what are aords

Den:2011-06-28 Kl: 20:40:33 / Min vardag / Kommentarer: 0
Välkomnar mig själv tillbaka till bloggen!

Har fullt upp om dagarna då jag sommarjobbar på Rosenholm Parken Väthuset. Men är bara där till på fredag (1/7) sen har jag sommarlov och kan uppdatera lagom mycket varje dag!

Har massvis av goda nyheter att dela med mig av :)
Först, bäst och störst är nyheten som gäller att vi kommer behålla en av valparna!! Vi kommer behålla Dino, nu kallad Rambo ♥ Min älskling! Men måste erkänna vilket helvete det är att lära honom at ha koppel! Ojoj, detta kommer ta sin lilla tid!


Andra nyheter är att jag idag tjänat ihop 5400 kr! På fredag har jag hela 6750 kr som i slutet av Juli hamnat på kontot :) Känns förbannat skönt att ha fixat lite cash ;) Dock vet jag inte vad jag ska köpa för mina pengar?
Ska ha med mig ca 2000-3000 kr till Turkiet i September, men resterande nästan 4000 kr då? Vad ska jag lägga ut dem på.. Jag vet inte! Lär köpa massa krims krams, så som kläder, smink och parfymer.. Haha!

En annan nyhet är att det bara är 16 dagar kvar till jag, Alice och Julia tar tåget till Göteborg och går på Liseberg och shoppar! Har 1800 kr på kontot just nu, så det kommer nog bli finfint i Göteborg :)

Annat då? Jag har provat en ny godsak! Fluff.

Köpköpköp! Det är så underbart gott, men man kan endast käka lite i taget då det är förbannat mäktigt :)

Nu ska jag ut till valparna och mysa lite innan jag går och lägger mig. Det är sjukt varmt och jobbigt i Växthuset den här veckan! Är det 30 grader utomhus är det 40-45 i Växthuset och jag har långbrallor.. Usch.
Men imorn får jag smörgåstårta på jobbet! Mums ♥

Nu säger vovvarna och jag hejdå för idag! Hörs när vi hörs!

Dino och Diesel ♥

Den:2011-06-20 Kl: 17:43:24 / / Kommentarer: 0



you make me wanna die

Den:2011-06-19 Kl: 15:32:13 / Min vardag / Kommentarer: 1
Ni får ursäkta min dåliga uppdatering!

Har som sagt sommarjobbat hela veckan (förutom helgen) och jag kommer hem mellan två och fyra :) Så jag brukar inte sätta mig vid datorn det första jag gör när jag kommer hem, utan jag lägger mig i soffan och ser på tv.
Men nu kan jag uppdatera lite kort om vad som har hänt under veckan och vad som kommer att hända framöver.

Under veckans jobb har jag planterat blommor till Djulö, Lövåsen, Julita och många fler ställen. Jag har organiserat upp lite grann i växthuset, jag har gjort iordning blommor, dvs klippa av dem och toppa och jag har packat. Jag har gosat med Remmi (Leifs söta hund) och jag har gått 282617192727228 steg.
Nästa vecka och veckan därefter lär nog se någolunda liknande ut, eftersom det jag gjort denna vecka är vad man gör i växthuset :)

Idag ska vi även få finbesök! Idag kommer två små hundvalpar hit och de kommer att stanna i hela två veckor framöver!
De heter Dino och Diesel och är ca 8 veckor gamla :) Så när de kommer ska jag nog ta en bild så ni får se hur de ser ut :)
Detta kommer bli kanon kul!!

Juste, kollade precis på filmen "The switch", se den om ni inte redan gjort det! Sjukt fin film :) Sen har jag hunnit se massor av andra filmer under veckan! Kommer dock inte ihåg alla namn, men igår såg jag iallafall den nya filmen "Super 8" och den var faktiskt helt OK.


Parken Växthuset

Den:2011-06-13 Kl: 14:27:55 / Min vardag / Kommentarer: 0
Kom hem från sommarjobbet för ca en halvtimme sedan. Stortrivs verkligen! Alla där är super trevliga och det kommer in nya människor hela tiden som pratar med en och som till fikat stannar på kaffe. Haha!
Fick välja arbetstider själv, så valde de jag hade idag. Mycket skönare att arbeta utomhus på förmiddagen då det inte är lika varmt. Så mellan 7-13.30 jobbar jag på Parken Växthuset.
Det jag fått göra idag har varit att ställa ut blommor på borden och flytta runt lite bland dem, sen har jag även fått plantera massvis av blommor! I krukor, ballkonglådor och i amplar :) Blev riktigt fint! Fick välja själv till amplarna, så måste ju erkänna att de blev finast ;)

Nu ska jag lägga mig och ta något gott framför tv:n, sen ska jag se till att duscha och tvätta bort all jord och smuts :)
Hörs!

Dandy

Den:2011-06-12 Kl: 19:54:20 / Min vardag / Kommentarer: 0
Tja bloggN!
Nue sitter jae här oh har precis kollat påe en film. SKOJA!

Är riktigt trött, så nu kommer den riktigt dåliga humorn fram :)
Idag har jag inte gjort ett dugg, förutom att uthärda ren smärta, ha ett kort the sims-lan, dela ut reklam och vara halvdöd :)
För ett litet tag sen hade jag vid min sida två mackor och ett glas med blåbärssmoothie. Super gott! Svepte nästan hela smoothien på en gång ;)
Har även nyss kollat på filmen Prinsen och jag. Såg på tvåan förut idag då den gick på tv och blev tvungen att se ettan också :)

Imorn börjar mitt sommarjobb. Ska vara där vid sju, så har ställt klockan på fem!
Vet inte vad jag kommer få göra än och vilka arbetstider jag har, men det kommer jag då veta imorn :)

Nu ska jag ta fram boken Dandy och fortsätta läsa i den.
Hörs!

lördag

Den:2011-06-11 Kl: 16:32:59 / Min vardag / Kommentarer: 1
Sitter just nu vid föräldrarnas dator, då pappa nyss snodde min :)
Det är kvarters-fest ikväll, så de ville låna bärbara. Så nu sitter jag här!

Idag har jag inte gjort speciellt mycket! Har duschat och varit till affären, det är nog det enda om man inte räknar med tv-tittande och lunch :)
Sen vid 19 så ska jag pallra mig iväg till "festen" för att käka. Det är det enda jag tänkt vara med på :) Så har fixat iordning kycklingsallad!

Nu ska jag nog se om jag kan hitta någonting att kolla på så jag kan fördröja tiden! men först tänker jag leta reda på gamla bilder! Så om jag hittar några, njut!
Hörs!


Midsommar 2010

Småtjejer, Turkiet 2005!

Mitt första modelljobb! Haha, Turkiet 2005 :)

Fasnade visst lite på Turkiet..

Kreta 2010

Kreta 2010

Snyggaste kusinen! ♥

Tack och hej!

home sweet home

Den:2011-06-09 Kl: 22:41:57 / Min vardag / Kommentarer: 0
Kom hem från Monika för en halvtimme sedan ungefär. Har haft sjukt trevligt tillsammans med ett riktigt härligt gäng!
Känner verkligen att sommarkvällarna börjar komma igång! För som denna kväll såg ut kommer måånga kvällar i sommar vara!

Nu ska jag strax sova, så jag får mig min skönhetssömn till morgondagen ;)
Hörs!

torsdag 9 Juni

Den:2011-06-09 Kl: 13:14:06 / Min vardag / Kommentarer: 0
Hejhopp!
Idag har jag inte gjort ett dugg hittils! Men snart så ska jag se till att få saker gjorda!
Ska först och främst sy om en klänning som är alldeles för lång och ikväll ska jag på partaj! Min kära vän Monika fyllde 17 bast igår, vilket måste firas! Så ikväll blir vi några som kommer fira henne :)

Imorn så är det Plus Award. Är riktigt taggad på det! Så hoppas det inte blir en besvikelse.

Juste! Igårkväll drog hela familjen över till familjen Lindh för att kika på valparna. De är så otroligt söta så det är sjukt!
Kände mig ganska älskad av alla hundar igår då de sprang över mig, tvättade mig överallt och jag fick bära omkring på dem hela tiden!
Gick omkring med lilla Molly ett bra tag, vilket var otroligt gulligt! Jag försöker tvinga på mamma och pappa att vi ska hjälpa till att få valparna sålda genom att köpa en, haha! Det finns bara små pojkar kvar, Dino och Diesel. Dina är lite tröttare och Dina lite trögare, haha ♥
Runt kvart i nio drog några av oss ut på en roadtrip med Robin som förare :) Haha, jag bad lite snällt om godis och fick mig en schaufför direkt! "Jag kan skjussa!!" hör man från Robin, haha! Så fick med mig en M&M påse och en Maltesers.

Nu ska jag nog fixa något att käka och sätta mig och glo på tv.
Hörs!

örhängen

Den:2011-06-07 Kl: 20:54:02 / Shopping / Kommentarer: 0






Blev inte de bästa bilderna, men var tvungen att snabba mig lite eftersom House börjar strax!
Örhänget med "kristallerna" ska jag troligtvis ha på Plus Award på fredag :) Kommer nog bli sjukt roligt då!
Nu ska jag se på tv.
Hörs!

blue is the black

Den:2011-06-07 Kl: 20:31:02 / Mina bilder / Kommentarer: 0


Ni ser örhänget? Pillade ihop det och två till för någon dag sedan. Ni ska få närbilder på dem snart!

tisdag

Den:2011-06-07 Kl: 20:14:16 / Min vardag / Kommentarer: 0
Som ni ser har jag bytt profilbild till bloggen. Kände att den andra inte riktigt var speciellt bra, så fick bli en ny :) Och denna är mycket mycket bättre tycker jag personligen :)
Lade även till två stycken nedräkningar! En till Göteborg som är 13 Juli och en till Turkiet, 24 September :) Skulle kunna sätta dit säkert 5 till, men dessa är viktigast just nu!

Idag har jag kontaktat min handledare. Börjar som sagt sommarjobba nu på måndag! Och det känns riktigt bra, längtar nästan lite att få börja :) Så jag hoppas verkligen att jag får mycket att göra och att det är roligt!
Annars idag har jag bara kollat på film och varit till affären och köpt middag. Det fick bli helgrillad kyckling ;) Sjukt gott!

Imorn ska jag in till Norrköping en stund för att lämna tillbaka mattebok och lite andra böcker. Hoppas på att få träffa några i klassen som jag antagligen inte kommer se förren nästa termin! Känns lite trist med det eftersom vi är pendlarklass, men antar att man kan längta till 2:an då?

Nu ska jag lägga in lite bilder och fixa med dem och så laddar jag kanske upp en :)
Hörs!



sunny sunny

Den:2011-06-06 Kl: 18:29:55 / Min vardag / Kommentarer: 0
Sitter just nu på rummet med Alice.
Idag har vi varit i Stadsparken och käkat lunch, lyssnat på musik och kollat på dans. Vi tog även en fikapaus på Hembagarns. Det blev italiensk sorbet för min del.
Runt 15-16 tiden så drog vi hem till mig för att sola. Så vi tog varsin filt och la oss på gräsmattan med varsin bok. Så har nog fått lite färg vilket alltid är positivt. Men börjar bli ganska brun nu, så det är väl bara att pressa på för att bli ännu brunare ;)

Snart ska vi käka korv med bröd till kvällsmat och efter det kanske det blir en film. Skulle vilja se på Slumdog millioner bara för den gick igår på tv, men jag kollade på BB finalen :) Annars kanske jag hittar någon annan rolig film.
Sen ikväll runt 22 så börjar MTV movie awards reprisen, så då ska jag iallafall se på den :) Missade ju inatt, så kan se på den ikväll.
Hörs!

where are you now

Den:2011-06-06 Kl: 01:37:44 / Min vardag / Kommentarer: 0
Kollade precis på Never say never. Det var en riktigt bra dokumentär, ärligt talat!
Det är nästan så jag måste hålla med Julia om att man blir lite småkär i honom efter att ha sett dokumentären. Visst, hans låtar är riktigt bra, men nu efter att ha sett dokumentären så blir dem helt enkelt mycket bättre!
Det roliga är att innan han blev känd, kanske ett halvår innan, så lyssnade jag på hans låt Where are you now.




Är ärligt talat lite småkär just nu. Men någonting som jag kan skratta åt hur mycket som helst är hur det finns dem som är helt besatta? De skriker, gråter och verkligen hoppas innerligt att de kommer bli hans tjej och liknande! Hur fan kan man vara så patetisk? Det är en helt vanlig person som endast sjunger?
Ojojoj.. Jag förstår mig verkligen inte på sånna personer som verkligen blir besatta av kändisen -.- Det är sjukt!

Hade tänkt sitta uppe och kolla på Mtv movie awards, men är riktigt trött nu, så tänker gå och lägga mig.
Puss och godnatt! ♥

Big Brother final

Den:2011-06-05 Kl: 20:57:26 / Min vardag / Kommentarer: 0
Nu är det alldeles strax dags för BB-final! Heja Peter!! ♥

Idag var jag, Alice och Emma nere på stan och kollade runt lite. Fick med mig en liten grej hem som ni får höra om senare i veckan.
Vi tog även en fika på C&L. Hur skönt som helst, förutom de äckliga fåglarna som käkade från tallrikarna en bit ifrån oss........... Usch!
Annars har jag inte gjort så mycket. Eller jag kollade på filmen "Just go with it" och den var riktigt bra!

Men nu ska jag plocka fram mintkyssarna/nougaten och twixen och sätta mig redo framför tv:n!
Inatt runt halv 2 kanske syrran och jag kollar på MTV - movie awards. Vi får se hur trötta vi är :)
Hörs!

Juste! Har gjort ett nytt örhänge idag och så gjorde jag om två stycken till ett. Blev riktigt bra, visar någon gång.
Ska även se till att dra till en "pyssel" butik och införskaffa nya pärlor/smyckesdelar.

Hangover

Den:2011-06-04 Kl: 13:58:24 / Min vardag / Kommentarer: 0
Kollade på Hangover istället :) Helsjuk film och så jävla bra! Så nu ska jag bara vänta på att det kommer en bra kvalité av Hangover part 2.
Nu ska jag leta upp en till film.
Hörs!

om sanningen ska fram

Den:2011-06-04 Kl: 12:07:52 / Min vardag / Kommentarer: 0
Har jobbat lite på brännan i en halvtimme nu. Orkar verkligen inte mer pågrund av värmen! Usch.
Snart ska vi käka lunch och då kanske jag fortsätter kolla på Tangled. Började för någon dag sedan, men Hawaii 5-0 lockade mer då :) Så fortsätter nog sen.
Ikväll ska vi då till Julia och grilla. Pappa skulle ha köpt gigantiska marsmallows, men han hittade dem inte :( Synd.. De var säkert decimeter stora (nästan)!

Nu ska jag vänta ut maten, så ha en fortsatt stekig lördag!
Hörs!

famous

Den:2011-06-03 Kl: 19:02:52 / Min vardag / Kommentarer: 0
Har varit ute i Valla hela dagen och röjt på farmors trädgård.
Vi har hunnit med att olja in staketet, riva ner hela häcken som är minst 10 meter lång och 2 meter hög.. Sen 3 vändor till tippen :)
Riktigt skönt att ha gjort något bra såhär. Så en familjedag med pappas bror Håkan också satt fint :)
Har även fått riktigt mycket färg då det varit strålande solsken hela dagen!
Fick även 750 kr utav farmor eftersom vi varit där fyra gånger nu :) Tack ♥

Imorn ska det tydligen bli ännu varmare än vad det var idag! Så kanske skulle locka med någon ner till Djulö eller kanske endast på gården bara med att sola :)
På kvällen drar familjen till Julia för grillkväll. Kommer nog blir riktigt skönt!

Nu ska jag vänta på att mamma kollat en bit in på gårdagens BB så jag kan fortsätta där jag slutade imorse :)
Hörs!

water for elephants

Den:2011-06-02 Kl: 21:21:06 / Min vardag / Kommentarer: 0
Kollade precis på filmen Water for elephants. Så otroligt fin film och självklart fäller jag några tårar då och då.
Så ni som inte sett den, se den! Här har ni en länk om ni vill se den som streamad. Skapligt bra kvalité!
http://www.putlocker.com/file/E4263C4B4DCBABB3#



Nu ska jag se om jag kan hitta en till film att kolla på. Har inte någonting bättre för mig, så kan lika gärna fortsätta kolla :)
Hörs!

all at once, everything looks different

Den:2011-06-02 Kl: 18:52:19 / Min vardag / Kommentarer: 0
Alice åkte hem för ett litet tag sedan.
Vi har varit till affären och köpt godsaker och så har vi kollat på filmen "Hur man blir av med en kille på 10 dagar" (heter den så?)

Nu ska jag snart duscha tror jag och efter det.. Det har jag ingen aning om!

Imorn skulle jag träffat Emma, men tror inte det blir av längre. Så vi får se vad jag hittar på imorn. Skulle vara skönt med en skållhet dag och dra till stranden och sola och kanske ta sitt första dopp? :) Vi får se hur vädret är och om jag kanske får med mig någon ;)
Annars kanske jag bara ligger hemma och degar i sängen.. Not! Men vi får se vad som händer imorn.

På lördag ska jag iallafall till Julia på kvällen. Dit kommer det några familjer och så ska vi grilla :) Fett gott!
Hörs!

someday you'll be mine

Den:2011-06-02 Kl: 12:59:04 / Min vardag / Kommentarer: 1
Kollade nyss på Nelly.com för att se om jag kunde hitta något roligt. Tror jag ska beställa grejer där ifrån sen när jag fått min lön för sommarjobbet eller så åker jag bara till Norrköping och köper sakerna där :) De flesta grejer jag vill ha finns tillgängliga i butikerna där så.

Just nu väntar jag bara på att Alice ska höra av sig så vi kan träffas! Både hon och jag är inställda på att bara ta det lugnt och kolla på film idag, så det är skönt.
Nu ska jag kolla lite bloggar och sedan får vi se vad jag hittar på.
Hörs!

kristihimmelfärd

Den:2011-06-02 Kl: 10:29:32 / Min vardag / Kommentarer: 0
Ligger just nu i sängen och ska alldeles strax slå igång en serie.
Vaknade runt 9, så har hunnit med att kolla på gårdagens BB och ätit frukost. Så nu ska jag kolla på Glee, TSLOTAT och OTH. Sen efter skulle jag vilja se på Tangled, även om jag sett den ett antal gånger redan ^^

Idag ska jag annars träffa Alice. Så ska messa henne snart och se om hon är vaken och så får vi se när vi ska träffas :)
Hörs!

I see the light

Den:2011-06-01 Kl: 23:22:07 / Min vardag / Kommentarer: 0
Jag har idag haft en 30 minuters lektion som innebar teater.
Jag har haltat omkring med min fot.
Jag har sovit middag hemma hos Alice.
Jag har provat en ny rätt på C&L som heter Grillad foccacia (?) och jag älskade den.
Jag har druckit en chokladmilkshake och varit med om två brainfreezes (?).
Jag har sovit middag tillsammans med Alice i min säng (typ).
Jag har tagit hand om min otroligt ömma tå och gett den ett enormt födral/täcke/tält.
Jag har åkt till affären i flippflopp.
Jag har ätit jordgubbar.
Jag har lärt mig massor av nya saker om kaniner.

Tror det var allt jag varit med om idag!
Kortfattat och snabbt!

Här ser ni min tå. Tydligen har jag väldigt ådriga fötter, haha!


Imorn ska jag träffa Alice (igen) och jag vet inte vad vi ska hitta på. Det är även Kristihimmelfärd imorn vilket innebär att det inte är någon skola och att det är en röd dag :)
Om det är fint väder ska jag tvinga henne att steka på gräsmattan med mig!

Nu ska jag sova, godnatt!


svar på tal

Den:2011-06-01 Kl: 23:10:06 / / Kommentarer: 0
emelie josefsson om FÖRSTA JUNI TVÅTUSENELVA:
varför ska du inte gå kvar i deras klass? :p
Svar:
Vem har sagt någonting om att jag ska sluta? Jag har min sista lektion under 1:an eftersom det bara är ca 1 vecka kvar till skolavslutningen :) Alla kurser är avslutade och det är endast en ta-igen-vecka nästa vecka och jag behöver inte göra någonting :)

FÖRSTA JUNI TVÅTUSENELVA

Den:2011-06-01 Kl: 06:57:15 / Min vardag / Kommentarer: 1
Känns förbaskat bra att det är Juni nu! Dock så börjar inte månaden lika bra som förra slutade.. Kommer tydligen regna idag, men varmt ska det bli ändå :)
Idag har jag min allra sista lektion under 1:an! Så jag är ledig till nästa fredag sen efter egnelsklektionen idag :) Tycker ärligt talat det är skit tråkigt :( Visst, träffar ju klassen nästa fredag på Plusawards, men alla kommer ju inte då..
Men får säga hejdå till dem idag istället eftersom jag inte kommer på avslutningen :)
Hoppas någon kanske tom är på at ta en snabb fika efter skolan? Hm.. Skulle vara asroligt eftersom det är näst sista dagen för mig att träffa alla :)

Men nu ska jag dricka upp min O'boy och sedan fixa det sista innan jag drar sen.
Hörs!

RSS 2.0