the hills

Den:2010-02-28 Kl: 17:55:35 / Min vardag / Kommentarer: 0

Nu blir det att kolla på The Hills och sen efter det är det nog t o m The City om jag tror rätt :D Riktigt bra de!


for you my dear

Den:2010-02-28 Kl: 16:34:12 / Min vardag / Kommentarer: 0
Nu har jag kollat på massa filmer, härligt! Och jag har fortfarande inte pluggat, haha! Pappa sitter i vardagsrummet och roppar "JAA! STIEVEN GERRARD! WOHO!" :D Haha! Kul att höra ibland, då klockan inte är elva på kvällen och man ska upp till skolan, haha! Om 2 minuter är min mat klar och jag är riktigt hungrig just nu :o Så det ska bli gott :D Och min syrra är underbar! Jag bad henne köpa lite godis till mig innan hennes tåg åker hem från Göteborg och hon gjorde det :D Och inte lite heller :D:D Så ska bli mumsigt att gotta sig lite sen :) Nu har jag inte mycket mer att skriva, eller jo! Imorn är det skola igen.. Vi får se hur dagen blir, men ha det bra nu :)
PUSS!

frågorna:

Den:2010-02-28 Kl: 13:37:04 / Min vardag / Kommentarer: 0
  1. Alla människor behöver en god och varierad muskelstyrka. Förklara varför styrka är så viktigt och vart någonstans i kroppen man behöver vara stark för att klara av sin vardag.
  2. Förklara skillnaden mellan statisk och dynamisk styrketräning. Illustrera gärna med figurer.
  3. Hur ska jag träna för att bli explosivt stark alternativt uthålligt stark? Skissa kortfattat upp ett exempel på övningsupplägg för respektive mål och motivera varför du valt just de modellerna.
  4. Beskriv hur jag ska bära mig åt för att träna upp styrkan i Triceps Brachii sant Quadriceps. Ge exempel på två övningar till varje muskelgrupp. OBS! Den ena övningen ska genomföras med vikter, den andra utan. Illustrera gärna.
  5. Vad kan hända om man belastar för tungt vid styrketräning och har en kropp som inte vuxit klart, fortfarande utvecklas?
  6. Förklara skillnaden mellan koncentriskt och excentriskt arbete.
  7. Vad är extra viktigt att tänka på innan, under samt efter styrketräningen? För en diskussion utifrån begreppen uppvärmning - träning - återhämtning - mat - vätska.

Sen kommer det lite enklare grejer som säkert ska funka okej, MEN SERIÖST? Vart tusan ska jag hitta det här då? Vi fick inte direkt något jäkla papper med oss att läsa? Visst, google finns, men tänk om man inte hade haft internet? Hur fan skulle man då hittat svaren?


you and I

Den:2010-02-28 Kl: 13:26:36 / Min vardag / Kommentarer: 0
Mums! Har nyss ätit Kallops (stavning?) och det är så underbart gott! Och jag äter ju det på ett lite speciellt sätt som gör det MYCKET godare! Jag mosar ihop verkligen allt till en enda röra (A) MUMS! Super duper gott verkligen! Juste, idag kommer syster hem från Göteborg :D Och sen så sa jag ju att jag skulle plugga, men helvette, jag fattar inte den här hemuppgiften? Kan skriva ner alla frågor här sen, så ska ni få se mitt STORA problem..

jump for my love lalala

Den:2010-02-28 Kl: 11:40:44 / Min vardag / Kommentarer: 0
Haha, godmorgon alla :D Som ni kanske märkte var det massa ur usla skämt uppdateringar igår kväll ;) Men jag har en anledning, jag hade sovit 4-5 timmar (gick och la mig fyra) och vaknade vid 9 ungefär och jag var fortfarande uppe vid ett.. Jag hoppas ni fattar att jag var grymt trött då och då kommer min ur usla humor fram :D Jag kan skratta åt nästan vad som helst, t ex om någon skulle skriva kratta en katt eller något liknande, jag skulle ha dött av skratt troligtvis, för vi märkte ju hur dåliga skämten igår va och tänk er mig få tårar i ögonen för jag skrattar så mycket ;D Haha!Men nu till idag, idag vet jag inte vad jag ska göra, skulle draig ner med Emma och sola, men jag har ingen lust att sola idag längre, haha! Är mer sugen på godis eftersom jag inte åt något alls! Det är seriöst min första lördag utan något godis alls! För annars om vi inte har köper jag, mamma eller pappa får åka iväg sent på kvällen eller så har vi redan, men igår snö/regnade det seriöst hela tiden och det lockade inte alls att gå ut :( Så idag blir det nog godis, hihi! Sen måste jag plugga.. Har någon uppgift till imorn som ska vara klar och jag kan väl lika gärna försöka läsa ut en bok som skulle varit inne för ett antal veckor sen, haha! Så vi märker i slutet av dagen om uppgiften är klar och om jag har en bokrecension ;)
PUSS!

<3

Den:2010-02-28 Kl: 00:39:17 / / Kommentarer: 0

korumpan muade fint i hagen. Plötsligt ringde mobilen. Korumpan svarade. Ut ur mobilen hoppade en tupp ut och han sa här får du ett ägg. Han stoppade i ägget i korumpan och så sa han nu är du äggravid!


jag är ur usel...

Den:2010-02-28 Kl: 00:17:22 / / Kommentarer: 0
Haha, jag försöker va lite dåligt rolig som fru Hemlig, men jag lyckas inte :(
Kolla här:


en kotte trilla från ett träd och en hund kom och bet tag i kotten, men hunden fick en sticka av kotten så kotten skratta åt hunden och hunden sprang iväg för att plocka ut stickan, men kotten hann ikapp och körde en karatespark i hundens ass hole så hunden la sig ner död, då hoppa kotten upp i trädet igen


<3

Den:2010-02-28 Kl: 00:11:37 / / Kommentarer: 0

rugguglan Hyrsert satt på en bänk och titta ut över parken plötsligt kom ett ljud! AA vad var det ropade Hyrsert. Det var bara jag sa en röst hyrsert tittade ner där satt en pinne och tittade upp jag ville bara se om du kunde snurra huvudet ett helt varv!


ny kategori

Den:2010-02-28 Kl: 00:01:57 / Min vardag / Kommentarer: 0
Jag tänker göra fru Hemlig känd genom hennes otroligt konsitga och dåliga skämt :D Så jag har skapat en kategori åt henne :* Så den kan ni kika in i om ni någon gång har tråkigt, haha! :*

<3

Den:2010-02-27 Kl: 23:53:12 / / Kommentarer: 0

jallllaballa sa kurt till tjuren medans brallan åkte av och avslöjade något fins som stog ut lite längre söder ner! OJOJ ropade tjuren och satte sprong mot närmaste ko han ville ju inte stå med en kille där och titta ner.


HAHAHAH!

Den:2010-02-27 Kl: 23:42:04 / / Kommentarer: 2
Det här gjorde min kväll alltså! ♥emmalindh säger (23:36):
MIN NÄSA ÄR HELT CP :o xd <3
ERIKA säger (23:36):
varför? <3
emmalindh säger (23:36):
den sitter löst xd <3
emmalindh säger (23:37):
HAHAH !
ERIKA säger (23:37):
HAAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ERIKA säger (23:36):
blubb
blubb
blubb
jag är trött, hihihihihiihihihihihiihihiihihihi

aliceStaaf 9 april! <3 säger (23:37):
blubbblubb sa räven till jätten sa han medans han tog till fläsket och tröck till med baken upp i vatten rännan så det skvatt till!
hahaha vet inte ens vad jag skrev xd(L)

ERIKA säger (23:37):
haha, vafan va det där? :o(L) HAHAH!
HAHAHA! JAG SITTER OCH GRÅTER PÅ GRUND AV ALICE BERÄTTELSE!
är det någon som fattar den? xd


dags att vända på dygnet kanske

Den:2010-02-27 Kl: 23:29:34 / Min vardag / Kommentarer: 0
Funderar faktiskt på att sova nu :) Måste verkligen ta tag i att vända på dygnet nu! Gick och la mig halv fyra igår, det är inte klokt! Som tur va väckte pappa mig nio, så det betyder att man somnar tidigt på kvällen istället :D Så som jag reda sagt, nu tänker jag sova :) Puss och godnatt!

”Fokis outfit” från Kii.se

Den:2010-02-27 Kl: 21:59:01 / Min vardag / Kommentarer: 0

Jag har så otroligt tråkigt, så jag bestämde mig för detta:
Jag är nu med i Fokis tävling som går ut på att man kan vinna hennes outfit :)
Så jag ska länka till Kii.se som kläderna kommer från.
Så, nu vet ni :) Haha!


film, film och åter film

Den:2010-02-27 Kl: 20:50:46 / Min vardag / Kommentarer: 0

Frida drog hem vid sju, vi bakade en otroligt misslyckad sockerkaka, men den blev god ändå, fast jag fick ont i magen av den, haha! Sen tittade vi på Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief, GRYM! Sen när hon drog hem kollade jag på Prinsessan och grodan hihi! Den va super söt! Nu funderar jag på om jag ska se Fame eller Valentines day :D


ny design, vad tycks?

Den:2010-02-27 Kl: 13:41:41 / Min vardag / Kommentarer: 4
Gjorde nyss iordning en ny design :) Den är enkel, vettig och ganska fin tycker jag nog :)
Vad tycker ni?

JAG ÄLSKAR DEN HÄR DAGEN

Den:2010-02-27 Kl: 12:19:39 / Min vardag / Kommentarer: 0
Hej, idag är jag super glad och väldigt positiv :D Så idag är en bra dag att snacka med mig, haha! Dagen började med att pappa väckte mig köockan nio, dock inte så positivt, men det lönar sig att gå upp tidigt, haha! Vi drog sen en halvtimme senare till gymmet och tränade :D Träffade på lite folk där som jag kände till :) Roligt roligt! Nu har jag duschat och fixat mig och snart kommer Frida komma hit! :D Kan det bli bättre? NEJ! För jag har saknat den filuren oerhört mycket! Vi får se vad vi hittar på för skoj :D Ikväll har jag en oerhört stor lust att dra på fest, så vi får se hur det blir med det :) Annars blir det en mys kväll hemma framför Melodifestivalen, det lockar ganska mycket det med! :D Nu får ni ha en otroligt trevlig fortsatt lördag :D
PUSS!03:21

Den:2010-02-27 Kl: 03:20:51 / Min vardag / Kommentarer: 0
GODNATT! -.-

c(o)ola nördar

Den:2010-02-26 Kl: 23:18:55 / / Kommentarer: 2

I want someone to love me

Den:2010-02-26 Kl: 22:41:11 / Min vardag / Kommentarer: 0
Jag har så himla tråkigt så det inte är sant! Försöker hitta några sociala personer via sms nu eftersom det inte finns speciellt många sociala på msn! Och bara för jag har så tråkigt så har jag lust att hitta på något för bloggen.. Vad skulle ni tycka om en tävling av något slag? :D

KOMMENTERA VAD NI TYCKER!

grease :)

Den:2010-02-26 Kl: 21:54:39 / Min vardag / Kommentarer: 1
Ligger just nu i sängen och kollar på Grease :D Förbannat länge sen jag såg den sist :o Och den är ju super bra! Sitter även med en polly påse, vilket är mitt fredags mums! :) Blev tydligen inte Emma ikväll :( Men men, får väl bli någon annan kväll :)Börjar fasan längta till imorn :D Kommer bli super duper duper kul att träffa Frida :D Hihi! (älskar dig!) Nej, nu ska jag konsentrera mig på filmen, puss!


who I am

Den:2010-02-26 Kl: 19:29:25 / Min vardag / Kommentarer: 0
Nu står pizzan snart i ugnen och sen blir det att mumsa på den framför let's dace kanske? :D Eller varför inte en film, vi får se :) Blir troligtvis Emma sen också, men ska först och främst få tag på henne :D Så vi får se hur kvällen slutar, men nu får ni ha en trevlig fortsatt fredags kväll hörreni :D
PUSS!


I love it

Den:2010-02-26 Kl: 18:32:03 / / Kommentarer: 0
tog bara en dag för mig att älska håret!

IIIIP!

Den:2010-02-26 Kl: 17:54:36 / Min vardag / Kommentarer: 1
Min älskling är hemma! :D:D Imorn blir det kram, på kram, på kram, på kram! ♥

 I love you

muffin kungen

Den:2010-02-26 Kl: 14:36:55 / Min vardag / Kommentarer: 0
Nu tänker faktiskt jag baka muffins :D Och sen fem över tre blir det Ghost Whisper i en halvtimme, sen One tree hill tjugi i fyra :D

PUSS!

freshhhhh

Den:2010-02-26 Kl: 14:33:06 / Min vardag / Kommentarer: 0

Mmmh, nu är man nyduschad, peelat kroppen, rakat benen och smörjt in kroppen :)
freshhhhh


KORT HÅR!!!


snart snart snart

Den:2010-02-26 Kl: 13:06:35 / Min vardag / Kommentarer: 0
Om en halv timme blir jag ensam! Kommer bli super skönt att få vara själv lite grann ;) Ska nog ta och baka något kanske :) Och senare kanske det blir Emma och att kolla på film :D Super (Y)

AJ! Haha, just precis NU får jag värsta kramerna i magen :o Gör skit ont!

upptäckte nyss något skumt

Den:2010-02-26 Kl: 11:43:54 / Min vardag / Kommentarer: 0
Det är fullt med snö ute och det har varit minusgrader hela tiden! Men idag, då är det plusgrader och DET REGNAR! Liksom vafan? Det regnar! Vet ni vad det kommer innebära? Först slask på lördag och is på söndag, för då är minusgraderna tillbaka! Fasan!

du är underbar!

Den:2010-02-26 Kl: 00:16:44 / Shopping / Kommentarer: 1
Tacktacktack Stefan! Titta vad han hittade, DEN FINNS!!!


to nice, to perfect

Den:2010-02-26 Kl: 00:11:41 / Min vardag / Kommentarer: 0
Hej fredag! :D Sitter just nu och skriver med min kåta än som jag inte säger namnet på ;) Haha! Kollar även på tv, men funderar på att byta till musik istället :) Har precis käkat en macka och druckit C-vitamin, MUMS! Blir nog att sova inom en till två timmar, för jag är inte ett dug trött för tillfället :o OCH VILL NI VETA!!! JAG ÄR UPPSPELT!!! IMORN KOMMER MIN ENORMT SAKNADE FRIDA HEM! ♥♥ Och jag ska träffa henne på lördag! Längtar så in i norden! Men det är dock en dag mellan, hm.. Vi får försöka få morgondagen överstökad, hihi! Men vi får se vad som händer imorn, har planer, men de kränglar bara och blir bara konstiga, så vi får se hur det blir :) Nej, nu har jag skrivit ett lagom långt inlägg :D Eller en sak till, imorn ska jag fixa mig och håret as bra, så jag kan få till lite bra bilder så både ni och jag får se så att mitt nya hår blir bra :D Så sov gott alla söta läsare!

min väska finns inte längre :(

Den:2010-02-25 Kl: 21:42:27 / Shopping / Kommentarer: 0
Ni kommer ihåg min Gola väska jag skulle köpa? Den finns inte längre :( Är jätte ledsen för det.. Men istället för den blir det mer av en normal väska, troligtvis någon av dessa två:


Tralala

Den:2010-02-25 Kl: 19:11:50 / Min vardag / Kommentarer: 0
Albert har dragit hem nu och jag har hunnit äta en pizza :) Blir att ligga hemma och glo på film eller tv hela kvällen :) Kan berätta lite om dagen nu: Mötte upp Albert vid halv ett och drog nästan direkt till Heaven or hell :D Satt där i kanske en timme och sen drog vi till H&M och jag köpte värme skydd till håret :) Sen drog vi till bussen och vidare hem till mig :) Vi kollade på Ghost Whisper och sen One tree hill :) Sen blev det inte så mycket mer.

Nu ska jag nog lägga mig i sängen och sätta på en film :) Puss på er!

resultatet:

Den:2010-02-25 Kl: 18:23:40 / Min vardag / Kommentarer: 4


Känns skit ovant, men hoppas jag vänjer mig :)

IDAG HÄNDER DET

Den:2010-02-25 Kl: 11:19:23 / Min vardag / Kommentarer: 3
Ja, om mindre än två timmar sitter jag nervös och förhoppnings full om hur mitt hår kommer bli :D Idag drar även syster till Göteborg enda till söndag, härligt! Vill också åka bort :( Men men, blir att möta upp Albert sen tror jag innan klippningen, sen sitter han och väntar till jag blir klar :D Sen ska jag köpa hårgrejer :) Sen vet jag inte vad som händer :) Men ikväll blir det troligtvis att jag sover hos Alice :) Ha en fortsatt underbar torsdag :D Blir bara detta inlägg och sen ett hur håret blev, så ni är medvetna om min dåliga uppdatering idag :)
PUSS!


sista bilden på mig med långt hår nu då.
osminkad och vacker

hemma igen :D

Den:2010-02-24 Kl: 22:36:46 / Min vardag / Kommentarer: 1
Kom hem lite tidigare än väntat, men helvette vad grymt det va! Oh herregud! Så jävla grymma! Bilderna lägger jag in imorn, orkar inte nu :) Utan nu ska jag lyssna på låtar från MYOH, älskar dem! Kan länka deras MySpace :D (L)
GRYYYYYYYMMA!

http://www.myspace.com/themyoh


innan jag går,

Den:2010-02-24 Kl: 16:44:49 / Min vardag / Kommentarer: 0
titta vad jag hittade när jag kikade runt på lite bloggar :D


snart så!

Den:2010-02-24 Kl: 16:37:19 / Min vardag / Kommentarer: 0
Snart drar jag iväg och möter Emma :D Vi ska dra till affären så jag kan ta ut pengar inför kvällen och kanske köpa lite godis :D Sen efter det blir det nog dax att dra direkt till Inferno på "make some noice" :D Gryyymt kul! Och jag lovar, massa massa bilder kommer komma! :D Hoppas jag träffar på några bekanta ansikten ikväll, det vore kul :) Men vi hörs sen vid tolv ikväll då jag kommer hem igen :D Ha en fortsatt trevlig Onsdag, PUSS!

ajj! mitt finger :(

Den:2010-02-24 Kl: 14:18:33 / Min vardag / Kommentarer: 0


Plåstret är låååångt! Har inte ett så långt finger, HAHAHA!

make some noice

Den:2010-02-24 Kl: 14:15:58 / Min vardag / Kommentarer: 0
Tja :D Nu har jag fixat iordning mig :D Jag har värsta udda tröjan på mig :o Har en med krage! Haha, men hade ingen annan jag ville ha, så tog en som jag inte använt sedan augusti eller något :o Eller tidigare var det nog :o Aja, snart blir det att kolla One tree hill :D (L) Sen ikväll blir det "make some nioce" :D Super kul, kommer ta med system kameran, så måånga bilder blir det ;)


nyvaken tjej ;)

Den:2010-02-24 Kl: 10:17:26 / Shopping / Kommentarer: 0
Vaknade för kanske 5 minuter sen.. Så är skit trött!

Igår när jag va på stan hittade jag min vårjacka :D Den ser ut såhär:
(den sitter suuper snyggt på mig!)


kvälls bloggande :)

Den:2010-02-23 Kl: 23:25:13 / Min vardag / Kommentarer: 0
Hej :D Nu är jag hemma, okej, har varit det ett tag, men ändå ;) Har kollat lite på OS, när tjejerna körde ski cross? heter det så :D Ah, fett nice iallafall, skulle fan vilja kunna det där, as ballt! Sen myser jag med söta lilla Tufsan som är på mig hela tiden och nosar! Tror jag doftar kille, haha! Va ju med Ville (Alice kanin) förut, som va as kåt :D Så doftar nog honom, haha! Så hon är på mig hela tiden och nosar, haha! lite mysigt faktiskt :) Nej, nu ska jag tillbaka till tv:n och fortsätta kolla på OS och mysa :D Ha en fortsatt trevlig kväll!

dålig kvalité, jag vet!

Den:2010-02-23 Kl: 19:00:16 / Min vardag / Kommentarer: 0Haha, väldigt dålig kvalité på webbcamen, så klaga inte :o


@ Alice place

Den:2010-02-23 Kl: 18:52:17 / Min vardag / Kommentarer: 0
Tja! Sitter just nu hemma hos Alice och hennes kanin är helt hetsig, haha! Han är alltid lika kåt på mig, på grund av att jag doftar tjejkanin ;) Lite irriterande, men ändå rätt gulligt :D Vi va nere på stan och kollade runt lite, provade skorna jag ska köpa, ni kommer ihåg de vita, med massa små färgglada blommor på? :D Eller kanske inte, skit samma, de provade jag iallafall :) Sen drog vi till nya cafét och fikade, tog varsin kladdkaka och cola, mums! Dock väldigt dyrt, 98 kr för det, hm..? Men men, nu ska jag kolla om jag kan hitta stället man går in på för att få igång Alice webbcam, så kanske ni kan få en "snygg" bild på oss ;)

hejhejhej

Den:2010-02-23 Kl: 12:27:45 / Min vardag / Kommentarer: 3
Idag spenderar jag dagen med Alice :D Ska möta henne om en timme eller så, så drar vi ner på stan och sen vidare någon stans, haha! Vi får se vad vi två filurer hittar på :)

Just nu ligger jag i sängen (ovanligt) och lyssnar på musik :D Mycket bra! Har precis ätit så nu kan jag ligga här, nöjd och glad, haha! Nej, fan, idag har jag ingen skriv lust! Så förlåt för mina tråkiga inlägg idag -.-
Hejdå! Haha.godmorgon

Den:2010-02-23 Kl: 10:37:05 / Min vardag / Kommentarer: 0
Ligger i sängen och har precis vaknat :) Kollar på tv och ska strax fixa iordning frukost :D Nu orkar jag inte skriva mer :) Puss!

t-ö-n-t

Den:2010-02-22 Kl: 23:47:21 / Min vardag / Kommentarer: 0

Har precis spelat gitarr och sjungit för snyggAlbert :D Han tyckte tydligen det lät bra, så hoppas han va seriös, haha! Annars jäklar ;) Nu sitter (ligger) jag i sängen och sjunger med till låtar ocg camar fortfarande med snyggAlbert fast nu på Skype :D


camaaaaa!

Den:2010-02-22 Kl: 22:45:00 / Min vardag / Kommentarer: 1
Ligger just nu i sängen och camar med snyggAlbert :D Själv är man ju inte så pass snygg, eftersom man är osminkad och ofixad ;) Men det gör inget :D Ligger även och kollar på Jackass som just nu går på MTV :D Mycket bra! Haha :D


hahaha!

erikastaaf @ skype

Den:2010-02-22 Kl: 22:10:35 / Min vardag / Kommentarer: 0

lägg till mig, har otroligt tråkigt!


några planer till veckan

Den:2010-02-22 Kl: 20:57:34 / Min vardag / Kommentarer: 1

Funderar på att dra på en mini konsert typ på Inferno på onsdag :D Ska komma grymma band dit och spela, så det skulle vara grymt kul! :D Nu blir det bara att säga till några att följa med, haha :)


klart!

Den:2010-02-22 Kl: 17:14:30 / Mina bilder / Kommentarer: 2om möblering och tårar

Den:2010-02-22 Kl: 16:40:02 / Min vardag / Kommentarer: 0
Herregud, här håller man på och möblerar om och så ser man på tv att det är One  tree hill och självklart sätter jag mig ner och kollar, för jag är extrem One tree hill nörd och då är det ett av de två sorgligaste avsnitten såklart! Så gissa vad, jag börjar gråta, haha! Blir inte direkt överraskad, men ändå, haha! Jag är så känslig med series och filmer, när det är sorgligt, någon gråter eller någon dör så ska jag också gråta, haha! Så patetiskt egentligen :o Men nu ska jag fortsätta med möbleringen, lägger in bilder sen på resultatet :D

funderar på att möblera om (?)

Den:2010-02-22 Kl: 14:48:02 / Mina bilder / Kommentarer: 0
såhär ser mitt rum ut nu:
haha, soffan är full med saker som vanligt, som tur va städade jag lite igår ;)

nyduschad :)

Den:2010-02-22 Kl: 11:19:23 / / Kommentarer: 1

vart tog min sol vägen? :(

Den:2010-02-22 Kl: 10:52:44 / Min vardag / Kommentarer: 0
Nej, nu blev jag skit ledsen! Förut när jag va ute och gjorde frukost så sken solen för fullt och när man stod i solskenet var det riktigt varmt, men nu när jag drog upp rullgardinerna så var den borta! Nu är det bara gråa moln på himlen :( Tusan också..

NU SKA JAG HOPPA IN I DUSCHEN! PUSS!

internet la av igår

Den:2010-02-22 Kl: 09:10:59 / Min vardag / Kommentarer: 0

Kunde inte uppdatera igår kväll på grund av att mitt internet la av. Så jag får skriva om det nu istället :) Igår kväll kom Julia över hit för att kolla på film, så vi tog fram godis, glass och hon hade med sig kakor, haha! Vi va ganska tjocka, jag vet ;) Men gott va det! Vi kollade på Narnia 2, hahaha! Den som jag kollade på i förrgår, men hon ville se den och den är bra, så kunde lika gärna se den en dag till :D Och Ben Barnes (Caspian) är ju så snygg!

Idag då, vaknade för en halv timme sen typ, så nu kollar jag på tv och bloggar som ni märker, haha! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, är hela slut, så vet inte om jag orkar något faktiskt, haha! Men ska väl se till att göra något iallafall :) Fast nu ska jag sätta mig och kolla klart på min serie :D Så vi hörs senare :*


godis och glass :D

Den:2010-02-21 Kl: 19:46:01 / Min vardag / Kommentarer: 1

Nu är jag tillbaka från promenaden och affären :) Va väl inte den bästa stunden under promenaden, vill dock inte ta upp det här, för det kommer bara göra saken värre. Så nu ska jag mysa framför en film med godis och glass :D Puss! ♥


promenad dax!

Den:2010-02-21 Kl: 18:31:41 / Min vardag / Kommentarer: 0
Nu kommer snart underbara Erika över hit, sen ska vi dra ut och gå :D Kommer bli riktigt skönt och även riktigt kallt, haha! Men det är värt det, ska ju köpa godis och så får jag röra på mig :D Så det blir nog bra :) Så vi hörs senare ikväll, puss! ♥

dagen börjar gå mot sitt slut

Den:2010-02-21 Kl: 17:10:15 / Min vardag / Kommentarer: 0
Haha, fan, min dag har varit bortslösad på sängliggande :o Har inte gjort ett dugg förutom att ligga i sängen! Så nu funderar jag starkt på att gå ut och gå :) Skulle verkligen behöva det nu :o Fast först ska jag nog ta något att äta :D Är super hungrig, så det blir nog bäst :) Sen drar jag ut på promenad :)

same thing every day..

Den:2010-02-21 Kl: 14:42:11 / Mina bilder / Kommentarer: 0

säng softarn

Den:2010-02-21 Kl: 14:32:13 / Min vardag / Kommentarer: 0
Ligger i sängen med datan på magen och kollar på en serie :) Dock krånglar internet massor, det stängs av och på hela tiden, as jobbigt! Jag är skit sugen på godis, men orkar inte gå iväg och köpa :o Haha, skit tråkigt att gå själv ju, men hittar jag någon att gå iväg med kanske jag kan gå :D Så vi får se ;)

kommer sakna dig älskling!

Den:2010-02-21 Kl: 12:03:29 / Min vardag / Kommentarer: 0
Idag drog Frida till Branäs :( Kommer sakna henne massor! (L)

Idag är det söndag och för en gångs skull gillar jag söndagen, FÖR DET ÄR INTE SKOLA IMORN! Annars brukar söndag bara betyda slut på helgen, men inte nu ;) Hahahahaa! Men dock vet jag inte vad jag ska göra idag? :o Så antar att det blir att kolla på film eller något? Fast då behöver jag godis... Och jag orkar inte gå till någon affär.. Haha, fast egentligen, när nya vägen till Coop, Ica Kvantum och Willy's och de andra mataffärerna kom tänkte jag "shit! nu får jag det hur nära som helst! :D" eftersom jag bor precis vid nya vägen, men nej.. Det är långt ändå! Och nu när det snöar så förbaskat mycket så blir det LÄNGRE! För då är all snö ivägen så man måste kämpa och då blir man trött och kall och så orkar man inte längre.. Det är dåligt, MEN på sommaren! :D Då gillas den vägen stoort! För då kan man ta cykeln och bara köra full fart mot affärerna :D För då är det inget ivägen, det är varmt och då är det skänt att bara ta cykeln och cykla iväg :) Och nu blev det massa skrivande om en väg? Haha, hoppas ni inte blev allt för uttråkade (A)

Mums!

Den:2010-02-21 Kl: 00:24:16 / Min vardag / Kommentarer: 0
Herregud, så sjukt underbar filmen är alltså!Kollade somsagt på Narnia 2 nyss och redan i början fick jag rysningar, för den är så underbar och man tröttnar seriöst aldrig! Och självklart ska min fjollighet komma fram i slutet, jag börja gråta, haha! Så patetiskt, men det va fett sorgligt och låten som spelades gjorde situationen värre :( Och Ben Barnes (Caspian) är så jävla snygg! Gosh.. Man blir så himla förälskad i hans utseende och han leende.. Finns inga ord, haha! Lite väl kär här kanske? ;)

Här får ni en bild bara för han är så pass snygg i filmen! (L)
klicka HÄR för att höra låten som fick mig att gråta :(jaja, det får duga

Den:2010-02-20 Kl: 21:29:56 / Min vardag / Kommentarer: 0
Aja, min låt gick inte till final, utan bara andra chansen, menmen :) Darin gick iallafall vidare och hans låt va också bra, fast den andra va bättre, hihi ;) Nu kan jag sätta på en film, om det funkar vill säga, blir isåfall tvungen att kolla på datan, så om den funkar ska jag värma vetekudden och hämta cola :D Då blir det mys i sängen med datan på magen och Narnia 2 på skärmen :D

men herregud....!

Den:2010-02-20 Kl: 21:08:45 / Min vardag / Kommentarer: 0
Seriöst, de lama tjejerna som sjöng en låt som heter "Kom" gick direkt vidare till finalen? Herregud! Den va skit lam och SVENSK!!!! SVENSKA LÅTAR SUGER!! Och den låten va extremt mycket barnpop över! Herregud va Sverige röstar dåligt...! Nu måste låt nummer 8 gå vidare också! Men gör väl inget mer andra chansen heller, men helst finalen :)

(nu sattes "Kom" igång..........)

Melodifestivalen

Den:2010-02-20 Kl: 20:56:16 / Min vardag / Kommentarer: 0
Helvette va bra sista låten i Melodifestivalen va! Nu kommer jag dock inte ihåg va de hette, men låten heter iallafall Heaven or hell och fan va grym den va! Annars va väl 1,3 och 7 hyfsat okej :)
Alla andra låtar va så sjukt lama och sög så in i helvette! Haha! Många svordomar nu ;)

där sket sig min kväll

Den:2010-02-20 Kl: 16:09:11 / Min vardag / Kommentarer: 0
Dagen spenderades först med Erika Thelin :) Vi kollade på film, men filmfan va av efter halva och när vi skulle sätta på andra så funkade inte den ens!? Liksom vafan!
Nu har hon dock dragit hem och kvällen skulle spenderats med Felicia och att hon skulle sovit här, men det blev inte som tänkt..  Så är lite irriterad för det nu, men men, det har varit en tjurig dag, så vad ska man förvänta sig? Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra ikväll nu :o Så blir väl att sitta framför tv:n och glo, tur att det är Melodifestivalen iallafall..

13:49

Den:2010-02-20 Kl: 13:49:16 / / Kommentarer: 0

Lördag

Den:2010-02-20 Kl: 11:24:51 / Min vardag / Kommentarer: 0
Ja, då var det lördag och jag har oerhört tråkigt!
Ska väl lägga mig i sängen och kolla på en film snart så jag får något att göra istället :)
Och jag är väldigt sugen på godis, så vi får se om jag kan skaffa fram lite pengar och köpa lite :)
Nej, nu orkar jag verkligen inte skriva mer, haha!
Så ha en underbar lördag allihopp :)

sådär :)

Den:2010-02-19 Kl: 22:36:35 / Min vardag / Kommentarer: 1
Jag orkar inte fixa mer på nya designen idag :o
Börjar bli lite sent och jag börjar faktiskt bli trött :)
Så tar det nog imorn eller någon annan gång under lovet :D
Hoppas ni gillar den lika mycket som ni gillade den förra :)

trissel och trassel

Den:2010-02-19 Kl: 21:32:55 / Min vardag / Kommentarer: 0
Nu får ni va berädda på en lite stökig blogg :o
Försöker göra om den lite snyggt, så ha lite tålamod och stå ut det fula stökiga :)
Inom kort kommer bloggen va lika snygg som vanligt ;) Haha!

...I need you :/

Den:2010-02-19 Kl: 19:38:51 / Min vardag / Kommentarer: 0
Fyfan för att vara olyckligt kär! Finns verkligen inget värre..
När man ser personen dag ut och dag in.
På ett eller annat sätt så dyker han upp i något sammanhang och gör att ens dag blir förstörd!
När man väl tror att man hittat rätt så sviker allt, verkligen allt!

Nu ska jag gå ut och sätta mig i vardagsrummet med mamma och pappa :)
Eller kanske bara blir mamma? Hm..? Blir att kolla på Let's dance och mumsa på godis :D
Har faktiskt ingen aning om vilka som är kvar i den tävlinge, följer inte programmet så mycket, haha, men det duger att titta på ibland :)
Så ha en underbar fortsatt fredagskväll nu :*

hahah! AMANDA LUND!!!

Den:2010-02-19 Kl: 19:24:59 / Min vardag / Kommentarer: 0

Annonym om what if:

Moahahhah älskar hon som rapade på pizzan!<3 / annonym :P


IP: 217.211.241.73
                                                      
                                                       Jag älskar henne jag med, OCH BARA FÖR ATT LÄGGA TILL!
                                                       Hon käkade pizzabiten själv sen ;) HAHAH! bläää! (L)


spökbacken bilder

Den:2010-02-19 Kl: 19:20:41 / Mina bilder / Kommentarer: 0

Haleluja, a newfound lover

Den:2010-02-19 Kl: 18:21:39 / Musik/video / Kommentarer: 0

den 25:e ryker det!

Den:2010-02-19 Kl: 16:30:07 / Min vardag / Kommentarer: 1
Nu har jag beställt klipptid till på torsdag på Heaven or hell till klockan 13:00 :)
Då blir jag korthårig (till nyckelbenen) :o Hoppas verkligen jag kommer passa i det :D
Och troligtvis kommer Albert följa med mig ned och sen är vi även resten av dagen :D
Kommer bli super skönt att få av det sönder slitna håret!

what if

Den:2010-02-19 Kl: 14:50:24 / Min vardag / Kommentarer: 1

Hej :D Just nu är jag jätte deprimerad! Vampire Diaries har tagit säsong uppehåll! :'(
Så det börjar inte förren 25 Mars igen...
Fyfan för det! :(
Snart ska jag duscha, för jag har nyss kommit hem från solningen med Felicia :)
Precis käkade vi och massa fler på Torino :D MUMS!
Fast jag dog på grund av att jag åt upp nästan hela pizzan..
För redan efter en fjärdedel så va jag as mätt, men tryckte i mig resten med, hihi!
Och Amanda va så jäkla dum! Hon rapade på min pizza bit som jag tänkte ge till någon :(


fredaaag

Den:2010-02-19 Kl: 06:48:47 / Min vardag / Kommentarer: 0

Äntligen, äntligen äntligen!
Idag är det fredag och vet ni vad det betyder? :D:D
VAMPIRE DIARIES OCH SPORTLOOOV!!!

Idag har jag en väldigt kort skoldag :) Väldigt skönt!
Först no och matte, sen sv/so, så går alltså bara till elva idag :D
Direkt efter drar jag och några tjejer i klassen ned till nya fiket på stan och fikar och direkt efter det drar Felicia och jag och solar :D
Säger bara det, det behövs! Min foundation är myycket mörkare än min hy!
Så jag behöver verkligen sola idag :o
Sen när jag kommer hem blir det väl att ta en dusch och sen sätta mig och kolla på Vampire Diaries avsnittet! :D Läängtar massamassamassa!
Nej, nu ska jag ta och läsa lite bloggar, eftersom jag inte gjorde det igår, så ha en underbar dag allihopp, det ska jag ha :D
Puss! ♥


why?

Den:2010-02-18 Kl: 16:17:17 / Min vardag / Kommentarer: 1

Jag tar inte åt mig för det ni gör, men jag tar jävligt illa upp!


couldn't been better

Den:2010-02-18 Kl: 15:41:41 / Min vardag / Kommentarer: 0

Ja, då va man hemma från spökbacken och helvette va roligt det va att åka skidor!
Först i början sög jag otroligt mycket! Körde nästan ner i skogen om jag inte fått panik och slängt mig bakåt ;) Hehe! Men sen när jag sått till snitzen så körde jag störtlopp hela tiden! :D
As härlig känsla att bara släppa allt och köra full fart ned! :D
Provade även på att köra lite slalom :D    U N D E R B A R T !
Sen när jag kom hem så drog pappa och jag till gymmet och tränade, så jag har haft en riktig trängsdag alltså ;) Haha!
Nej, nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag städa lite på rummet och sen ska jag plugga :)
Så ha det bra, puss! ♥


spökbacken idag :)

Den:2010-02-18 Kl: 06:51:58 / Min vardag / Kommentarer: 0

Tja! :D
Nu har jag fixat min mat för dagen :)
Och jag har packat massa vantar, strumpor, mössor och massa grejer -.-
Jag lär ju säkert behöva dem ;) Eftersom jag lär ramla 1000 gånger om..
När jag kommer hem kanske jag har bilder, men dock inte från system, utan från min egna lilla digitala som suger skit mycket!
Menmen, den eller inget idag :)
Men vi hörs väl i eftermiddag :D
Puss på er! ♥


tomorrow I'll be dead

Den:2010-02-17 Kl: 17:54:56 / Min vardag / Kommentarer: 1

Jag både längtar och är skit nervös för morgondagen!
Tänk om jag lär mig åka slalom :D Fett med nice verkligen!
MEN!!! Tänk om jag ramlar och bryter ett ben? HAHA! Skulle inte förvåna mig ;)
Eller varför inte ramla i liften så alla kör över mig?
Det kan hända vatusan som helst, iaf allt som innebär en nära döden upplevelse!
Ush, jag vill inte dö :( Har varit med om för lite!
Det är massor kvar jag behöver göra innan jag dör! :o Haha!
Okej, seriöst, jag tror inte jag kommer dö, men jag kan nästan slå vad om att när jag kommer hem kommer jag ha skadat mig, ha träningvärk och vara DÖDstrött! Haha!
Funderar på om jag ska ta en liten bild på mina underbara små chokladbollar :)
Har en riktigt stor lust att fresta er läsare med något riktigt mumsigt! ;)


fixat och klart

Den:2010-02-17 Kl: 16:25:07 / Min vardag / Kommentarer: 0

Nu är termobrallorna fixade! Och hittade även på syrrans gamla jacka som faktiskt är en skidjacka :D
Så då kan jag lika gärna använda den istället för min stora vita :o
Känns mycket bättre ;) Nu ska pappa fixa mat, sen blir det full fart på mitt chokladbolls bakande! :D


jävla smärta!

Den:2010-02-17 Kl: 15:35:26 / Min vardag / Kommentarer: 0

Snart ska jag och pappa åka över till underbara Alice så jag kan prova hennes termobrallor ;) Haha!
Sen efter det ska jag baka chokladbollar till morgondagen! :D
Mums! Kommer fasan ta någon idag med ;) Är så sjukt sugen!
Tror fan det är på grund av mensvärken.. Fyfan vilken tur killar har som slipper den här skiten!
Det gör så förbaskat ont ska ni veta! Jag tar säkert 3 ipren på en dag :o
Nej, nu ska vi åka iväg :D
Så ha det bra! ♥


@ skolan

Den:2010-02-17 Kl: 12:04:47 / Min vardag / Kommentarer: 0

Sitter i skolan just nu och har precis käkat :)
Var ett extremt matvark idag :o Fan, länge sen jag va det i skolan :o
Men nu har vi friskvård och vi ska fortsätta jobba med vår "sida" i vår egen tidning :)
Så vi får se om vi hittar något, as svårt att hitta grejer, även om ämnet är enkelt :o
Men ha det bra nu, puss!


17 februari 07:53

Den:2010-02-17 Kl: 07:54:07 / Min vardag / Kommentarer: 0

Godmorgon :D
Just nu sitter jag med en ostmacka och obo'y ;) Mums!
Idag är det vanlig skola och efter skolan ska jag och pappa åka till Alice så jag kan prova hennes termobyxor ^^
Måste ha ett par till imorn eftersom vi har idrottsdag och jag ska till spökbacken för att lära mig åka skidor (Y)
Kommer ju gå såå bra också...
Menmen, ska baka lite till imorn sen också :D
Nu har jag inget mer att skriva, så ha en bra dag!
Puss! ♥


bilderna då :)

Den:2010-02-16 Kl: 22:29:56 / Mina bilder / Kommentarer: 1


I need someone like you

Den:2010-02-16 Kl: 22:10:10 / Min vardag / Kommentarer: 0

Tja, sitter just nu och kollar fram och tillbaka mellan sängen och datan :o
Funderar stort på om jag ska hoppa ned och sova :)
Det lockar otroligt mycket, fast ändå inte! Har det så skönt framför datan redan, så varför förstöra det?
Och så har jag det sjukt trevligt med alla sms från Stefan :D (L)
Juste! Jag har massa nya bilder på kameran som jag kanske kan lägga in nu :D
För jag orkar verkligen inte sova än! Har ändå sovmorgon imorn, så gör ju inget ;)
Så vi kör på bilderna :D Så vänta 10-15 minuter så ligger det några nya bilder uppe :D


har börjat fundera på..

Den:2010-02-16 Kl: 20:06:22 / Min vardag / Kommentarer: 0

att skrota garderoben & köra med ett klädställ istället :o
Kan ju ha vissa kläder i min byrå & de man kan hänga, de kan hänga på klädstället :D
mycket snyggare än en garderob också & så kan man sortera upp kläder som passar, så det blir att man bara kan välja ut en del :D
Kan ju inte bli smartare! Fan, det vill jag köra på!
Måste först & främst ta mig för att kolla med föräldrarna, men det blir väl inte av xd
Haha!


...

Den:2010-02-16 Kl: 18:40:51 / Min vardag / Kommentarer: 0

I need someone whos good,
someone who's true.
Someone who's nice,
I need someone like you.
Hallelujah, my newfound lover.


dålig uppdatering, jag vet!

Den:2010-02-16 Kl: 15:28:12 / Min vardag / Kommentarer: 0

Hade bara 25 min på min imorse, så blev inget morgon bloggande ;)
Hade no-prov idag & det gick väl inte så bra..!
Men skit samma, måste det göras om så måste det xd
Nu sitter jag & käkar massa toast & dricker cola! (L) MUMS!


KLICKKLICKAKLICKA

Den:2010-02-15 Kl: 21:22:27 / Min vardag / Kommentarer: 3

HÄR


Fixat Emmas design :)

Den:2010-02-15 Kl: 20:49:12 / Min vardag / Kommentarer: 1

Nu är jag färdig med att fixa om hela Emmas blogg ifrån att ha varit på noll till lite högre än noll, hehe (A)
Fixar gärna fler, men kan mycket bättre, ni ser ju bara på min blogg ;)
Men om det är något du vill ändra på Emma, säg till så fixar jag det direkt, eller om du vill ändra om den till lite extremare & bättre, säg till så fixar jag! :D
Puss! ♥


MUMS! mat & nybakad kladdkaka (L)

Den:2010-02-15 Kl: 18:33:03 / Min vardag / Kommentarer: 0

Pappas simpla mat var as god! Även om den var, som sagt simpel :D

Ni får inte se kladdkakan! För den blev helt misslyckad!
För vi har ingen elvisp, så kunde inte vispa ägg & socker pösigt så kakan kunde bli fast :(
Men den är ju fortfarande god, hihi!


Sångfågel

Den:2010-02-15 Kl: 16:44:42 / Min vardag / Kommentarer: 1

Fyyfan vad dålig musikalen var! Herregud! Så sjukt tråkig, verkligen!
Jag snackade fan bort hela & skämtade & skrattade åt allt! :o
Menmen, nu är den iaf över ;) Dagen gick ju inte utan överraskningar iaf :)
Hände ganska mycket oväntat faktiskt, lite saker jag inte tänker ta upp & en sak jag tänker ta upp!
Helena har nämnligen sagt att jag sjunger bra! :o
När vi hade musik, så sjöng jag då min låt & hon bara utbrister "du sjunger ju skit bra!"
& jag tror ju inte på det, för jag anser inte att jag gör det, men så gick vi ut till stora grejsen under tallås aulan & så satt jag med min gitarr & spelade & sjöng & så fick hon spela in & fan, det lät riktigt bra ju!
Skulle fan ha sökt musik klass! Eller kanske inte? Då hade jag aldrig träffat mina underbara klasskompisar (L) & det hade varit synd :/
Men väljer jag rätt låt så låter det faktiskt super bra! :D (helst lugna låtar)

Nu är jag SKIT hungrig & väntar på att maten ska bli klar!!!
Jäklar, min mage gör as ont för jag är så hungrig! Ååh!
Nej, nu springer jag ut till vardagsrummet & lägger mig & glor på tv istället ;)
Orkar inte sitta kvar, haha!
Puss! ♥


Det försvann! :D

Den:2010-02-15 Kl: 07:18:25 / Min vardag / Kommentarer: 0

Tjaava! :D
Idag ska jag tillbaka till skolan, men igår va jag lite skeptisk åt det på grund av att min hals gjorde skit ont!
Men nu när jag vakna känner jag ingenting? :o Lite skumt, haha! Men förbaskat skönt alltså!
Idag blir det först idrott & sen efter det ska vi på Madam under jorden :D
Kommer bli super, hört så himla mycket bra om den! :D
& jag ska kolla extra noga på Julia ;) Haha!
Sen efter det har jag ingen aning om vad som händer, det är väl vanlig dag antar jag :o
Så tror vi ska ha musik & typ engelska? Hm..? Hoppas fan sv/so:n på 1 timme & 20 min skippas!
Så jäkla jobbig dag alltså! Ush!
Efter skolan sen måste jag fan sätta igång med pluggandet av biologin!
Trodde inte att jag skulle bli frisk så snabbt, så jag körde religion istället & jag har prov på hela jäkla blodskiten imorn! Det är så jäkla mycket, fast att är nästan samma svar, men ändå! Haha!
Så vi får hoppas jag klarar mig ;)
Nej, nu ska jag dra & kolla på tv:n, ska ta åtta bussen med syrran idag istället :)
Puss! ♥


skattjakt

Den:2010-02-14 Kl: 20:24:26 / Min vardag / Kommentarer: 0

Haha! Mamma & jag har snokat runt i hela huset efter pappas gömma :D
Jäkeln har gömt undan 3 choklad kakor :@ Fast det skulle jag med göra om jg vore han, för jag snor dem alltid, hihi!
Vi hittade inte ett piss, så till slut ringde jag till hans jobb & sk'llde ut honom xd
Så han sa att mamma skulle få telefonen & så skulle hon gå & hämta en utan att jag fick veta var & jag vet fortfarande inte var, men spela roll, nu har jag iallafall en chokladkaka (L)


tjarå!

Den:2010-02-14 Kl: 16:06:31 / Min vardag / Kommentarer: 0

Nu drar vi iväg till mormor & jag är super hungrig & super sugen på hennes mat! Alltid lika god! (L)
Blir nog där till senast nio skulle jag tro :)
Så vill ni mig något så nås jag på mobilen :D
Puss! Ha en fortsatt trevlig alla hjärtans dag ♥


drog ut & fotade :)

Den:2010-02-14 Kl: 15:02:36 / Min vardag / Kommentarer: 0

de får duga :)


men vafaan! helvette om han åker ut!!!

Den:2010-02-14 Kl: 10:12:58 / Min vardag / Kommentarer: 0

Mimade i vattenfallet – nu anklagas vinnaren för fusk

Här är bildbeviset som avslöjar Eric Saades mickbluff.

Efter direktsändningen riktade flera artister fuskanklagelser mot vinnaren.

– Det är synd att den som vinner sjunger playback, säger Dogge Doggelito.

Eric Saades ”Manboy” avslutades med en riktig kalldusch. Men det som många inte uppfattade var att schlagervinnaren själv inte sjöng under vattennumret.

I stället sjöngs texten av en kör som stod bakom scenen.

Efteråt riktade flera artister kritik mot bluffen.

– Det är synd att någon som vinner sjunger playback. Jag tycker det är tråkigt, jag hade ingen som sjöng mina låtar, säger Dogge Doggelito, som uppträdde tillsammans med Andra Generationen.

Även Andreas Wistrand, sångare i Highlights, riktade hård kritik mot vinnaren.

– Jag gillar inte sånt. Jag trodde det var förbjudet. Jag har inte reagerat på det förut men jag är en sån som gillar live. Och vi är väldigt noga med sånt själva, säger han.

”Fattade inte”

Eric Saade, 19, bekräftar att han inte sjöng under numrets slutscen. Tanken var att han skulle få en vattentät mick av en av dansarna, en mick som han slängde.

– Jag slängde micken i slutet. Grejen är att jag fattade inte det själv, jag fick en blackout. Någon annan sjöng tonen. Det togs live men inte av mig.

Vad tycker du om att andra artister anklagar dig för fusk?

– Jag hoppas de förstår att jag inte hade kunnat ta den tonen. Men det hade nog inte spelat någon roll, egentligen kanske jag inte hade behövt ta den tonen utan hade bara kunnat skita i det, säger han.

”Ska se bra ut”

Thomas Hall, projektledare för Melodifestivalen, anser inte att Eric Saade lurade tv-tittarna.

– Nej, det tycker jag inte. Det är trots allt tv och det ska både låta och se bra ut. Det är en väldigt kul och kort effekt som är värd sitt pris, säger han.

Hur ser du på att flera artister tycker att det är fusk?

– Hade det varit i större omfattning så hade det varit något att prata om, nu handlar det om 5–6 sekunder för en väldigt kraftfull effekt, säger han.


14 Februari - alla hjärtans dag

Den:2010-02-14 Kl: 08:41:41 / Min vardag / Kommentarer: 1

Hej ljuvliga söndags morgon :)
Alla vet väl vad det är för dag idag?
Det är ju alla hjärtans dag :D Säkert den mysigaste dagen på året!
Fast jag är så dålig så jag har aldrig fått känna av "mysigheten",
eftersom jag aldrig haft en kille på alla hjärtans dag, haha!
Men jag har det mysigt ändå ;) Min mormor fyller liksom år idag så ska fira henne :D
Då blir det riktigt god mat, efterrätt & säkert godis, hihi (L)
Jag fynderar på om jag ska dra ut nu innan vi ska dit & fota :)
Vi ska dit vid halv fem, så kanske skulle passa på :D?
Har sån jädrans lust att dra ut ju! :)

& idag har jag nästan ännu ondare i halsen :(
Det gör verkligen JÄTTE ont! Så hoppas jag kan följa med ikväll :(
Puss på er! ♥


haha! TABBE!

Den:2010-02-14 Kl: 08:37:14 / Min vardag / Kommentarer: 0

Råkade visst göra videon privat (A)
MEN NU HAR JAG ÄNDRAT! NU KAN NI SE! :D


fick lov att spela in den själv! :o

Den:2010-02-13 Kl: 22:52:06 / Musik/video / Kommentarer: 2

Videon finns ju inte! Så fick spela in den själv..
KOLLA VAD SNYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYGG!!!!!!


JAAA!!!

Den:2010-02-13 Kl: 21:19:23 / Min vardag / Kommentarer: 1

ERIC GICK TILL FINAL!!!!!!
& JAG FICK SE LÅTEN IGEN!!!!
JAG KAN INTE VARA ENSAM OM ATT VA HYSTERISKT LYCKLIG NU!!!!!!!!
JAAAAAAAAAAA!!!!!!!!


GAAAAAAH!!!

Den:2010-02-13 Kl: 20:23:41 / Min vardag / Kommentarer: 1

Eric Saade va GRYYYYMT snyggggg!!!
Herregud! & ÄLSKAR LÅTEN!
& shit.. när vattnet forsade ner på honom, då jäklar gick jag igång, HAHA!
Oj, han är verkligen rena drömmen! Gosh...SNART KOMMER HANS LÅT KOMMA HÄR!


blev lite fotande igen :)

Den:2010-02-13 Kl: 20:02:14 / Min vardag / Kommentarer: 0

dock blev bara två bra ^^
NU SKA JAG RUSA MOT TV:N FÖR NU BÖRJAR MELODIFESTIVALEN!!


erikastaaf @ skype

Den:2010-02-13 Kl: 17:55:29 / Min vardag / Kommentarer: 0

Skapligt tråkigt nuva!
Så adda gärna skype :) Haha, mitt sätt att roa mig på..
Ikväll blir det melodifestivalen, hoppas det är bättre än förra veckan,
FAN va det sög då, haha! U S H!
Funderar på om jag ska dra med mig datan så jag kan blogga under tiden..?
Vi får se om jag orkar det eller om jag vill konsentrera mig på tv:n & godis skålen :)


nu vill jag ha en egen!

Den:2010-02-13 Kl: 17:28:21 / Shopping / Kommentarer: 0

Visst, syrran har en & jag får låna den nästan hela tiden :)
Vilket är jätte snällt, men jag vill fan ha en egen!
Så jag satsar på födelsedagen eller julklapp! :)

Än så länge skulle jag kunna tänka mig:

Canon EOS450D
12,2 megapixel
5990:-Sony DSLR-A330L
10,2 megapixel
4990:-Sony DSLR-A380L
14,2 megapixel
5990:-


far & dotter bak ;)

Den:2010-02-13 Kl: 15:59:07 / Mina bilder / Kommentarer: 0
pappa körde ner små skumbanans bitar i några som sen såg ut som ägg,
han & hans jäkla hopkock haha, fast gott blev de :)


blev lite bilder, men inga bra dock -.-

Den:2010-02-13 Kl: 15:49:22 / Mina bilder / Kommentarer: 0


Religion, Historia & fota :)

Den:2010-02-13 Kl: 13:14:45 / Min vardag / Kommentarer: 0

Nu sätter jag igång med Religionen & Historian :)
Blir nog att fota lite samtidigt ^^


10 saker

Den:2010-02-13 Kl: 13:11:04 / Min vardag / Kommentarer: 4

10 saker du inte visste om mig:

- Jag blir kär för lätt..
- Jag har humörsvängningar 24/7
- Jag är jätte envis
- Jag pratar i sömnen ^^
- Jag litar allt för mycket på personer
- Jag börjar gråta för små saker
- Jag har ett bra självförtroende
- Jag säger alltid dumma saker som alla garvar åt
- Jag tycker ofta synd om mig själv
- Jag är i verkligheten jätte känslig, men visar det inte utåt

10 saker jag hatar:

-
Killar som leker med mina känslor
- Personer som klagar på sig själva hela tiden
- Att förlora nära vänner
- Personer som ljuger
- Att jag är så pass känslig
- Att bli sviken
- Personer som tror de är något
- Personer som snackar skit bakom ens rygg
- När jag inte får som jag vill
- Verkligheten

10 saker jag älskar:

- Drömmarna
- Vännerna (L)
- Sommaren
- Godis!
- Personer som aldrig sviker
- Snygga killkroppar (A)
- Att bli brun!
- Att kunna vara mig själv utan att någon påpekar det
- Att få sova länge!
- När allt dåligt slutar bra

10 saker/perssoner som betyder nått för mig:

- Frida (L)
- Erika (L)
- Familjen (L)
- Alice (L)
- Albert (L)
- Emma (L)
- Tjejerna i klassen (L)
- Julia (L)
- Alla vänner! (L)
- MOBILEN!

10 saker du ha gjort idag:

- Sovit
- Käkat ett päron
- Kollat på tv
- Datan
- Ätit korv med mos
- Klätt på mig
- Städat rummet
- Bloggat
- Kollat min hals
- Plattat håret


dagens låt

Den:2010-02-13 Kl: 12:52:45 / Musik/video / Kommentarer: 0


klicka HÄR för att höra en super bra låt!


13 Februari 10:46

Den:2010-02-13 Kl: 10:46:09 / Min vardag / Kommentarer: 0

Godmorgon hörreni...
Min hals gör ONT som vanligt så jag kan inte äta frukost!
För det rispar bara mot halsen & det gillas inte!
Så käkade ett päron istället som ändå bara är vatten & mjukt tuggande :)
Dagen kommer bli super tråkig eftersom jag inte kan göra ett piss som är kul!
För jag har tröttnat på filmer, tv & datan.. Det är så jäkla jobbigt!
Så funderar på att ta tråkigheten till en nivå högre!!!
Genom att sätta mig med Islam-arbetet.. Herregud
Fattar inte ens själv att jag säger att jag vill göra Religion..
H E R R E G U D !
Funderar även på att fixa om bloggen lite smått :) Men vi får se ;)
Puss! ♥


nu finns jag på hittabloggen.se

Den:2010-02-12 Kl: 22:08:27 / Min vardag / Kommentarer: 0

Blev precis medlem på HittaBloggen.se för att få lite fler läsare :)
Okej, visst, jag är nöjd med antalet läsare jag har, för jag har inte speciellt några :D
Men det skulle inte skada med lite fler :) Så därför blev jag medlem där :)


I love you Alice! (L)

Den:2010-02-12 Kl: 13:55:10 / Min vardag / Kommentarer: 2

Jag har verkligen den bästa kusinen någon kan ha! :D
Hon frågade mig förut om jag ville följa med i på Pink konsert den 23/7!
Grymt kul ju! :D Så nu har jag äntligen något att se fram emot iår!
Jag älskar dig massvis Alice! Du är för underbar! (L)
vinn gratis bio biljetter & presentkort

Den:2010-02-12 Kl: 11:24:24 / Min vardag / Kommentarer: 0

Gratis bio är en super bra sida om man snabbt & enkelt vill få hem ett present kort eller kanske en bio biljett :)
Man kan göra erbjudanden som är 100 % gratis, erbjudanden som kostar, värva vänner eller varför inte blogga om sidan för att få poäng? Det är det jag gör nu & det är verkligen ett värt sätt att tjäna poäng på!
Annars när jag samlar poäng kör jag oftast på 100 % gratis eller försöker vara så aktiv jag bara kan :)
Så jag kan verkligen rekomendera den här sidan för alla er som är som mig, älskar bio & älskar pengar ;)
Så bli medlem här & sätt igång med poäng samlandet!

 


Vampire Diaries ♥

Den:2010-02-12 Kl: 10:43:04 / Min vardag / Kommentarer: 0


klicka HÄR för att se avsnittet
bilden kommer dock inte från avsnittet!


halsfluss :(

Den:2010-02-12 Kl: 09:41:41 / Min vardag / Kommentarer: 2

Godmorgon :)
Stannade hemma idag på grund av halsen..
& idag visade det sig att jag ftt halsfluss :/ Jäkla Emma som smitta mig xd
Men aja, ganska skönt att fp va hemma, hehe, då kan jag se på Vampire Diaries tidigt :D
& sen typ massa filmer :D & så kan jag lika gärna ta & jobba lite med Islam-arbetet -.-
Men nu ska jag gå & hämta 2 mackor & ett glas obo'y & ett glad C-vitamin,
sen blir det att glo på nya avsnittet av Vampire Diaries, & JAG LÄNGTAR SÅÅ!


måste köpa efter klippningen!

Den:2010-02-11 Kl: 19:22:07 / Shopping / Kommentarer: 0

 
Blir nog Paul Mitchell,
eftersom jag redan har en produkt från den serien & den är sjukt bra!


går åt helvette med träningen!

Den:2010-02-11 Kl: 17:17:21 / Min vardag / Kommentarer: 0

Vatusan skulle jag skaffa gymkort för?
Tränar ju aldrig! Har gått två veckor utan att ens åka dit nu!
Men du får se till att bli frisk snart Erika! För när du sätter igång sätter jag igång (L)
Men just nu är det lönlöst, för även jag är sjuk.. Men en sak är säker!
Antingen under nästa vecka eller under sportlovet då SKA jag åka ner minst 2 gånger!
DET LOVAR JAG! Håller jag inte det så tänker jag hugga huvet av mig själv!
För jag måste verkligen börja träna! & jag vill ju springa på ett sånt där rullband :(
HAHAH! Nej, nu ska jag glo på tv, puss!


BILD BOMB

Den:2010-02-11 Kl: 13:58:09 / Mina bilder / Kommentarer: 0

Här kommer en bild bomb från 9 Februari innan Safiren :D
Njut!
vi bjuder stort!


VI ÄR SNYGGAST!


solen skiner & himlen är blå

Den:2010-02-11 Kl: 12:24:57 / Min vardag / Kommentarer: 0

Kom hem klockan tolv :)
Riktigt skönt att vara hemma igen faktiskt, för min hals gör ONT!
Gick faktiskt ganska bra på Nationella, även om det bara tog 1 ½ timme för mig :)
Fast tiden gick fort ändå, för vi vet ju hur vi ska roa oss (A) Haha!
Jag har tagit med mig Historia, Religion & Biologi -.- Massor!
Men jag har prov på tisdag & fredag så..

Idag skiner solen riktigt mycket & himlen är precis klar blå!
Underbart fint verkligen! :D
Så idag är en dag man ska vara glad :)


11 Februari 07:04

Den:2010-02-11 Kl: 07:03:41 / Min vardag / Kommentarer: 0

Godmorgon :)
Nu ska jag snart bege mig till skolan & göra Nationella prov i 3 timmar!
Extremt länge, men det är ju uppsats så det lär behövas!

Idag mår jag nästan lika dåligt som igår,
bara det att jag inte är lika trött (än)
Somnade klockan nio igår :) Hehe!
& min hals bränner på som vanligt (N)
Så direkt efter Nationella drar jag hem!

Fast därför jag klarar Nationella är ju självklart för det är skit viktigt,
så skit samma om jag är sjuk!
Nationella är VIKTIGARE!
& sen för jag har massa godis med mig, tihi :*
Så jag ska nog klara mig i 3 timmar :D


känslorna betydde inget alls

Den:2010-02-10 Kl: 19:04:48 / Min vardag / Kommentarer: 1

Nu har jag vilat & jag mår faktiskt lite bättre :)
Men min hals är otroligt irriterande! Den svider & bränner -.-
Men jag ska inte klaga, för nu har jag fått godis (L)
Fast det är tills imorn, men jag tog lite nu med, tihi :* GOTT!
Det är ju liksom 3 timmars Nationella prov imorn.. Så jag kommer behöva det!
Nu ikväll blir det väl tv i en timme till, sen ska faktiskt jag sova, eftersom jag var så pass trött idag :o
Så jag måste verkligen sova ut inatt så jag klarar av morgondagen, eller bara morgonen, ska liksom dra hem direkt efter Nationella, på grundav halsen & att jag mådde riktigt skit idag!
Hade pis ont i huvudet, halsen, hade kanske feber? & var mega trött, så :/
Jag är så jävla trött på att få mitt hjärta krossat!
Varje gång jag verkligen visar eller berättar mina känslor så bryr sig inte personen jag visar/berättar för!
& jag börjar bli skit trött på det..
För jag vet inte om jag klarar det här fler gånger!
Speciallt inte när "han" först ska säga att han gillar mig med & sen total ignorerar & sviker mig..
Det klarar jag inte fler gånger nu.. Hänt så för många gånger tidigare!
& jag trodde verkligen, att den här gången så var allt på riktigt, men tydligen inte.
Känner verkligen att kärleken bara sviker hela tiden..


mår skit dåligt

Den:2010-02-10 Kl: 15:27:45 / Min vardag / Kommentarer: 0

Jag mår hur jävla dåligt som helst & känner att jag bara vill gråta just nu!
Tycker så jävla synd om mig själv, för allt blir bara skit känns det som..
Så jag orkar inte skriva om min dåliga dag, jag tänker hellre lägga mig i sängen & sova.
& jag har verkligen ingenting att längta till eller någon att tänka på alls som kan göra mig glad just nu..
Så hejdå.


9 Februari 17:25

Den:2010-02-09 Kl: 17:25:19 / Min vardag / Kommentarer: 0

Just nu är vi fem tjejer här & fixar oss :D
Vi dunkar musik, dansar (skriker? HAHA) & snackar massvis!
Snart kommer det tre till & då blir det väl mer av allt över :o
Om ca 1½ timme ska vi till Safiren & dansa :D
Kommer bli super kul, tror jag :)
Lägger upp en bild på alla oss här senare ikväll :D
Puss!


Nationella + dans

Den:2010-02-09 Kl: 06:47:28 / Min vardag / Kommentarer: 0

Tjaava! Eller godnmorgon? :o
Om snart 1 timme är det första nationella provet för mig & resterande nior i Sverige :(
Hoppas på att det kommer gå bra, brukar va ganska så bra på läsförståelse :D
Men årets tema va lite krångligt, hade gillar 2009:s mycket bättre faktiskt!
Efter skolan så förljer Amanda & Helena med mig hem :D
Sen mellan 4-5 kanske? Så kommer Elin, Amanda, Vicis, Johanna & trolivgtvis Emma hit också :D
Så ska vi fixa oss tillsammans & sen vid kvart i sju drar vi till Safiren för dans :)
Så jag antar att jag skriver efter skolan :D
Så ha det bra, puss! ♥


me and my guitar

Den:2010-02-08 Kl: 20:17:09 / Min vardag / Kommentarer: 0

Pappa kom nyss in med en gitarr som han vart över & lånat från grannen :D
Riktigt snällt av dem att låna ut en :)
Så nu kan jag träna på min låt till musiken :D


tävlings inlägg 3

Den:2010-02-08 Kl: 19:22:46 / Min vardag / Kommentarer: 0

Haha, jag kör på för fullt nu eftersom jag har riktigt tråkigt ;)
Men jag anmälde mig även till Lilys andra tävling om hårprodukter :)


tävlings inlägg 2

Den:2010-02-08 Kl: 19:13:47 / Min vardag / Kommentarer: 1

Jag har även anmält mig i en tävling på Lilys blogg om två namn halsband :)


Tävlings inlägg

Den:2010-02-08 Kl: 19:03:16 / Min vardag / Kommentarer: 0

Jag är med i Fokis tävling med Melba.se :)
Jag satsar på att vinna en Jezzy skirt (rosa)
Skulle va fett nice verkligen! :D
Inte direkt för jag tror jag kommer vinna, men det är super kul att ändå anmäla sig :)


@ Felicias place

Den:2010-02-08 Kl: 09:43:18 / Min vardag / Kommentarer: 0
Sitter just nu hemma hos Felicia med några :)
Har precis gjort iordning en kladdkaka, så nu står den i ugnen! :D
Sen är det sv/so, men bara en halv lektion fpör vi ska hinna äta :)
Det är ju som sagt dans grejs på eftermiddagen -.- Tråååkigt!
Nu ska jag dra ut till de andra, så ha det bra :)
Puss! ♥

lite annorlunda stil

Den:2010-02-08 Kl: 06:57:47 / / Kommentarer: 1

dagens facelook


glösögon - tradera
kavaj - H&M
Vitt linne - Gina Tricot
Mörkblå jeans leggins - Gina tricot
Halsband (guld, dvs inte det på bild) - Guldfynd


rösta!

Den:2010-02-08 Kl: 00:00:06 / Min vardag / Kommentarer: 0

Kände att det skulle vara roligt att veta vad ni saknar i min blogg :)
Så jag vet hur jag ska försöka anpassa mig så ni gillar att läsa :)

Vad tycker du jag borde ha mer av i bloggen?


couldn't been worse

Den:2010-02-07 Kl: 23:50:34 / Min vardag / Kommentarer: 1

Ush, klickan är nästan kvart i tolv & jag är inte ett dugg trött!
Försökte sova för drygt en timme sen, men gav upp på grund av illamående :(
Är jätte nervös inför veckan & jag är hur ledsen som helst!
Har två nationella prov i veckan & jag börjar bli jätte nervös!
Sen är det ju Safiren på tisdag & det gör ju inte saken bättre :(
& idag har mamma & jag bestämt att jag ska klippa mig i slutet av februari..
& jag måste klippa av MASSOR! :'(
Kommer bli kanske lite längre än axlarna kvar :(
Men min älskling (Frida) är så sjukt underbar så hon peppar mig & försöker få mig att se allt bra i att bli korthårig & sånt :)
Själv tyckte jag att jag ser barnslig ut i det & jag ser jätte liten ut!
Men hon har fått mig att tro att det kommer bli kanon snyggt!
Jag kommer se skit bra ut i det & jag kommer troligtvis att bli skit nöjd :)
Jag älskar dig massvis Frida!
& sen börjar jag bli nervös inför Åland, okej det är i Maj, men ni ska veta hur jag mådde efter förra gången då vi åkte februari 2009 & kollade på EMD :D
På dit vägen & under båtturen va det inga problem alls,
men på bussen hem blev jag hur åksjuk som helst & höll på att spy flera gånger & jag mådde skit dåligt!
& det gjorde ju inte saken bättre med att det va 2-3 timmar kvar hem också :(
Så fick sitta på en buss & vara spyfärdig i 2-3 timmar..
Sen i flera veckor efter båtresan så var jag som "sjösjuk" kan man säga :o
Allt vinglade & jag kände mig som om jag stod på en båt & jag mådde as illa flera nätter på grund av det :(
Så jag hoppas verkligen inte det blir någon jäkla upprepning av det!
För det klarar jag verkligen inte av :'(

Men en sak är säker! Jag längtar till sportlovet! Den veckan kommer göra mig hur lycklig som helst under min dåliga tid nu!
Det är lov & jag får pengar, då kan jag köpa nya grejer & det gör mig alltid på jätte bra humör! (L)


ge mig! ge mig! ge mig!

Den:2010-02-07 Kl: 18:56:36 / Shopping / Kommentarer: 1allt detta hittar du HÄR


Mayday Parade (L) finns inget bättre!

Den:2010-02-07 Kl: 15:47:07 / Min vardag / Kommentarer: 0

Finns inget bättre band! Så sjukt jävla bra!
De borde komma till Svergie på typ turne eller något, då skulle jag dra dit direkt!


eller glöm det jag skrev förut!

Den:2010-02-07 Kl: 15:35:55 / Min vardag / Kommentarer: 0

Jag tänker göra såhär!
Jag tänker faktiskt bara beställa från H&M :)
& så blir det skorna i Mars & väskan i April :D
Sen blir det ju Åland i Maj & då blir det väl massa annat :D

Så jag tror jag kör såhär: (kommer ha ca 5-600 att handla för)

 
99 :-

99 :-

129 :-

Då får jag över 273 kr också :)


börjar fundera om, men kanske inte

Den:2010-02-07 Kl: 15:13:22 / Shopping / Kommentarer: 1

Har börjat fundera om lite :)
Funderar på om jag ska vänta med väskan till Mars eller April & beställa en tröja istället :)
Antingen den vita eller gula :D
Eller ska jag köra på väskan?keep on walking

Den:2010-02-07 Kl: 10:26:56 / Min vardag / Kommentarer: 1

Godmorgon :)
Vaknade hur tidigt som helst idag :o
Tror det va runt åtta? För tidigt, men då somnar jag tidigt ikväll :)
Idag ska jag inte göra ett dugg! Förutom att hjälpa mamma fixa min kavaj :D
Ska korta av den lite så den passar mig & jag kommer förmodligen ha den på tisdag lväll :)
Då är det som sagt Safiren-dansen med alla nior i Katrineholm :)
Kommer bli hyfsat kul får vi hoppas :o Har faktiskt ingen aning!

& juste, tack Erika för igår kväll :*
Sjukt roligt att träffa dig!


tommy-gun - Royal Republic

Den:2010-02-06 Kl: 21:38:12 / Musik/video / Kommentarer: 0


snart så!

Den:2010-02-06 Kl: 17:57:50 / Shopping / Kommentarer: 0

På sportlovet beställer jag väskan & så ska jag dra till H&M & kolla om bikinin finns,
annars får jag beställa den också :D Läängtar!


I'm calling out your naaame!

Den:2010-02-06 Kl: 17:20:28 / Min vardag / Kommentarer: 0

Jag är jätte sugen på tacos & choklad just nu!
Men jag är super mätt, för jag har ätit massa redan :D Haha!
Om 2 ½ timme är det Melodifestivalen då :*
Ska kolla lite med Erika snart om hur vi ska göra,
för jag börjar bli jätte seg :o
Men ska nog klara av det! Måste bara kolla hur hon mår först :*
Hittat värsta underbara låten på Spotify!
Klicka
HÄR för att lyssna på den

some people fight for love

Den:2010-02-06 Kl: 11:42:25 / Musik/video / Kommentarer: 0You're the reason, the air I'm breathing
so don't go leaving
cause loving you is the only thing that ever really touched my soul
I'm protective, of my blessings
Glad I kept it
I never really thought about the future till i saw my life
Finding it's purpose
so very worth it
And now I know that love is really worth it


And that's why,Some people fight for love
They stick with it
Just can't quit it
Some people hide from love
They run from it, cause they don't want it
When you got a love and it's good like it should be
Makes you never wanna give it up
Cause you know that some people die for love
And I believe it's true cause I'd do the same for you


jag har hittat mina vårskor! (L)

Den:2010-02-06 Kl: 09:22:39 / Shopping / Kommentarer: 0jag SKA köpa de här innan April!
Då hoppas vi snön försvunnit -.-


Lördag

Den:2010-02-06 Kl: 09:16:11 / Min vardag / Kommentarer: 0

Ah, då är jag vaken.. Lite väl tidigt om ni frågar mig -.-
Tydligen ska massa av de jag känner åka & shoppa idag :(
Blir hur avundsjuk som helst! Liksom ge mig peengar!

Men idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra? Ikväll blir det iaf Melodifestivalen :)
Vill dock se på den med någon, men vet inte hur det blir med det -.-
Så min lördag blir väl mest av allt att sitta hemma..


oh fan va tjock jag blev helt plötsligt!

Den:2010-02-05 Kl: 23:02:11 / Min vardag / Kommentarer: 0

Tjaa! Nu har jag kommit hem från Julia :D
Skit mysigt & riktigt god mat hörreni! ;)
Det blev lasagne då & den blev skit god! & sen blev det moff av massa chips & dipp :D
Kollade på "sommaren med Göran" :D Ganska så bra faktiskt :)
Sen blev det någon äkta B-skräck/komedi film på sexan xd
Fast somnade typ, så drog hem istället (A) Haha!
Men tack iaf för kvällen Julia, alltid lika roligt! (L)

Nu sitter jag då hemma & är SKIT godis sugen! Fick tag på två överblivna bitar?
Liksom det är INGENTING! Behöver meer! :o
Så jag försöker dämpa suget genom att klunka päronsoda i mängder! Haha!
JUSTE! Imorn är det då lördag & det är MELODIFESTIVALEN! :D
Ska fan kolla med någon om någon vill se med mig! :o
Seriöst en stor grej ju! :D Melodifestivalen är ju bara en gång per år! :)
Då måste man se, även fast det suger, haha! (Y)
Men nu ska jag rota runt lite & skämmas framför mammas gäster som kommer glo & undra vatusan jag håller på med, men heter man Erika Staaf & är sockerberoende så beter man sig så här :)
Puss & godnatt hörreni! ♥


& ifall ni vill veta! (ni som känner mig borde va stolta!)
Jag har gått upp i vikt! SÅ NU KAN NI INTE KLAGA PÅ MIG LÄNGRE!
Haha, men tänker INTE skriva ut till hur mycket,
för det är förbannat mycket för att ha gått 3 veckor :o
Men ska försöka hålla mig vid den här vikten nu, så det ska nog bli bra :)


some people fight for love

Den:2010-02-05 Kl: 17:38:04 / Min vardag / Kommentarer: 0

Så, nu har jag duschat & fixat mig :D
Nu är jag redo för att dra till Julia :)
Såhär ser jag då ut nu:
we stand here, face to face and I wish you'll kiss me

Den:2010-02-05 Kl: 15:19:38 / Min vardag / Kommentarer: 0

Tjaava! :D
Nu är man hemma & har hunnit äta 2 mackor & druckit ett glas obo'y :)
Funderar på om jag ska lägga mig i sängen & glo på tv & sen sova lite xd
Eller så ska jag sätta igång det nya avsnittet av Vampire Diaries (L)(L)
Juste, har även hunnit läsa de två senaste kapitelna? av älsklingens berättelse :D
Sjukt bra, läs gärna HÄR (L)

Dagen har varit ganska slö, förutom skridsko åkningen :o
Jag va seriöst sämst & alla skrattade åt mig :(
Haha! Fast jag förtjänade inget bättre,
ftersom jag skrek så mycket & greppade första bästa person för att hålla balansen (A)

Nej, nu ska jag fan sätta på Vampire Diaries, sen sova :D
För ikväll ska vi till Julia ju, så skriver sen igen eller ikväll/inatt :*


Friday I'm in love

Den:2010-02-05 Kl: 07:01:08 / Min vardag / Kommentarer: 0

Sitter & äter frikost just nu :)
Ska fixa det sista sen & sen dra & möta Julia :D
Idag är det väl inget speciellt som händer i skolan förutom idrotten..
Vi ska åka skridskor -.-
Jag tar väl med grejer men kommer nog inte åka så mycket :o
Jag tar även med kladdkaka :D
För som sagt, man MÅSTE ha fika till såna här tillfällen ;)
Ikväll ska mamma ha hit lite människor, så resten av familjen ska över till Sköld :D
Kommer säkert bli super kul (Y)
Puss! ♥


jag älskar dig

Den:2010-02-04 Kl: 17:37:07 / Min vardag / Kommentarer: 1

Min älskling ligger hemma & är jätte sjuk :(
& bara satt du vet måste du se till att bli frisk!
Jag går runt & oroar mig för mig för dig varje dag nu för tiden!
Så krya på dig älskling! Jag älskar dig (L)
& när du börjar friskna till är det bara att säga till,
för då kommer jag över som sällskap, det lovar jag!


ge mig choklad! NU!

Den:2010-02-04 Kl: 17:31:50 / Min vardag / Kommentarer: 0

Hm.. Fick precis ett samtal från Plusgymnasiet :D
Blev lite fundersam där, men tydligen va det inget viktigt :)
Hade ju skrivit upp mig på intresseanmälan när jag va där på besök :D
Så han ställde lite frågor & sånt & sen önskade han mig lycka till för att jag skulle komma in :D

& jag har nyss käkat upp en jätte skål med fruktsallad som jag gjorde iordning,
men jag vill ha choklad också! :o Blev ju ingen kladdkaka igår :(
Så funderar på att fråga om jag får göra en idag istället (A) Haha!
Så vi får se om jag har turen med mig idag :D

Menmen, min dag nu då! :)
Inte så mycket att berätta förutom lunchen!
Jag, Felicia & Helena satt vid ett fyrbord då & tre bord bort sitter ett fullt bort det "mörka" tjejer,
& jag är som sagt blängaren, som ska blänga på personer som går förbi utan anledning, haha!
& då börjar de glo tillbaka & så flinar de lite & jag börjar as garva & så vänds humöret direkt!
För en av dem hade tagit upp mobilen & filma oss!
Så jag drar upp näven med mobilen i & gömmer/skyddar mig för jag vill fan inte va med på deras filmer!
& då tror de att jag tar bilder på dem, så då kommer den minsta av dem fram till oss & börjar as snacka & är skit lack!
Självklart blir vi lite fundersamma & skrattar till lite, för hon verkade tro att hon var skit cool :o
& så tar hon ett av glasen som står på bordet & lutar sig över mot mig & hotar att slå ihäl mig med det! :o
Liksom vafan? Herregud!
& sen drar hon tillbaka till sitt "gäng" & de applåderar för de tror självklart att de vunnit?
& hon trodde verkligen att hon va skit cool, så vi börjar as gavra & jag la mig i Helenas knä för jag inte kunde sitta upp rakt pågrund av att jag skratta så mycket!
Så kommer jäkeln fram igen & dampar sönder & när hon går går hon in i en vägg & då garvar vi ännu mer!
& då kommer hon igen, med en knäckemacka & va skit nära att slå till Felicia med den & typ näven! :o
Som tur va så kom en av de vid bordet & hon va hur snäll som helst & greppa tag i henne & sa åt henne att lugna sig & Felicia utbryter "du skulle bara våga röra mig!" & hon går självklart emot igen men hon tjejen hejda henne igen & jag fick då lov att förklara att vi inte tagit kort på dem & hon bad om ursäkt & så, så det löste sig väl, ett tag!
För sen kom Amanda fram & sa att de snacka om en lång jäkla video de hade på oss & då jävlar fick jag nog!
Blev så jävla förbannad så jag kunde klippt till dem, men gjorde som tur inte det utan sa till en lärare som gick förbi att de hade en video på oss, så han snacka med dem & sen med oss, men kunde tyvärr inte göra något, men han skulle snacka med deras mentor, så hoppas fan att videon är borta!
Det var den största händelsen på läänge kan jag säga! :o


hej krulltott

Den:2010-02-04 Kl: 06:54:05 / Min vardag / Kommentarer: 0

Haha! GISSA VAD!
Jag tänker gå med morgonfrilla till skolan idag :o!
Så vi får se hur det kommer gå, längsta dagen idag också!
Ush, fy, blä!
Ingen aning vad som kommer hända idag i skolan eller efter :o
Det får vi se antar jag :)
Men nu ska jag dra ut & ta en macka innan jag pyser iväg :D
Puss! ♥


HAPPINESS

Den:2010-02-03 Kl: 20:05:01 / Min vardag / Kommentarer: 1


glöm inte rösta!

Den:2010-02-03 Kl: 16:38:00 / Min vardag / Kommentarer: 0

Hur många gånger läser du min blogg?


jävla snöstorm!

Den:2010-02-03 Kl: 16:36:43 / Min vardag / Kommentarer: 0

Tjaava! Nu är jag hemma :)
Men vilket jävla väder det är idag! Herregud!
Det är seriöst snöstorm, för jag blåste nästan omkull & fick gå böjt hela tiden!
Inte roligt alls! :(
Så jag funderar på att göra en kladdkaka (A)
Måste ha något tills på fredag, då vi ska åka skidskor -.-
Okej, det är idrotten, MEN MAN BEHÖVER FIKA TILL DÅ OCKSÅ!

I skolan idag så gjorde vi nästan ingenting!
Blev slöjd först då & jag är nu snart klar med min andra bokstav på min "tavla" :)
Kommer säkert bli super snyggt & sen sätta upp på väggen :D
Sen hade vi engelska, skit tråkig lektion idag faktiskt :o Brukar va roligt..
Sen lunch & det va lax, euw!.....
Sen friskvård & vi fick reda på att vi ska göra en egen tidning i klassen :D
& självklart jobbar jag & Felicia & vi ska göra ett repotage? om skolan xd
Om hur dålig skolan är! Skit maten, alla skit aktiviteter & dåliga sömnen! ;)
Kommer bli super bra, alla kommer läsa fan! ;) Haha!
Sen hade vi sv/so & det va tråkigt som vanligt! Somnade nästan seriöst!
Haha, satt & kämpade för att hålla ögonen öppna, nästan lite läskigt!
Kändes som skallen skulle dunka ner i bänken om jag inte kämpade! Haha!
Sen drog jag & Helena ner på stan & hon köpte en chokladkaka till mig & två till henne ;)
Puss på dig! (L)
Så vi satte oss utanför Sultans & mumsa & vänta på bussen :)
& självklart skämde jag ut oss med en grej, tänker dock inte säga vad, men PINSAMT vare!
Haha, nu sitter jag här & ni vet vad jag vill göra :D
Puss! ♥


måste rusa!

Den:2010-02-03 Kl: 08:11:01 / Min vardag / Kommentarer: 0

Oj, fan va onödigt att logga in & skriva ett inlägg :o
Måste ändå rusa iväg nu! Haha, ska möta julia om 3 min (A)
Ah, men jag skriver när jag kommer hem :D
Puss! ♥


kiss me on the cheek before you go

Den:2010-02-02 Kl: 22:18:18 / Shopping / Kommentarer: 1

GE MIG NU!

.. and I need you

Den:2010-02-02 Kl: 20:44:04 / Min vardag / Kommentarer: 0

Om du vill ha mig,
nu kan du få mig så lätt


Följ min blogg med bloglovin


bygglov & house

Den:2010-02-02 Kl: 20:40:13 / Min vardag / Kommentarer: 2

Ligger i sängen & glor på Bygglov :)
Men snart är det säsongstart på House! :D
Läängtar som tusan, älskart! (L)

& ifall ni ville veta har jag hela dagen klagat på mitt hår!
För jag MÅSTE klippa mig! :o
Herregud vad slitet det är! Typ kluvna toppar överallt!
Haha, så blir väl att klippa sig snart antar jag ;)


söker modell! STÄLL UPP! :D

Den:2010-02-02 Kl: 19:27:01 / Mina bilder / Kommentarer: 6

Herregud vad jag har lust att dra ut & fota! :o
Funderar på om jag ska tat imorn & dra ut med syrrans system :)
Fast skulle även kunna tänka mig att fota en "modell" :)
Har gjort det förut & det blev super fina bilder!
Så om någon skulle vilja ställa upp skulle det vara super! (Y)


grattis älskling

Den:2010-02-02 Kl: 16:22:31 / Min vardag / Kommentarer: 1


SUPER DUPER SOET TJEJ BLIR 15 IDAG! (L)
(hade tyvärr ingen bättre bild på dig, men den här är söt!)


Dålig dag!

Den:2010-02-02 Kl: 15:59:09 / Min vardag / Kommentarer: 0

Herregud! Har en sån jäkla dålig dag!
Har halkat omkull flera gånger, bla i en trappa -.-
& så har min lärare ringt hem & sagt att jag skolkar från franskan.
Visst, jag erkänner, men det är så grymt tråkigt & SVÅRT!
& jag kan inte byta nu heller! & vi får inte jobba med annat heller..
Så jag räknade med en utskällning när jag kom hem, men tydligen fick jag bara dryghet.
Mycket värre faktiskt! För det blir tjurigt & drygt!
Så nu ligger humöret lågt på grund av det..
Hoppas det kommer något bra snart iaf..


den här SKA jag köpa!

Den:2010-02-02 Kl: 08:55:27 / Shopping / Kommentarer: 1

Har blivit förälskad (L)
Den kostar bara 290 kr så jag kommer slå till!
Men blir nog inte förren i Mars :(


fotat lite :)

Den:2010-02-01 Kl: 19:21:04 / Mina bilder / Kommentarer: 2

Har precis försökt lära mig syrrans system :D
Var ganska så lätt & det blev lite bra bilder :)
(tycker jag)
Så här får ni se några av dem :D


© copy right
MINA BILDER!


I'm one of a kind

Den:2010-02-01 Kl: 17:13:33 / Min vardag / Kommentarer: 0

13 HAR DU:
Ett förhållande: Nej, inte för tillfället :)
En bästa vän: Jag har ganska så många? :o
Haft ett seriöst förhållande: Seriöst & seriöst va det väl aldrig direkt, men skapligt :)
Dejtat en av dina bästa kompisar:  Ja
Blivit kär vid första ögonkastet: Ja
Fått ditt hjärta krossat: Kan man säga.
Skrikit åt en lärare: Skrikit & skrikit vetja inte ;)
Kysst någon och sedan ångrat dig : Ja
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Haha, nej :D
Några husdjur: Ja
Hamnat på polisstation: Haha, nej, inte åkt dit iaf :o

12 DAGENS:
Klädsel:  "lack"leggins, grått clown linne & kort jacka typ :)
Hår: Uppsatt
Låt: Are you ready - Three days grace
Vill ha: Kladdkaka tack!
Sjuka: Snuva!
Drog: CHOKLAD!
Saknad: *hemlig* (L)
Köp: Bussbiljett?
Godis: Marabou & Geicha
Attityd: Otroligt glad & lite ignorant? (säger man så?)
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?: DÅLIG DAG!

11 FÖRSTA:
Bästa kompis: I guess Julia? (L)
Kärlek: oseriös: Magnus Carlsson (barbados, alcasar?)  -  seriös: Alexander
Husdjur: Marsvinet Ludde tror jag (L)
Semester: Kreta om jag inte har fel :)
Jobb: Huh.. ej jobbat än :)
Köpta skiva: HAHA! inte fan vet jag? :o
Riktiga kärlek: Alexander :)
Piercing: Öronen!
Konsert: Höh.. Tror det va Magnus Carlsson! HAHA!
Fylla: Valborg 2009 (L)

10 Senaste:
Personen som smsade dej: Elvis :D (L)
Personen som du kramade: Helena :*
Peronen som ringde dig: Felicia :*
Personen som du ringde: Johanna tror jag? :o
Personen du sa 'jag älskar dig' till: Frida :*
Alkoholdrycken: Vodka (Y)
Bilfärd: Från Alice igår :)
Filmen du såg: Avatar (L)
Gången du grät: Ett tag sen det fan! :o Men någon vecka sen tror jag?
Måltiden: 5 timmar sen typ? xd

9 SKULLE DU:
Våga hoppa fallskärm: aldrigaldrigaldrig!
Våga hoppa bungyjump: läs över!
Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: Verkligen inte! :o
Kalla dig själv lycklig: Mjo, hyfsat :D
Hellre ta bilden än vara med på den: Spelar ingen roll :)
Kunna gråta över en kille: Verkligen!
Kunna gråta över en tjej: Ja, om något skulle hänt skulle jag fan gråta :o 
Ljuga för någon: Ja, det skulle jag om det va nödvändigt? Inte annars :o
Kunna springa 50mil: Haha, självklart?

8 VAD:
Gör du just nu: Skriver? Men ska snart baka scones :)
Ska du göra imorgon: skola, sen foooolk
Säger du till dig själv när allt känns jobbigt: Om det handlar om en kille "du är värd bättre, så gråt inte över honom"eller om något annat så tänker jag på allt bra jag har :)
Har du med dig in på bion: massa godis & en cola! :D
Är det för färg på dina byxor: Svart!
Är det för väder hos dig just nu: Snö, snö & mera snö.. & tydligen lite mörkt?
Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: Utseendet såklart, men det är inte utseendet jag bryr mig om :)
Skulle du göra om du vann på lotto: Hm.. skutta upp & ned ;) Haha!

7 SAKER DU HAR PÅ DIG:
leggins, linne, trosor, bh, toffs, hårspänne, armband

6 BLANDAT:
Är du blyg inför det motsatta könet: Om jag känner honom, nej, men om jag inte känner honom, ja ;)
Hur gammal blir du nästa födelsedag: Sexton :D
Har någon berättat en hemlighet för dig den här vecka: Ganska många faktiskt :o
Luvtröjor: Ska va svarta! (Y)
Vill du ha några tatueringar eller piercingar: Jag ska tatuera mig snart, så japp :D & jag vill ha navelpiercing, men får inte :(
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: Haha, både & faktiskt :D

5 VAL:
Solnedgång eller soluppgång: Solnedgång!
Sommar eller vinter: SOMMAR!
Vilken ålder har varit bäst hittills: 14 & 15 :D
Sova på sida, mage eller rygg: sida eller rygg?
Kyssar eller kramar: KRAMAR ÄR BÄTTRE! (L)


I'd rather be with you

Den:2010-02-01 Kl: 06:58:25 / Min vardag / Kommentarer: 0

Tjaava! Sitter & slurpar obo'y just nu ;)
Men måste alldeles strax rusa för att möta Julia för bussen :)
Hon gjorde ju så vi missade den i fredags :@
Så hoppas verkligen hon fattar att hon måste va klar tio över!
Haha, klant skalle (L)

Idag vet jag inte vad som kommer hända, så, HEJDÅ!


RSS 2.0