:25 / Min vardag / Kommentarer: 2
Helvette! Va är det här för skit? DET SNÖAR!!! Solen sken för fan igår och snön smällte! HELVETTE! Nej, nu kommer jag va på så sjukt dåligt humör idag.. Fan!



JA! Nu slutade det! Och nu får det lov att fortsätta så! Det ska inte blir mer snö!! (06:52)

just hold my hand

Den:2010-03-11 Kl: 21:32:19 / Min vardag / Kommentarer: 0
Sådär ja! Nu var boken Gömda utläst! :D Har inte orkat läsa på hela veckan! Så tog tag i det nu :) Vet dock inte om jag orkar läsa fortsättningarna, men vi får se :) Kanske får för mig någon dag att, shit, den boken har jag lust att läsa! Man vet aldrig :D Och sen har jag bestämt att jag tänker läsa Räcker det om jag älskar dig, för det är den boken jag kommer ihåg minst av ;) Haha! Så får underbara Frida låna Syskonkärlek av mig :D Nej, nu ska jag tvätta bort mascaran och sen sova, så godnatt!

ge mig!

Den:2010-03-11 Kl: 19:17:02 / Shopping / Kommentarer: 0


så grymt snygg alltså!

Erika tipsar:

Den:2010-03-11 Kl: 18:12:00 / Erika tipsar / Kommentarer: 1


När jag ändå är igång med böcker kan jag lika gärna tipsa om mina favoriter :)

Jag är en extrem nörd av sanna historier! Hittar jag en sann historia vill jag läsa den direkt! Dock har jag inte alla, men några stycken har vi allt :D Några av mina favoriter är Pojken som kallades Det, Bakom stängda dörrar och Gömda, alla är exakt lika hemska! Ena handlaar om misshandel, andra våldtäkter av sin egna pappa och massor av sånt, vilket är så sjukt grymt (inte grymt som i WOW, utan grymt som i extremt elakt, dumt och dåligt!) Jag kan sitta i flera timmar och bara läsa, läsa och läsa när jag har en sådan här hemsk, sann berättelse i händerna! Ibland sitter jag även och gråter till böckerna, så hemskt är det ibland! Men en sak är säker, den bästa sortens bok är sanna berättelser! Fler sanna berättelser kan vara t ex: Mamma sa att jag var sjuk, Inspärrad eller kanske Säg det inte till någon. Alla dessa böcker handlar om samma sak, en hemsk uppväxt och hur de klarade sig igenom det! Det är verkligen värt att läsa dessa böcker, det kan jag verkligen lova!

Katarina von Bredow

Den:2010-03-11 Kl: 17:56:45 / Min vardag / Kommentarer: 0

Nu har jag äntligen hittat och valt min författare till svenskan :) Blev Katarina von Bredow :D Älskar hennes böcker, eftersom de är så verklighets trogna! Grymma rent ut sagt, så har du inte läst hennes böcker är det på tiden att du gör det! (mer tjej, än kill bok) Vet dock inte om jag ska läsa Syskonkärlek (1) eller Räcker det om jag älskar dig? (2), så vad tycker ni? :D 1 eller 2 spelar absolut ingen roll, älskar båda grymt mycket!


ÄNTLIGEN!!!

Den:2010-03-11 Kl: 16:55:48 / Min vardag / Kommentarer: 3


LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR

Erika tipsar:

Den:2010-03-11 Kl: 16:33:53 / Erika tipsar / Kommentarer: 1



Tänkte tipsa om SYOSS heat protect och Paul Mitchell volumizing spray :)

SYOSS heat protect är ett värme skydd som man har i i både torrt och blött hår och det skyddar upp mot 200 °C! I torrt hår sprayar man endast på de ställen som plattången eller locktången ska användas, men på blött hår sprayar man rikligt över hela håret, eftersom man isåfall ska föna håret och värmen täcker då hela håret. Jag anser att SYOSS heat protect är super bra! Så om någon någon gång tänk köpa den, gör det! Även om den är lite dyrare, slå till, den är verkligen super bra!

Paul Mitcell volumizing spray är då en spray man använder i hårbotten i blött hår. Man sprayar över hela hårbotten och rufsar till lite grann, sen tar man hårfönen och fönar håret. Ett litet extra tips för extra volym är att du kan stå framlutad med huvudet neråt och föna på så sätt, då har man redan att håret är riktat att stå uppåt och då formar sig håret efter det, vilket resulterar att du får volym i håret :) Paul Mitcell är i vanliga fall ett grymt bra märke inom hårprodukter, så självklart är volumizing spray grym! Så vill ni ha extra mycket volym, lägg ner två hundra lappar på denna produkt, jag lovar, ni kommer inte ångra er!


tjollahopp

Den:2010-03-11 Kl: 16:24:29 / Min vardag / Kommentarer: 0
Tydligen kom jag hem redan nu :D Och just nu sitter jag med en skål yoghurt, mums! :) Ska nog tipsa om en liten grej sen och så ska jag faktiskt plugga! :D I skolan under matten tillfrågades alla i klassen om ett träningshäfte (bok) för att träna till nationella proven i matte :) Och självklart tackade jag ja till ett, så jag hade faktiskt tänkt sätta igång med den snart nog! :D Så nu får ni ha en fortsatt trevlig torsdag allihopp :) PUSS!



hej hopp ........ ? ;) hihi

Den:2010-03-11 Kl: 07:06:49 / Min vardag / Kommentarer: 0
Haha, tjej med bra humör här va! Dock är det jobbigaste och längsta dagen idag, men jag ska nog klara mig igenom :D Och en fråga, VAR DET INGEN SOM TROR PÅ MIG OM GODIS FÖRBUDET!?!?!?! Det känns väl lite elakt! :( Hahah! Nej, nu ska jag greppa tandborsten som hänger i munnen och börja borsta :D Så vi hörs vid fem? kanske :) PUSS!

Artikel från Aftonbladet.se

Den:2010-03-10 Kl: 21:42:46 / Min vardag / Kommentarer: 1

50-öringens dagar är räknade. Och nu står innehållet i din plånbok inför en rejäl makeover.
Bland annat kan Selma få en rundare ersättare. Svenska sedlar och mynt har sett likadant ut under relativt lång tid. Nu kan det bli stora ändringar. I mars 2008 beslutade Riksbanken att se över sedel- och myntserien. I projektet ska man se över valörer, format och säkerhetsdetaljer. Alla befintliga sedlar ska förnyas i utseende.

Nya förslag för nästa vecka

Ett förslag från november 2008, om att avskaffa 50-öringen, godkändes senare av regeringen. Nu är en ny rapport på gång. Den innehåller nya förslag på ändringar som ska läggas fram vid riksbanksfullmäktiges möte den 17 mars. Två förslag kommer att presenteras, skriver GP:

• tjugokronorssedeln, som anses ha för dålig kvalitet, ersätts med ett mynt

• två nya valörer införs: en tvåkrona och en tvåhundrakronorssedel.

Leif Jacobsson, handläggare på Riksbanken, säger till GP att det skulle innebära lättare transporter och enklare och billigare hantering.
– Inför man en tvåkrona får man färre enkronor. Med tvåhundralappen får vi färre hundralappar. Vi behöver få ner antalet, säger han till Göterborg-Posten.

Vill ha kvar Selma

En som vill rädda "Selma" är Dick Malmlund, säkerhetschef på Svensk handel, där man är kritisk mot att tjugosedeln ersätts med mynt.
– Mynten är ju tunga och jobbiga att hantera så vi är motståndare till det. Vi har sagt att det ställer till mer än det gör nytta. Det kräver anpassningar vilket innebär stora kostnader, säger han til GP. Hans förslag är att göra tjugokronorssedlar i plast så att de står emot slitage. Beslut om valörer fattas i riksdagen.

Dessa personer kunde man rösta på, alltså vem som skulle synas på kronan :) Alltså, Selma ska bytas ut ;)


jippi!

Den:2010-03-10 Kl: 21:18:57 / Min vardag / Kommentarer: 0

Äntligen! Min statistik börjar äntligen höjas igen :D Den sänktes ganska mycket under förra veckan och denna med minst 20-30 läsare! Så jag låg runt 20-40 läsare bara och det kändes surt! Men nu börjar den höjas igen! Är snart uppe på 60 läsare igen! :D Och det känns riktigt bra :) Hihi!


ful mun, men det skiter jag i, för jag är GLAD!


NU ÄR DET SLUT!

Den:2010-03-10 Kl: 19:59:19 / Min vardag / Kommentarer: 0
Oh herregud, jag ska ge mig in i helvettet! Jag tänker faktiskt försöka sätta ett förbud på allt sött och då menar jag ALLT sött :( Godis, glass, dricka.. Allt.. För jag har blivit så himla onyttig, så jag måste verkligen försöka! Iallafall ge det en chans, tänk om det går vägen? (knappast) Tänk om jag skulle klara det och äntligen får ett slut på mina sug och mitt sockerberoende? Jag vet att det kommer bli oroligt svårt, eftersom jag har ett sug minst en gång per dag, men jag ska verkligen verkligen försöka! Så vad tror ni, kommer jag lyckas eller faila DIREKT!


Jag tänker börja redan på fredag, så jag har den svåraste stunden avklarad, dvs helgen! Det är då suget är som störst och jag har störst chans att misslyckas! Så klarar jag av helgen utan något sött alls, då kan jag klara av vilken dag som helst! Så vi får se på måndag ;) ÖNSKA MIG LYCKA TILL!


fixat Emmas design på nytt :)

Den:2010-03-10 Kl: 19:00:38 / Mina bloggdesigner / Kommentarer: 2
Sådär, då var jag klar med Emmas design :) Blev otroligt nöjd med headern faktiskt :D Älskar hur jag gjorde med orkidén och boxerna :) Riktigt fint faktiskt och väldigt enkel! Ni har säkert märkt att jag tycker bäst om enkla headers, som inte är så "jätte" avancerade och det blir helt klart snyggast när det är enkelt! :) Men nu ska jag hoppa in i duschen, så ha det bra, sen vid nio blir det Grey's Anatomy :*



titta! titta! titta!

Den:2010-03-10 Kl: 17:55:22 / Min vardag / Kommentarer: 1
NU KOM NYA FLIKEN/KATEGORIN! Haha, shit, den blev ju grymt bra! :D Så nu ska jag börja tipsa om grejer jag anser är skit bra, hehe, vad tycker ni om det? :)

Erika tipsar:

Den:2010-03-10 Kl: 17:50:41 / Erika tipsar / Kommentarer: 0
Som jag sa tidigare skulle jag tipsa om en liten grej :D

Jag är en sådan person som får otroligt torra händer under vintern pågrund av kylan och alla klagar på mina händer för de är så torra, haha! Lite irriterande eftersom det inte är mitt fel :o Men jag står ut ;) Men iallafall, hela mina händer blir som sandpapper och jag får massor av små självsprickor, vilket gör AS ont när man får vatten på händerna :( Jag har kört med Idomin på händerna för att få tillbaka "fettet" så händerna inte blir så torra, men det hjälper inte! Så jag hittade i ett skåp här hemma en handkräm som har hjälpt mig massor! Mina händer börjar bli mycket mer "normala" och jag har inga självsprickor längre vilket är otroligt skönt! Denna lilla produkt heter OLIV naturell HAND CREAM och den är min räddare i nöden! Så är det någon mer av er läsare som alltid drabbas av torra händer, prova denna, för den hjälper verkligen!


grymt deppig!

Den:2010-03-10 Kl: 15:40:49 / Min vardag / Kommentarer: 1
Hej, kom hem för ett tag sen, just nu sitter jag och fixar naglarna, inte så mycket att fixa, men ändå ;) Haha! Är grymt hungrig så ska snart hämta något att äta :) Tänkte tipsa om en liten grej senare, så ni kan ju hålla utkik :D Annars händer faktiskt ingenting! Grymt deppig om någon bryr sig, haha! Nej, men är inte på humör, så ha det bra :) PUSS!

basen i topp!

Den:2010-03-10 Kl: 08:03:38 / Min vardag / Kommentarer: 0
ÄLSKAR MINA NYA HÖGTALARE! Haha, slipper det jäkla spraket och kan ha högt för en gångs skull! :D Underbart! Idag är det iallafall onsdag, haha, det visste väl ingen? ;) Nejdå, men då är det en hyfsat slapp dag :) Riktigt skönt faktiskt :) Dock vet jag inte vad jag ska göra efter skolan, men funderar på att dra till gymmet om pappa vill följa med, haha! Hoppas han är hella isåfall :o Men det märker vi :D Nej, nu ska jag göra något annat, typ kolla på tv i en kvart, sen måste jag dra och möta Julia :D PUSS!


kommer inom kort

Den:2010-03-09 Kl: 20:02:54 / Erika tipsar / Kommentarer: 1

Var tvungen att lägga till en ny kategori så jag kunde få en extra flik att dölja den undre delen av headern :) Så i den kategorin vet jag inte riktigt än vad som kommer hamna, men inom kort får både ni och jag veta :) Så håll utkik efter när den börjar användas :*


ny design :)

Den:2010-03-09 Kl: 20:01:22 / Mina bloggdesigner / Kommentarer: 0
Sådär, har gjort en ny design, inte så speciellt bra, men den duger helt klart! :D Tog en bild som är tagen för ett par månader sen :) Och jag hade längt hår då :( Saknar det lite faktiskt, men det kommer tillbaka inom ett år eller två, haha!

FÖRE:



EFTER:

NYA HÖGTALARE!

Den:2010-03-09 Kl: 18:35:17 / Shopping / Kommentarer: 1
ÄNTLIGEN!!! Haft ett par som sprakar då man kom till en lite högre nivå förut :( Och de va säkert 20 år gamla eller något!!!!! Så när vi satt vid matbordet satte pappa på värsta musiken och jag dampa sönder, haha! Och så fick jag lov att stänga av den och då såg jag mina nya underbara högtalare! :D Grymma! Och jäkligt mycket bättre än de förra! :)





kanske inte de dyraste eller bästa, men har man dåligt med pengar så tar man det bästa man har råd med, men jag älskar dem ändå! ♥ För enligt mig är de grymma!

boom boom boom

Den:2010-03-09 Kl: 16:03:34 / Min vardag / Kommentarer: 0
Tja! Kom hem för drygt en timme sen och det första jag ser när jag kommer in är att mitt rum är om möblerat, IGEN! Mamma hade tydligen tröttnat på att se min obäddade säng dag ut och dag in, hehe! Så sängen står där garderoben stod förut och garderoben där sängen stod :) Tv:n flyttades även med så den fortfarande står brevid garderoben :) Blev faktiskt ganska okej. Men det dåliga med idag då är att nu har min laddare slutat fungera helt och hållet! Och min dåliga data räcker bara i 1 ½ timme HÖGST! Så jag har 40 min kvar av tiden nu! :( Men pappa ska åka upp till onoff nu och kolla om han kan byta ut en del av laddaren (den trasiga) till en ny :) För att köpa en hel låda kostar 500 spänn! Och vi har redan köpt en sån så fan heller att vi lägger ner ännu 500 spänn på det! Visar bild på "grejen" strax under :) Annars har dagen varit grymt slapp, riktigt skönt faktiskt :) Och vädret har varit kanon! Gick i kjol och linne hela dagen, haha! Äntligen kan man! :D Haha! Nej, nu ska jag gå ut och kolla på tv eller något? Haha, NEJ! Jag ska först kolla om någon av mina serier uppdaterats :D Så ha en fortsatt trevlig tisdag hörreni ;) Blir nog någon mer uppdatering sen :D PUSS!


fly fresh, fresh, fresh

Den:2010-03-08 Kl: 18:35:36 / Min vardag / Kommentarer: 0
Nyduschad nu va! :) Himlans skönt att duscha varmt eftersom jag frusit så in i norden! Ikväll vet jag inte riktigt vad som går klockan åtta, men klockan nio är det C.S.I :) Vilket gör kvällen perfekt, sen efter det ska jag nog sova :) Men nu ska jag tina några bullar och sen kolla på vänner :) Ha det bra nu, puss!



wonderland

Den:2010-03-08 Kl: 16:51:57 / Min vardag / Kommentarer: 0

Grymt fint väder idag alltså! Snön smälter HELA tiden! Det droppar från alla möjliga platser överallt! :D Och det är super varmt utomhus, vilket är underbart! Så den här dagen har varit kanon :) Nu har jag varit hemma i kanske 1-2 timmar och jag har hunnit äta macka och druckit ett glas mjölk, haha! Grymt hungrig fortfarande, eftersom jag inte ätit ett dugg i princip på hela dagen :( Så har haft ett smått illa mående pågrund av det :( Men hoppas det går över lite nu när jag ätit och sen när det blir middag :D Just nu sitter jag och kollar på That 70s show :D Grymt bra serie verkligen! (y) Och som ni märker har jag blivit skit dålig på uppdateringen, men ska försöka få upp den som vanligt igen :) ASnnars får ni nöja er med något inlägg per dag :) PUSS!


oj, vilken dålig uppdatering!

Den:2010-03-07 Kl: 17:16:31 / Min vardag / Kommentarer: 0
Haha, oups! Dålig uppdatering kallas det väl? ;) Men iallafall, idag har jag bara legat i sängen och degat med massor av avsnitt av Ghost whisper :D Lovely! Annars har jag inte gjort ett dugg! ;) Så, då vet ni min dag, haha! Vilken uppdatering ;) PUSS!

Gömda

Den:2010-03-06 Kl: 22:36:16 / Min vardag / Kommentarer: 0
Helvette vad hemsk den är! Sitter med tårar i ögonen hela tiden just nu! Så otroligt hemsk :(

Jag ska läsa lite till i boken och sen sova :) Känner i ögonen att jag inte kan läsa mer, börjar göra lite ont (har lite problem med dem) så det är nog bäst :) Så vi hörs imorn! Hoppas vädret är detsamma som idag :)

now or never

Den:2010-03-06 Kl: 19:53:02 / Min vardag / Kommentarer: 0
Grymt bra och fruktansvärd bok! Har kommit mer än 2/3 på några timmar, vilket gör mig glad :) Och snart är det melodifestivalen, vilket gör mig mer glad :D Så innan den här dagen är över kommer jag garanterat ha läst ut boken :D


lalala sweetheart

Den:2010-03-06 Kl: 15:15:41 / Min vardag / Kommentarer: 0
Sitter just nu i sängen och läser i min bok :D Alla har väl hört talas om Liza Marklunds bok Gömda? Den boken ska iallafall jag läsa inom någon författargrej i skolan :) Valde först Stig Larsson, men bytte till Liza Marklund istället :) Grymt bra bok och riktigt hemsk! Vilket HELVETTE hon hade! Jävlar alltså!

grymt fint väder alltså!

Den:2010-03-06 Kl: 12:42:03 / Min vardag / Kommentarer: 0
Haha, herregud vad skönt det är ute! Sitter med t-shirt och täcke till midjan och fryser inte alls! Istället är jag super varm! Och jag känner hur solen tar verkligen! :D Underbara lördag! Men nu ska jag äta lunch, sen blir det mer sol :) Kommer ta någon bild så ni får se hur härligt jag har det ;) PUSS!

dagens planer:

Den:2010-03-06 Kl: 09:42:53 / Min vardag / Kommentarer: 0
  • Skotta altan
  • Sätta mig och sola på altan

    MINA PLANER! Haha!

Saturday

Den:2010-03-06 Kl: 09:12:21 / Min vardag / Kommentarer: 0
Godmorgon :) Klockan är bara nio och det är för tidigt! :( Men men, idag vet jag inte riktigt vad som händer, hoppas dock på något, men vi får se :) Nej, nu ska jag fixa frukost snart :) Så vi hörs sedan :*

tänkte att ni ville veta..

Den:2010-03-05 Kl: 23:02:26 / Min vardag / Kommentarer: 1
att jag är skit trött! Så jag tänker sova snart! Tror jag. Vi får se. Haha! Och jag gillar punkter, komman och utropstecken :D! Hihihih.,! Nej, jag är trött, så ska sluta med min dåliga humor :) Haha! PUSS!

hett, hett, hett!

Den:2010-03-05 Kl: 21:29:52 / Min vardag / Kommentarer: 0
Helvette vad varmt det är inne i mammas och pappas data rum! Fan, jag sitter och kokar, SERIÖST! Vill öppna ett förnster, men då fryser jag väl till is, haha!

JAG HAR TRÅKIGT!

Den:2010-03-05 Kl: 21:03:14 / Shopping / Kommentarer: 0
Så klaga inte på alla inlägg!
Men den här klänningen tycker nog de flesta, FAN VAD FUL! Men ärligt talat tycker inte jag det :) Jag har ingen aning om hur det ser ut på, men jag tror den skulle se bra ut :D Tänk er den en varm sommar dag, kanske en sväng på stan eller varför inte till stranden, då tycker jg den här klänningen är grymt bra! För den är halv lång, snyggt mönster (enligt mig) och den är annorlunda :D Därför får den ett stort plus och jag vill ha den! (fast jag hatar randen nertill! haha)


grymt smart idé!

Den:2010-03-05 Kl: 20:56:42 / Shopping / Kommentarer: 0
Alla vet ju att det finns jenasleggins? Det hoppas jag iallafall, haha! Men nu finns det även som jeanslegginsshorts! Grymt smart ju! Okej, jag skulle nog inte köpa sånna, för enligt mig är jeanleggins grymt fult, så jag måste skaffa mig riktiga jeans så jag kan slänga ut jeanslegginsarna! För det är så grymt fult när det hängr i arslet på seriöst ALLA som använder dem! Händer även på mig, anklagar inte bara andra, men jag drar upp dem var femte minut! MEN DET GÖR JU INGEN ANNAN VERKAR DET SOM! Alla låter dem hänga 10 cm i arslet utan att bry sig, skumt!


bas t-shirt

Den:2010-03-05 Kl: 20:52:26 / Shopping / Kommentarer: 0
Grymt snygg bas t-shirt! Tänk er den i storlek L nerstoppad i jeans, bälte i midjan eller till jeans shorts! Grymt snygg! Och jag älskar ljusblå, grön, röd och vit! :D Och riktigt billig är det också!


äntligen!

Den:2010-03-05 Kl: 18:29:13 / Musik/video / Kommentarer: 0
Nu finns melodifestivals låtarna på spotify! Bara jag som är grymt lycklig? :D

Eric Saade – Manboy

Anna Bergendahl – This Is My Life

Salem Al Fakir – Keep On Walking

Alcazar – Headlines

Darin – You're Out Of My Life

hemma nu då :)

Den:2010-03-05 Kl: 18:22:04 / Musik/video / Kommentarer: 0
Nu måste jag verkligen duscha kan jag säga! Men här får ni en grym låt ;)


nu drar jag och tränar!

Den:2010-03-05 Kl: 15:55:02 / Min vardag / Kommentarer: 0
Kommer hem inom en timme :*

SOLEN SKINER!

Den:2010-03-05 Kl: 15:22:58 / / Kommentarer: 0
Ååh! Solen skiner, det är super varmt och snön smälter! :D




..och jag vill va din

Den:2010-03-05 Kl: 07:02:41 / Min vardag / Kommentarer: 0
Godmorgon hörreni :) Nu har jag fixat mig och det blev ju lite snyggare klädsel än de andra dagarna, eftersom det är fredag :D Och vet ni vad fredag mer betyder? Godis! :D Haha! Och sen blir det nog att se på massa filmer ikväll, kanske med någon, ska kolla idag :D Men nu ska jag hämta n¨got och dricka och sen måste jag dra :) Så vi hörs i eftermiddag efter skolan :D PUSS!


just me and my guitarr

Den:2010-03-04 Kl: 21:41:06 / Min vardag / Kommentarer: 0
Blev tydligen att kolla på Life unexpected istället :D Mycket bättre än Criminal minds enligt mig ;) Känner av ett litet illamående för tillfället men hoppas innerligt att det försvinner så jag kan sova :( Men vi hörs imorn :D Godnatt!

underbart!

Den:2010-03-04 Kl: 20:03:07 / Shopping / Kommentarer: 0


349 :- från Stylebystar.com




449 :- från Stylebystar.com

..och jag vill ju ha dig

Den:2010-03-04 Kl: 19:53:54 / Min vardag / Kommentarer: 0

Har nyss duschat och jag känner mig riktigt fräsh nu :) Nu ska jag berätta något som är konsigt för mig och säkert många andra, men ni vet när man reser sig upp för fort ifrån en liggande ställning till stående och man får helt svart för ögonen? Sånt får jag hela tiden verkligen! Ibland är det inte så farligt, men ibland vinglar jag till så jag nästan ramlar ihop! Så det kan bli riktigt läskigt ibland och jag har aldrig riktigt fattat varför jag får det! Visst, det är att jag har lågt blodtryck, men varför får jag det? Och tydligen är det för att jag är lång och då när jag lägger mig ner så sjunker trycket och när jag ställer mig upp snabbt så hinner det inte höjas, så då får jag bäcksvart i ögonen och idag, för kanske 1-2 timmar sen så fick jag så och då fick jag ett enormt illamående, vilket inte var så lägligt eftersom jag satt med massor av mat framför mig -.- Så jag kände hur illa jag mådde av det.. Men som tur var gick det över :) Men är det måste finnas fler som får som jag ofta, annars är det riktigt skumt! Haha, blev lite av ett långt inlägg här om "yrsell" ;) Haha!

Ikväll ska jag kolla på Criminal Minds som har säsongs premiär :D Och avsnittet verkar as grymt! Hade tänkt plugga lite också, men ni förstår inte hur trött jag är! Förut när jag åt orkade jag inte ens skära potatisen i bitar, för jag var tvungen att ta i och det orkade inte min arm! DET ÄR SKUMT! Det var helt sjukt att man kan känna sig så trött i kroppen? Haha! Nej, nu ska jag nog sätta på tv:n istället :) Så ha en fortfatt trevlig och förhoppningsvis piggare torsdag och om ni inte har det, tänk på det positiva, imorn är det fredag :D PUSS!


home sweet home

Den:2010-03-04 Kl: 16:31:29 / Min vardag / Kommentarer: 0
Hemma nu va! :) Har hunnit fica iordning lite mat, för jag är super hungrig! Så det behövs, haha! :) Har inte hänt något speciellt alls under dagen förutom att jag varit as trött hela tiden.. Och min höft börjar göra ont igen :( Vilket suger.. Nu ska jag kolla på That 70s show :D PUSS!

in my head

Den:2010-03-04 Kl: 06:46:05 / Min vardag / Kommentarer: 1
Ni suger på att kommentera ifall ni ville veta -.-

Men iallafall, nu siter jag här, som vanligt, med en macka och ett glas mjölk, haha! Shit, vad ovanligt ;) Nej, inte direkt :) Men idag är det veckans längsta och jobbigaste dag och jag är trött när jag vaknar för första gången den här veckan :o! Det kändes lite skumt, ville bara ligga kvar och da mig och sen somna om! :( Men inte fick väl jag det, nejnej.. Så det var surt! Idag vet jag inte riktigt vad som händer i skolan, förutom att alla som valt "handelsprogrammet" till gymnsieval ska tydligen till skolans "yrkesvägledare" (finns det inte någon förkortning?) Aja, vi ska iallafall dit och snacka om något? Ingen aning om vad, men då får jag och Felicia iallafall reda på om någon mer på skolan valt samma skola som oss, vilket vi inte hoppas på ;) Haha! Puss på er!


vacker som en dröm

Den:2010-03-03 Kl: 20:52:00 / Min vardag / Kommentarer: 0
10 minuter kvar, sen börjar Greys Anatomy :D Och jag är super glad! Dock inte bara därför, utan även för något jag saknat oerhört är påväg tillbaka! :D:D Grymt kul!

beds are burning! ♥

Den:2010-03-03 Kl: 20:13:12 / Musik/video / Kommentarer: 0
How can we dance when our earth is turning
How do we sleep while our beds are burning
How can we dance when our earth is turning
How do we sleep while our beds are burning

Midnight Oil – Beds Are Burning ♥

här kommer lite tips:

Den:2010-03-03 Kl: 19:46:55 / Shopping / Kommentarer: 0
Äntligen har jag fått tid till att kolla runt på alla hemsidor! Så nu ska ni få lite snygga tips på kläder jag älskar och verkligen skulle tänka mig att ha!














min sjukt snygga handduk!

Den:2010-03-03 Kl: 18:54:51 / / Kommentarer: 0


pluggpluggplugg

Den:2010-03-03 Kl: 18:09:02 / Min vardag / Kommentarer: 0
Fan! Har inte hunnit kolla in hemsidor än! Blir att göra det efter en grej, har liksom varit tvungen att renskriva Islam arbetet, vilket tog himlans lång tid! Så nu ska jag sätta igång med tids axels och sen efter det kan jag tipsa om lite grejer! :D Så hoppas ni har en roligare kväll än mig iallafall :) PUSS!

satc nu då!

Den:2010-03-03 Kl: 15:18:08 / Min vardag / Kommentarer: 0
Kom precis hem och har fixat mig några mackor och ett glas dricka :) Satte på tv:n och Sex and the city va på trean :D Grymt! Så nu blir det tv i en timme kanske, sen ska jag renskriva mitt Islam arbete och sen renskriva min tidsaxel :D Måste verkligen börja plugga mer, haha! Ska kolla runt lite på olika hemsidor sen också :D Så ni ska få lite tips snart på snygga grejer ;) PUSS!

Onsdag 3/3

Den:2010-03-03 Kl: 07:55:02 / Min vardag / Kommentarer: 0

Nu sitter jag här med världens godaste macka och ett glas C-vitamin :D MUMS! Idag vet jag inte riktigt om det händer något speciellt, vi får se :) Skola är det iallafall.. Och juste, ikväll börjar Grey's Anatomy :D! Längtat som tusan! Men har sett reklamen och den verkar SUPER skum! Så hoppas verkligen att de inte gjort något som förstör serien nu! Haha! Alla bra series börjar den här veckan, så den här veckan ska man vara glad :D! PUSS!


grymt!

Den:2010-03-02 Kl: 21:56:52 / Min vardag / Kommentarer: 0
Desperate Housewives va skit bra! Älskart! Dock var inte dating in the dark på samma nivå, men bättre än inget :) Nu blir det Cougar town och.. ojdå, nu börja det :D Skriver sen vad jag tyckte om det :D PUSS!



Grymt var det fan! Första avsnittetNu är det det andra :D

crash, bang, boom

Den:2010-03-02 Kl: 18:31:35 / Shopping / Kommentarer: 0
Det här är något som de flesta kör på fester eller kanske t o m hemma någon kväll :) Så det här är något jag verkligen skulle vilja ha! Kostar bara 99 :- hårifrån

här får ni innan..

Den:2010-03-02 Kl: 15:52:21 / Musik/video / Kommentarer: 0
.. jag drar, lite underbar musik!

Mayday Parade – I Swear This Time I Mean It

Miley Cyrus – When I Look At You

Regina Spektor – The Call

Fall Out Boy – Bang The Doldrums

Paramore – Brick By Boring Brick

Nick Jonas & The Administration – Who I Am

UNDERBART!

03/02-10 15:49

Den:2010-03-02 Kl: 15:50:00 / Min vardag / Kommentarer: 0
Heej! Kom hem för kanske en halvtimme sen :) Har hunnit käka en bulle och läsa en tidning som kom på posten idag :) Har även hunnit plocka undan alla jäkla kläder som legat i soffan och dammsugit golvet :) Händer inte ofta utan att bli tillsagt, haha! Men nu ska jag sätta mig vid tv:n och kolla lite grann, för jag har ingenting alls att göra! Så blir nog att sitta framför tv:n heela tiden fram till mina program börjar, haha! PUSS!

Idag är en grym dag

Den:2010-03-02 Kl: 07:50:06 / Min vardag / Kommentarer: 0
Förutom skolan, haha! Det suger enormt, men SEN ikväll :D Då jäklar börjar massa bra serier :D Först Dateing in the dark har jag för mig, sen Desperate Housewives och sen Cougar Town :D GRYMT! Fast Hosue går också, men det är samtidigt som DH :( Vilket suger.. Jag funderar på att dra till gymmet efter skolan idag och träna, men vi vet ju redan hur dålig jag är på det ;) Haha! Men jag ska verkligen försöka eller det kanske är dumt? När jag har så pass ont i höften? Vi får se vad jag klarar av (om jag tar mig ner) :D
PUSS!


godnatt :*

Den:2010-03-01 Kl: 22:27:01 / Min vardag / Kommentarer: 0
Nu tänker jag sova, så dax att stänga igen datorn och luta huvudet bakot mot kudden och njuta :) Hörs imorn! ♥

fattigt suger..!

Den:2010-03-01 Kl: 20:23:52 / Shopping / Kommentarer: 1
Ååh! Skulle verkligen göra allt för att ha allt detta:


fyyyfaaan!

Den:2010-03-01 Kl: 16:52:29 / Min vardag / Kommentarer: 0
Det här är det värsta vädret jag varit med om! Det är iskallt, det snöar och det är storm! Haha! Och det blir ju inte bättre när mitt höftben gör SKIT ont, han inte gå eller lägga någon tyngd alls på benet utan att det värker! Men just nu är jag glad, för jag sitter just nu med en milkshake och ligger under ett varmt täcke! Så det är skööönt! Och första dagen i skolan var hemsk! Förutom musiken då jag roade mig på ett visst sätt :D Jag satte på en mikrofon och sjöng och spelade gitarr inför klassen, sen kom sjuorna in, haha! Då sjöng jag för dem med ;) Haha! Trodde faktiskt inte jag skulle våga, men alla säger ju att jag sjunger bra så då måste man tro på det :)

dagens look:

Den:2010-03-01 Kl: 06:30:47 / / Kommentarer: 1


för tidigt att gå upp..

Den:2010-03-01 Kl: 05:20:25 / Min vardag / Kommentarer: 0
Godmorgon.. Klockan är just nu 05:18 och jag är uppe (Y) Vaknade egentligen 04:50 och gick upp då, men börja inte blogga förren nu :) Haha, fråga inte varför jag är uppe så tidigt, för jag tänker inte berätta ;) Haha! Men just nu sitter jag i sängen och äter macka, dricker obo'y och  C-vitamin :D Sen blir det att fixa sig inför skola.. Helvette!

RSS 2.0